Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Deze indrukwekkende vrijstaande villa biedt maar liefst 182m² aan woonoppervlak, verdeeld over twee woonlagen, en is gelegen op een royaal perceel van 528m². De woning biedt unieke mogelijkheden voor dubbele bewoning, met een hoofdentree aan de voorzijde en een eigen entree aan de achterzijde, waardoor de woning ideaal is voor bijvoorbeeld een praktijk aan huis, dubbele huishoudens of inwonende familieleden.

De woning beschikt over een uitnodigende, overdekte entree aan de voorzijde. Bij binnenkomst via de hal heeft u toegang tot diverse vertrekken, waaronder een betegelde toiletruimte en de ruime, L-vormige woonkamer. De woonkamer, gesitueerd aan de voorzijde, is voorzien van veel natuurlijk licht dankzij de grote raampartijen aan zowel de voor- als zijkant van het huis. De openslaande deuren in de woonkamer leiden naar de zijtuin, wat zorgt voor een prettige verbinding met de buitenruimte. Vanuit de woonkamer bereikt u de luxe open keuken, welke is uitgevoerd in een hoekopstelling en voorzien van diverse inbouwapparatuur. De achterzijde van de woning biedt een aparte woonunit, bereikbaar via een tweede entree. Vanuit de hal heeft u toegang tot een tweede toiletruimte, een ruime slaapkamer, en een tweede slaapkamer, welke momenteel in gebruik is als tandartspraktijk. De tweede slaapkamer biedt toegang tot de praktische bijkeuken, voorzien van een keukenblok in dubbele opstelling en openslaande deuren naar de achtertuin. Beide slaapkamers zijn voorzien van airconditioning. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de garage, die zowel vanaf de voorzijde van de woning als vanuit de hal toegankelijk is. De tuin rondom de woning is royaal bemeten en biedt volop mogelijkheden om naar eigen wens in te richten. De voortuin van ca. 10 meter diep en 18,5 meter breed biedt de mogelijkheid om meerdere auto’s te parkeren op eigen terrein. Dit is ideaal voor gezinnen met meerdere voertuigen. De achtertuin, met een diepte van 7 meter en eveneens 18,5 meter breed, is een heerlijke plek om te ontspannen. De zijtuin is eenvoudig te bereiken vanuit zowel de voortuin, keuken als de bijkeuken.

Op de eerste verdieping vindt u een ruime overloop die toegang biedt tot vier royale slaapkamers. De slaapkamer aan de voorzijde van de woning heeft een knus balkon op het zuiden, een perfecte plek om van de zon te genieten. Deze slaapkamer is tevens voorzien van airconditioning. De moderne badkamer is volledig betegeld en beschikt over een ligbad, inloopdouche, wastafelmeubel en een toilet. Vanaf de overloop is er tevens toegang tot het dak van de garage, wat de mogelijkheid biedt om hier een dakterras of extra opbouw te creëren, mocht u meer ruimte willen.

De woning is gelegen in de wijk Pendrecht, een buurt in het zuidelijke deel van Rotterdam in een rustige woonomgeving. De straat is groen en ruim opgezet, met voldoende parkeergelegenheid en nabijgelegen speeltuintjes. In de directe omgeving zijn er diverse scholen, sportvoorzieningen en buurtcentra te vinden, wat de straat aantrekkelijk maakt voor gezinnen. De locatie heeft een goede bereikbaarheid, zowel met het openbaar vervoer als met de auto. De metrohalte Slinge ligt op korte afstand, waarmee je binnen 15 minuten in het centrum van Rotterdam bent. Daarnaast zijn er busverbindingen die door de wijk lopen. Met de auto zijn de snelwegen A15 en A29 snel te bereiken, wat Pendrecht een gunstige plek maakt voor forenzen. Winkels, supermarkten en andere voorzieningen zoals huisartsenpraktijken en apotheken bevinden zich op loopafstand, voornamelijk geconcentreerd in het winkelcentrum Zuidplein, een van de grootste overdekte winkelcentra van Nederland. Een ander voordeel van deze locatie is de nabijheid van groen. De wijk ligt vlak bij het Zuiderpark, een van de grootste stadsparken van Rotterdam, waar je kunt wandelen, fietsen en ontspannen.

Interesse?
Wij nodigen u graag uit voor een bezichtiging van de woning!

De indeling van de woning is als volgt:

Begane grond:
- Overdekte entree/hal met met toegang tot diverse vertrekken;
- Geheel betegelde toiletruimte met closet en fonteintje;
- De L-vormige woonkamer is extra ruim en voorzien van veel lichtinval door de vele raampartijen. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot de open keuken en middels openslaande deuren naar de zijtuin;
- De luxe keuken is voorzien van een stenen werkblad, afzuigkap, keramische kookplaat, vaatwasser, combimagnetron, vriezer en koelkast;
- Slaapkamer 1 (ca. 3.51m x 2.78) is bereikbaar vanuit de hal aan de achterzijde van de woning en is voorzien van airco;
- Vanuit de hal aan de achterzijde is tevens de tweede toiletruimte bereikbaar welke geheel betegeld is en voorzien is van een closet en fonteintje;
- Slaapkamer 2 (voormalige tandartsenpraktijk) is bereikbaar vanuit de entree aan de voorzijde, maar ook vanuit de entree aan de achterzijde van de woning. Deze slaapkamer is tevens voorzien van airco;
- De bijkeuken is voorzien van een keukenblok in dubbele opstelling en biedt middels openslaande deuren toegang tot de achtertuin.

