Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

Let op, deze woning wordt aangeboden met een bieden vanaf prijs. 

Welkom in Regenboogbuurt, een unieke en veelzijdige buurt gelegen aan de rand van het pittoreske Meridiaanpark. Deze woning, ideaal voor een- / tweepersoonshuishoudens en mensen die levensloopbestendig willen wonen, biedt het comfort en de stijl die je nodig hebt. Geniet van de rust en ruimte terwijl je binnen enkele minuten de levendigheid van Almere Buiten, het treinstation en de A6 bereikt. Dit is jouw kans om gelijkvloers te wonen in een droomhuis met prachtige extra's!

HOOGTEPUNTEN VAN DE WONING

-Gelijkvloers wonen: Alle voorzieningen op de begane grond, levensloopbestendig.
-Royaal dakterras: Geniet van zonnige dagen op het ruime dakterras
-2 slaapkamers: De woning beschikt over twee ruime slaapkamers
-Sfeervolle tuin: De sfeervolle tuin biedt een heerlijke plek om tot rust te komen
-Gelegen aan park: De locatie aan het Robijnplantsoen, nabij het Meridiaanpark

VOLLEDIGE BESCHRIJVING

Bij binnenkomst in deze charmante woning word je meteen verwelkomd door een lichte en open sfeer. De praktische indeling zorgt ervoor dat elke vierkante meter optimaal wordt benut. De woonkamer is ruim en biedt directe toegang tot de sfeervolle tuin op het noordwesten. Hier kun je op warme zomeravonden genieten van een verfrissend drankje terwijl de zon langzaam ondergaat. De tuin is perfect voor liefhebbers van groen, met genoeg ruimte voor bloemen, planten of zelfs een kleine moestuin.

De keuken is praktisch ingedeeld en voorzien van de benodigde apparatuur. De naastgelegen berging aan de buitenzijde fungeert als bijkeuken en biedt ruimte voor de witgoed opstelling, waardoor het huis altijd netjes en opgeruimd blijft. Tevens is er een handige overkapping in de tuin voor fietsen, ideaal voor de actieve fietser.

De woning beschikt over twee slaapkamers. De master bedroom is ruim en licht, met genoeg kastruimte voor al je kleding en accessoires. De tweede slaapkamer kan perfect dienst doen als logeerkamer, kinderkamer of thuiskantoor. Beide kamers bieden een rustige plek om te ontspannen of productief te werken.

Eén van de grootste troeven van dit huis is het royale dakterras. Hier kun je het hele jaar door genieten van een prettig uitzicht over de omgeving. Of je nu wilt zonnen, een boek wilt lezen of een barbecue wilt organiseren, dit dakterras biedt alle mogelijkheden.

Daarnaast is de woning ideaal gelegen aan het Robijnplantsoen, nabij het Meridiaanpark. Dit betekent dat je altijd kunt genieten van de natuur, met talloze wandel- en fietspaden binnen handbereik. Bovendien zijn alle voorzieningen, zoals Doemere, winkels, scholen en openbaar vervoer (trein en bus), snelwegen (A6 en A27) op korte afstand te vinden.

HIGHLIGHTS UITGEBREID BESCHREVEN

Gelijkvloers wonen betekent dat je alle comfort hebt zonder trappen te hoeven beklimmen. Dit maakt de woning ideaal voor mensen die levensloopbestendig willen wonen. Het royale dakterras biedt een extra ruimte waar je kunt genieten van het buitenleven in alle privacy. Twee slaapkamers zorgen voor voldoende ruimte voor een thuiskantoor of logeerkamer. De sfeervolle tuin, gelegen op het noordwesten, biedt een heerlijke plek om te ontspannen. Gelegen aan het park, biedt deze woning een rustige leefomgeving met alle voorzieningen binnen handbereik.

BIJZONDERHEDEN:
- Deze woningen beschikken over een gemeenschappelijk binnenterrein. De jaarlijkse bijdrage hiervoor bedraagt €150,-

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bungalow, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1996
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1996
Woon oppervlakte 81
Inhoud woonhuis 315

Overige

Perceel oppervlakte 153

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bungalow, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1996
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1996
Woon oppervlakte 81
Inhoud woonhuis 315

Overige

Perceel oppervlakte 153

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Hoekstra & van Eck Almere

Wooninfluencers

Laden..