Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Op zoek naar een stijlvol en modern huis waar rust en ruimte hand in hand gaan? Dit prachtige vrijstaande woonhuis, gelegen in de gewilde buurt Noorderplassen-West, biedt je alles wat je nodig hebt. Met het water van de Noorderplassen en het bos van Pampushout op loopafstand, en essentiële voorzieningen zoals een supermarkt, gezondheidscentrum, basisscholen, kinderopvang, bushalte en sportscholen binnen handbereik, is dit de perfecte plek voor gezinnen en rustzoekers.

DROOMHUIS AAN DE NOORDERPLASSEN-WEST
- Parkeren op eigen terrein: Dankzij de royale oprit heb je altijd plek voor je auto.
- Stijlvolle woonkeuken en woonkamer: De woonkeuken is voorzien van een kookeiland en moderne inbouwapparatuur, terwijl de woonkamer beschikt over een open haard, openslaande deuren en vloerverwarming.
- Slaapkamer en badkamer op de begane grond: De tuingerichte slaapkamer heeft een en suite badkamer met inloopdouche, wastafelmeubel en toilet.
- Veel privacy: met een hoekligging beschik je hier over een vrij gelegen achtertuin op het zuidwesten. Perfect om de hele dag van de zon te genieten.

VOLLEDIGE BESCHRIJVING

Stel je voor: je rijdt je eigen oprit op en parkeert je auto. De zon schijnt, vogels fluiten en het enige wat je hoort is het ruisen van de bladeren in de bomen. Bij het betreden van de woning valt direct de ruimte en het licht op. De entree geeft toegang tot de meterkast en een modern afgewerkt toilet. Via een open trap bereik je de eerste verdieping, maar laten we eerst de begane grond verkennen. Aan de rechterzijde bevindt zich een praktische kamer, perfect voor de wasmachine en voorzien van ramen van grond tot plafond die zorgen voor een zee van licht. Hier creëer je gemakkelijk een speelruimte voor de kinderen of een kantoor aan huis.

De woonkeuken aan de voorzijde is een droom voor elke kookliefhebber. Met een kookeiland en moderne inbouwapparatuur, waaronder een 4-pits inductiekookplaat, combimagnetron, stoomoven, ingebouwd koffieapparaat, vaatwasser, afzuigkap, koelkast en vriezer, is dit de perfecte plek om culinaire hoogstandjes te creëren. Terwijl je kookt, geniet je van het uitzicht op de rustige straat.

De woonkamer aan de achterzijde is het hart van het huis. Met een stijlvolle open haard, openslaande deuren naar de tuin, een tegelvloer met vloerverwarming en strakke wandafwerking, voelt deze ruimte als een warme omhelzing. Aan de achterzijde heb je toegang tot de tuingerichte slaapkamer met directe toegang tot de prachtig onderhouden achtertuin. Deze slaapkamer beschikt over een draai-kiepraam en een en suite badkamer met een inloopdouche, wastafelmeubel en toilet. Ideaal voor een goede nachtrust en een verfrissende start van de dag.

De achtertuin is een oase van rust en privacy, met een ligging op het zuidwesten waardoor je de hele dag van de zon kunt genieten. Dankzij de hoekligging bereik je de tuin via de zijkant van de woning. Hier vind je een fraai aangelegde tuin met bestrating, kunstgras, een buitenkraan en een vrijstaande houten berging met overkapping. Het elektrische zonnescherm zorgt voor de nodige schaduw op warme zomerdagen.

Op de eerste verdieping bevinden zich twee ruime en lichte slaapkamers, beide voorzien van royale ramen die voor een prettige lichtinval zorgen. De gehele verdieping is afgewerkt met zeil op de grond en behang op de muren. De tweede badkamer op deze verdieping is uitgerust met een bad, wastafelmeubel, toilet en douche, en heeft een raam voor natuurlijke ventilatie. De tweede verdieping biedt nog eens twee slaapkamers, beide met ramen in de kopgevel en knieschotten voor extra bergruimte. De slaapkamer aan de achterzijde is extra licht dankzij het dakraam. De overloop beschikt eveneens over een dakraam, maar dan elektrisch. Wel zo makkelijk!

KENMERKEN
- Bouwjaar 2016
- Instapklare woning
- Luxe en moderne keuken en twee badkamers
- Parkeren op eigen terrein
- Ruime tuingerichte woonkamer met houtkachel
- Vrij gelegen achtertuin op het zuidwesten

Kenmerken

Algemeen

Soort woning villa, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 2016
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 2016
Woon oppervlakte 210
Inhoud woonhuis 780

Overige

Perceel oppervlakte 313
Vrijstaande woning Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning villa, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 2016
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 2016
Woon oppervlakte 210
Inhoud woonhuis 780

Overige

Perceel oppervlakte 313
Vrijstaande woning Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hoekstra & van Eck Almere