Begane grond is voorzien van een houten vloer en plavuizen vloer

Eerste verdieping:
- Ruime overloop met toegang tot het dak middels een deur en toegang tot de vertrekken'
- Slaapkamer 3 (ca. 2.93m x 3.77m) is gelegen aan de achterzijde;
- Slaapkamer 4 (ca. 2.89m x 3.93m) is eveneens gelegen aan de achterzijde;
- Slaapkamer 5 (ca. 4.14m x 3.72m) is gelegen aan de voorzijde;
- Slaapkamer 6 (ca. 4.14m x 3.96m) is eveneens gelegen aan de voorzijde en biedt middels openslaande deuren toegang tot het balkon. Deze slaapkamer is voorzien van airco;
- Het balkon aan de voorzijde is gelegen op het zuiden;
- De keurige badkamer voorzien van een inloopdouche, ligbad, tweede toilet en dubbel wastafelmeubel.

De eerste verdieping is voorzien van een laminaat vloer.

Buiten:
- De zeer ruime voortuin (ca. 10.00m x 18.50m) biedt de mogelijkheid om meerdere auto's te parkeren voor de garage;
- De zijtuin is aan beide kanten ca. 5.50m breed en biedt toegang tot de achtertuin;
- De achtertuin (ca. 7.00m x 18.50m) is gelegen op het noorden en biedt de mogelijkheid om de tuin naar eigen wens in te richten.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar: ca. 1963;
- Woonoppervlakte: ca. 182m²;
- Inhoud: ca. 741m³;
- Energielabel D;
- Voorzien van dakisolatie;
- De begane grond is voorzien van airconditioning;
- 14 zonnepanelen aanwezig;
- De woning is gelegen op eigen grond;
- Alarminstallatie aanwezig;
- De woning is voorzien van kunststof kozijnen en HR++ glas;
- Verwarming en warm water middels CV-combiketel (Nefit | 2012);
- Gezien het bouwjaar van de woning zal er een asbest en ouderdomsclausule worden opgenomen in de koopakte;
- De eigenaar heeft de woning niet zelf feitelijk bewoond en om die reden heeft de verkoper de vragenlijst over de woning niet volledig kunnen invullen.

Oplevering: in overleg.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Koopovereenkomst pas rechtsgeldig na ondertekening:
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een 'ondertekende koopovereenkomst'.

Disclaimer
Gemeente Rotterdam is bezig om betaald parkeren in te voeren. Nieuwsgierig of de woning hieronder valt? Kijk dan voor meer informatie op de website van gemeente Rotterdam.

Toelichtingsclausule NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning villa, vrijstaande woning
Bouwjaar 1963
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1963
Woon oppervlakte 182
Inhoud woonhuis 741
Aantal verdiepingen 2

Buurt

Woonwijk Ja
Aan rustige weg Ja

Overige

WC Ja
Tuin Ja
GasCV Ja
Villa Ja
Balkon Ja
Garage Ja
Ligbad Ja
Dak type Plat Dak
Plat dak Ja
Tuin zij Ja
Achterom Ja
Tuin voor Ja
Woontype Woonhuis
Energielabel D
In overleg Ja
BouwjaarCV 2012
Hellend dak Bitumineuze Dakbedekking
Open keuken Ja
Perceel oppervlakte 528
Tuin achter Ja
Tuin rondom Ja
Dak isolatie Ja
TypeCV ketel Nefit Eigendom
CV ketel water Ja
Dak opmerking Dak materiaal:Bitumineuze Dakbedekking
Glas isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 32
Tuin kwaliteit Normaal
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 2
Airconditioning Ja
LeeftijdCV ketel 12
Garage aangebouwd Ja
Aantal slaapkamers 6
Vrijstaande woning Ja
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Verwarming opmerking Cv Ketel
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen opmerking Goed
Onderhoud buiten opmerking Goed

Kenmerken

Algemeen

Soort woning villa, vrijstaande woning
Bouwjaar 1963
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1963
Woon oppervlakte 182
Inhoud woonhuis 741
Aantal verdiepingen 2

Buurt

Woonwijk Ja
Aan rustige weg Ja

Overige

WC Ja
Tuin Ja
GasCV Ja
Villa Ja
Balkon Ja
Garage Ja
Ligbad Ja
Dak type Plat Dak
Plat dak Ja
Tuin zij Ja
Achterom Ja
Tuin voor Ja
Woontype Woonhuis
Energielabel D
In overleg Ja
BouwjaarCV 2012
Hellend dak Bitumineuze Dakbedekking
Open keuken Ja
Perceel oppervlakte 528
Tuin achter Ja
Tuin rondom Ja
Dak isolatie Ja
TypeCV ketel Nefit Eigendom
CV ketel water Ja
Dak opmerking Dak materiaal:Bitumineuze Dakbedekking
Glas isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 32
Tuin kwaliteit Normaal
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 2
Airconditioning Ja
LeeftijdCV ketel 12
Garage aangebouwd Ja
Aantal slaapkamers 6
Vrijstaande woning Ja
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Verwarming opmerking Cv Ketel
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen opmerking Goed
Onderhoud buiten opmerking Goed

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Woonvisie