Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

Let op, deze woning wordt aangeboden met een bieden vanaf prijs.

Woon jij binnenkort aan het water in het prachtige Noorderplassen West te Almere? Deze royale watervilla, perfect voor jonge gezinnen en ondernemers die hun bedrijf aan huis willen hebben, biedt niet alleen ruimte en luxe, maar ook een energielabel A. Geniet van de rust en natuur terwijl je toch alle voorzieningen van een stad binnen handbereik hebt.

HOOGTEPUNTEN VAN DE WONING:

- Fraai gelegen aan het water: Wakker worden met een uitzicht op het kabbelende water en je eigen aanlegplaats voor de boot.
- Royale watervilla: Met een woonoppervlakte van 186 m² en een perceel van maar liefst 476 m² (incl. ligplaats water).
- 5 Slaapkamers mogelijk: Momenteel zijn er officieel 3 slaapkamers, maar de zolder kan eenvoudig omgetoverd worden tot nog eens 2 slaapkamers en extra badkamer.
- Energielabel A: Duurzaam en toekomstgericht wonen.
- Bedrijf aan huis: Perfect voor ondernemers die werk en privé willen combineren.

VOLLEDIGE BESCHRIJVING

Stap binnen in deze schitterende watervilla en voel je direct thuis. De woning is gebouwd in een charmante retro jaren 30-stijl, compleet met sfeervolle erkers, overstekken en spekbanden. Deze unieke eigenschappen geven het huis karakter en een warme uitstraling. Met een woonoppervlakte van 186 m² en een perceel van 476 m², biedt deze woning genoeg ruimte voor het hele gezin. 

Bij binnenkomst wandel je door een ruime hal die leidt naar een lichte, open woonkamer. De grote ramen bieden een adembenemend uitzicht op het water en laten het natuurlijke licht rijkelijk binnenstromen. De moderne keuken is uitgerust met de nodige apparatuur waaronder een aparte koelkast en vriezer, oven, magnetron en een Quooker. De sfeervolle erker met eettafel zorgt hier voor de beleving van een woonkeuken. Hier kunnen heerlijke maaltijden worden bereid terwijl je gezellig bijpraat met familie of vrienden.

De tuin, gelegen op het zuidoosten, is werkelijk een paradijs. Met meerdere terrassen krijg je de kans om op verschillende plekken te ontspannen en te genieten van de zon. Het terras met harmonicadoek biedt de perfecte plek voor een gezellige barbecueavond, terwijl de aanlegplek voor je boot en het zwemwater zorgen voor eindeloze zomerse avonturen. En daarna de mogelijkheid in de jacuzzi voor ultieme ontspanning na een lange dag. De steiger beschikt over een zwemtrap om in en uit het water te stappen op een mooie zomerse dag.

Op de eerste verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers, elk met voldoende ruimte en grote ramen met rolluiken. Twee van deze kamers bieden uitzicht op het water, waar je 's ochtends rustig kunt ontwaken. De moderne badkamer is voorzien van een inloopdouche, dubbele wastafels en een toilet, een ideale basis om hier te dag te beginnen en te eindigen.

De zolderverdieping is momenteel nog een open ruimte, maar biedt tal van mogelijkheden. Hier kunnen eenvoudig twee extra slaapkamers worden gecreëerd, en er is zelfs ruimte voor een tweede badkamer. Dit maakt de woning ideaal voor grotere gezinnen of voor mensen die extra ruimte willen voor gasten of een extra werkplek.

BIJZONDERHEDEN
* Servicekosten onderhoud water aan de achterzijde ca. € 95,- per jaar.

EXTRA INFO

Naast de prachtige tuin op het zuiden, heeft deze watervilla nog veel meer te bieden. De retro jaren 30-stijl met erkers, overstekken en spekbanden zorgt voor een unieke charme die je niet snel ergens anders vindt. De woning is perfect onderhouden en klaar om direct in te trekken. Bovendien biedt de ligging aan het vaarwater niet alleen een prachtig uitzicht, maar ook de mogelijkheid om te genieten van watersport en recreatie direct vanuit je eigen achtertuin.

SAMENVATTING HOOGTEPUNTEN

Deze fraaie watervilla aan het water in Noorderplassen West is een droom voor jonge gezinnen en ondernemers. Met een royale woonoppervlakte van 186 m², een perceel van 476 m² (deels doorlopend in het water), en mogelijkheden voor 5 slaapkamers, biedt dit huis alles wat je nodig hebt. De woning is duurzaam met energielabel A, en de tuin op het zuidoosten is voorzien van meerdere terrassen, een overkapping, een aanlegplek voor de boot en zwemwater. De zolderverdieping kan eenvoudig worden omgebouwd tot twee extra slaapkamers en een tweede badkamer.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 2010
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 2010
Woon oppervlakte 186
Inhoud woonhuis 714

Overige

Perceel oppervlakte 476
Vrijstaande woning Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 2010
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 2010
Woon oppervlakte 186
Inhoud woonhuis 714

Overige

Perceel oppervlakte 476
Vrijstaande woning Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Hoekstra & van Eck Almere