Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

UNIEK WONEN AAN DE BROEDPLAATS 52!

Voor iedereen die op zoek is naar een unieke woning, hebben we hier een echte kans! Deze unieke woning is volledig geïsoleerd, voorzien van aluminium kozijnen met HR++ beglazing, gerealiseerd in 2017 en beschikt over een heerlijk zonneterras op het zuiden. Perfect voor een tweepersoons huishouden of jonge gezinnen die een nieuw instapklaar thuis zoeken. 

HOOFDKENMERKEN:
- Unieke Woning: Een huis met een eigen karakter, dat zich onderscheidt in de markt.
- Volledig Geïsoleerd: Energiezuinig en klaar voor de toekomst.
- Instapklaar: Geen verbouwingen nodig, je kunt er direct in.
- Gerealiseerd in 2017: Moderne bouw en afwerking.
- Zonneterras op het zuiden: Geniet van de zon in je eigen tuin.

VOLLEDIGE BESCHRIJVING

Dit project omvat elf loftwoningen en heeft het oude fabriekspand van KUFA Kozijnen een nieuwe bestemming gegeven. Het originele architectonische ontwerp is gerespecteerd en omgevormd tot een moderne woonruimte. De karakteristieke sfeer blijft behouden door de hoge plafonds, vakwerkspanten, aluminium gevelkozijnen en een lichtstraat die veel natuurlijk licht binnenlaat.

Bij binnenkomst loop je via de entree naar de ruime woonkamer. De woonkamer is een sfeervolle ruimte en door de openslaande deuren directe toegankelijk tot het zonneterras. De hoge plafonds en de grote ramen zorgen voor veel licht en ruimte. De nette keuken is van alle gemakken voorzien met een combi-oven, een inductiekookplaat, afzuigunit, vaatwasser en veel opbergruimte. Hier kun je heerlijke maaltijden bereiden. De eetkamer is ook te gebruiken als slaapkamer.

Op de eerste verdieping vind je twee ruime slaapkamers, allebei netjes afgewerkt. De master bedroom heeft voldoende ruimte voor een groot bed en een kast. De andere slaapkamer kan dienen als kinderkamer, werkkamer of hobbyruimte. De nette badkamer is voorzien van een inloopdouche, ligbad, toilet en dubbele wastafel met meubel.

Het zonneterras op het zuiden is een heerlijke plek om te ontspannen. Hier kun je genieten van de zon, een barbecue organiseren of gewoon rustig een boek lezen. De rustige omgeving biedt veel privacy, ideaal om even tot rust te komen.

OMGEVING

Deze woning is gelegen in de buurt Kayersmolen-Noord. De locatie is ideaal, zo ligt een breed scala aan voorzieningen op loop- of fietsafstand. Het NS-station is eveneens nabijgelegen. Bovendien ligt een buurtwinkelcentrum op korte afstand waar je terecht kunt voor onder meer de dagelijkse boodschappen. 

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1961
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1961
Woon oppervlakte 117
Inhoud woonhuis 415

Overige

Perceel oppervlakte 89

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1961
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1961
Woon oppervlakte 117
Inhoud woonhuis 415

Overige

Perceel oppervlakte 89

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Apeldoorn

Wooninfluencers

Laden..