Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

Let op, deze woning wordt aangeboden met een bieden vanaf prijs.

Wonen in de wijk Noorderplassen-West betekent genieten van water, natuur en een scala aan recreatieve voorzieningen. Dit prachtige woonhuis is ideaal voor tweepersoonshuishoudens en gezinnen die op zoek zijn naar een dynamische en serene leefomgeving. Met een fantastisch uitzicht over het water, energielabel A en een eigen inpandige garage biedt deze woning alles wat je hart begeert. Ontdek de voordelen van wonen aan het water met eventueel een eigen ligplaats voor je boot en een royaal dakterras op het zuidoosten!

HIGHLIGHTS VAN DE WONING
-Noorderplassen: Geniet van het leven aan het water en de rustgevende omgeving.
-Fantastisch uitzicht: Begin je dag met een adembenemend uitzicht.
-Ligplaats boot mogelijk: Direct voor het huis, voor vaarplezier.
-154 vierkante meter woonoppervlak: Riant en comfortabel wonen.
-Eigen inpandige garage: Veilig en droog parkeren, altijd een plekje voor je auto.

VOLLEDIGE BESCHRIJVING
Stel je voor dat je elke ochtend wakker wordt met het geluid van kabbelend water en vogels die vrolijk fluiten. Dit prachtige huis, gelegen aan de schilderachtige Noorderplassen in de moderne en groene wijk Noorderplassen-West, biedt je precies dat. Met een royaal woonoppervlak van 163 vierkante meter, exclusief 20 vierkante meter garage, en energielabel A, is deze woning niet alleen ruim en comfortabel, maar ook duurzaam en energiezuinig.

De royale woonkeuken op de begane grond is het hart van het huis. Hier komen familie en vrienden samen om te koken, te eten en te genieten. De keuken is voorzien van moderne apparatuur en biedt veel werkruimte en opbergruimte, de gehele keuken is ook voorzien van vloerverwarming. en een rolluik Direct aansluitend vind je de lichte woonkamer met grote raampartijen die een adembenemend uitzicht bieden op de recreatieplas. Stel je voor dat je hier je ochtendkoffie drinkt terwijl de eerste zonnestralen het wateroppervlak kussen. Echt een moment van pure rust en ontspanning!

De woonkamer op de eerste verdieping is een oase van rust en comfort. Met grote ramen die een fantastisch uitzicht bieden over de Noorderplassen, is dit de perfecte plek om te ontspannen na een lange dag. Of je nu geniet van een goed boek, een filmavond hebt met het gezin of gewoon wilt ontspannen, deze ruimte biedt het allemaal.

Met vier ruime slaapkamers biedt deze woning voldoende ruimte voor een groeiend gezin of voor het creëren van een thuiskantoor of hobbyruimte. De hoofd slaapkamer is een ware suite, met voldoende ruimte voor een kingsize bed en wederom een prachtig uitzicht om je ochtenden mee te beginnen.

Het kroonjuweel van deze woning is zonder twijfel het royale dakterras van circa 20 m², gesitueerd op het zuidoosten. Hier kun je de hele dag genieten van de zon en 's avonds ontspannen met een glas wijn terwijl je de zon ziet ondergaan boven de Noorderplassen. Dit is de ideale plek voor zomerse barbecues, gezellige avonden met vrienden of gewoon om even helemaal tot rust te komen.

Voor de watersportliefhebbers is er de mogelijkheid om een ligplaats voor je boot te hebben, direct aan huis. Dit betekent dat je op elk gewenst moment kunt genieten van een boottocht, of het nu gaat om een rustig tochtje over het meer of een avontuurlijke dag op het water.

De inpandige garage biedt niet alleen een veilige plek voor je auto, maar kan ook dienen als extra opslagruimte of hobbyruimte.

De wijk Noorderplassen-West staat bekend om zijn moderne opzet, met veel groen, water en verschillende natuurgebieden in de directe omgeving. Daarnaast vind je hier diverse voorzieningen zoals supermarkt en busverbindingen naar Almere Stad, allemaal binnen handbereik. Dit maakt het een ideale locatie voor jonge gezinnen die op zoek zijn naar een goede balans tussen rust, natuur en stedelijke gemakken.

UITEENZETTING VAN DE HIGHLIGHTS
Deze woning biedt je een unieke kans om te wonen aan de prachtige Noorderplassen. Met een fantastisch uitzicht over het water, een ligplaats voor je boot en een royaal woonoppervlak van 154 vierkante meter, is dit huis de perfecte plek voor wie op zoek is naar rust en ruimte. De eigen inpandige garage zorgt ervoor dat je altijd een veilige plek hebt voor je auto. Mis deze kans niet en plan vandaag nog een bezichtiging!

BIJZONDERHEDEN:
- De woning maakt onderdeel uit van een groter complex dat staat op gemeenschappelijke grond en beschikt zodoende over een appartementsrecht. De maandelijkse bijdrage hiervoor bedraagt €147,-
- De mogelijkheid om voor de deur een ligplaats voor een boot te huren.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 2006
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 2006
Woon oppervlakte 154
Inhoud woonhuis 612

Overige

Perceel oppervlakte Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 2006
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 2006
Woon oppervlakte 154
Inhoud woonhuis 612

Overige

Perceel oppervlakte Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hoekstra & van Eck Almere