Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

Welkom aan de Muldersdreef 113

Ben je op zoek naar je eerste woning of een gezellige plek voor je jonge gezin? Deze woning in de kindvriendelijke buurt De Matendreef biedt alles wat je nodig hebt. Met een zonnige tuin op het westen, energielabel B en de mogelijkheid om de woning naar jouw wens in te richten, is dit huis een uitstekende keuze voor starters en jonge gezinnen.

Highlights van de woning

Energielabel B: Zorgt voor lagere energiekosten en een duurzamer leven.
Tuin op het westen: Ideaal voor lange zomeravonden en buitenactiviteiten.
Mogelijkheid voor een derde slaapkamer: Ruimte voor groei of flexibel gebruik.
Kindvriendelijke wijk: Veilig en plezierig voor kinderen om op te groeien.
Naar wens te maken: Personaliseer je nieuwe thuis naar eigen smaak.

Beschrijving van de woning

Bij binnenkomst in de woning aan valt direct op hoe licht en ruim het is. De woonkamer heeft grote ramen die veel natuurlijk licht binnenlaten en uitkijken op de zonnige tuin, gelegen op het westen. Hier kun je optimaal genieten van de middag- en avondzon, perfect voor ontspanning en gezellig samenzijn met familie en vrienden.

Met een perceeloppervlakte van 127 m² en een woonoppervlakte van 92 m², biedt dit huis voldoende ruimte voor comfortabel wonen. De huidige indeling beschikt over twee slaapkamers, maar er is eenvoudig een derde slaapkamer te realiseren door het plaatsen van een extra wand. Dit maakt het huis geschikt voor een groeiend gezin of voor wie een extra kamer nodig heeft voor werk of hobby.

Binnen biedt de woning volop mogelijkheden om het naar eigen smaak in te richten. Of je nu kiest voor een moderne stijl of een meer klassieke uitstraling, je kunt hier je creativiteit de vrije loop laten. Met het energielabel B ben je verzekerd van een comfortabel binnenklimaat en lagere energierekeningen, wat zowel goed is voor je portemonnee als voor het milieu.

Omgeving

Deze woning bevindt zich in de kindvriendelijke en gezellige buurt Matendreef. Op een prettige afstand vind je het bruisende centrum, het NS-station, en alle voorzieningen die je nodig hebt, zoals winkelcentra "De Maat" en "De Eglantier", openbaar groen, een speeltuin, scholen voor zowel voortgezet- als basisonderwijs, diverse sportaccommodaties, crèches en zelfs een kinderboerderij. Bovendien zijn de uitvalswegen snel en goed bereikbaar, wat deze locatie nog aantrekkelijker maakt.

Bijzonderheden

Het betreft een voormalige huurwoning waarbij de overdracht dient plaats te vinden via de projectnotaris. Informeer naar de overige voorwaarden. De berging van de woning is niet ingemeten, meetresultaten is een indicatie gebaseerd op een vergelijkbare berging. De genoemde vraagprijs betreft een bieden vanaf prijs.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1972
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1972
Woon oppervlakte 92
Inhoud woonhuis 327

Overige

Perceel oppervlakte 127

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1972
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1972
Woon oppervlakte 92
Inhoud woonhuis 327

Overige

Perceel oppervlakte 127

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Apeldoorn

Wooninfluencers

Laden..