Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Heerlijk wonen verdeeld over twee woonlagen!
Het appartement bevindt zich op de eerste verdieping en is voorzien van een fijne woonkamer, twee slaapkamers, een royale keuken en een, in 2021 verbouwde, badkamer. Het balkon is bereikbaar vanuit de badkamer en is gelegen op het zonnige zuiden. U kunt hier dus in de zon én ook nog eens heerlijk rustig zitten. De tweede woonlaag is gelegen in het souterrain en heeft twee slaapkamers, een ruime badkamer en een keuken. Voorheen was hier een trap naar het appartement op de eerste verdieping, later zijn hier twee aparte appartementen van gemaakt. Er is eventueel wel weer een trap realiseerbaar. Bovendien is er nog een royale berging in onderbouw, waar u gemakkelijk spullen kunt opbergen. De woning is gelegen op een centrale locatie nabij alle benodigde voorzieningen. Het metrostation is op loopafstand, datzelfde geldt voor de supermarkt. Kortom een fijn appartement op een toplocatie!

Indeling:

Begane grond:
Het bellentableau aan de buitenzijde van het appartementencomplex biedt toegang tot de gezamenlijke entreehal. Deze is voorzien van het trappenhuis waardoor zowel het appartement op de eerste verdieping als het souterrain en de berging in onderbouw zijn te betreden.

Eerste verdieping:
De entreehal van het appartement beschikt over de meterkast en de aparte toiletruimte. Verder zijn de keuken, één van de slaapkamers en de woonkamer vanuit hier te bereiken. De hoekkeuken beschikt over alles wat u nodig heeft namelijk een 4-pits inductiekookplaat, een afzuigkap, oven, magnetron, koel-vriescombinatie, een vaatwasmachine en een wasmachine. Ook is er nog genoeg ruimte voor een eethoek. Vanuit de keuken is de badkamer te betreden. De moderne badkamer is volledig betegeld en afgewerkt in dezelfde stijl als de aparte toiletruimte. Daarnaast is de badkamer voorzien van een inloopdouche met regendouche, een wastafel, handdoeken radiator, mechanische ventilatie en spots in het plafond. De deur brengt u op het zonnige balkon. Dan weer even terug naar de entreehal. Vanuit hier is er namelijk ook nog toegang tot de slaapkamer en de woonkamer. Deze slaapkamer is net als de andere kamers voorzien van onderhoudsvrije kunststof kozijnen. De woonkamer is aan het einde van de entreehal gelegen. Dit is een fijne en lichte ruimte met voldoende plek voor een comfortabele zithoek. Door middel van de deur is de tweede slaapkamer te betreden. Deze beschikt over een vaste kast en spots in het plafond.

Exterieur:
Het balkon is gelegen op het zonnige zuiden/zuidoosten. Door deze fijne ligging kunt u de gehele middag fijn van de zon genieten. Vanaf het balkon heeft u zicht op een open groen veld, waardoor u vanaf deze plek gemakkelijk uw eventuele spelende kinderen in de gaten kunt houden.

Souterrain:
Maar dan zijn we er nog niet, want dit appartement heeft ook nog een souterrain welke, zoals eerder vermeld, te bereiken is vanuit de gezamenlijke entreehal. De entreehal van het souterrain beschikt over nieuw laminaat. Verder is het gehele souterrain enkele maanden geleden geïsoleerd en geverfd. Hierdoor heeft het niet alleen een goede basis, maar ook een luxe uitstraling gekregen. Er zijn twee slaapkamers, die natuurlijk geheel naar eigen wens kunnen worden ingericht. Daarnaast is er een ruime badkamer met een ligbad, een douchecabine, een wastafelmeubel, handdoeken radiator en een staand toilet. Aan het einde van de entreehal is de keuken gelegen. Deze is voorzien van een 4-pits inductiekookplaat, een combi-oven, een koelkast en een Miele koffiezetapparaat. Bij de keuken is tevens voldoende plaats voor een eethoek.

Ligging:
Gelegen in de VOP-wijk op loopafstand van alle benodigde voorzingen. Zo is er een supermarkt om de hoek van de woning. Ook is het centrum van Vlaardingen met een divers winkelaanbod, supermarkten, restaurants, (sport-)scholen, theater en een bioscoop gemakkelijk bereikbaar. Ook het openbaar vervoer en diverse uitvalswegen bieden de mogelijkheid om steden als Rotterdam en Hoek van Holland snel te bereiken. In de straat is voldoende vrije parkeergelegenheid.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1950
- Energielabel D
- Verwarming en warm water middels cv-ketel
- Aparte toiletruimte appartement eerste verdieping, 2021
- Badkamer appartement eerste verdieping, 2021
- Volledig voorzien van dubbel glas m.u.v. keukenraam souterrain
- Appartement eerste verdieping volledig voorzien van kunststof kozijnen m.u.v. keukenraam en balkondeur (hout)
- Souterrain volledig voorzien van houten kozijnen
- Souterrain volledig geïsoleerd, pvc-vloer gelegd en geverfd, 2024
- Actieve VvE, bijdrage €146,70 p/m
- Eigen grote berging in onderbouw
- Gelegen op eigen grond
- Oplevering in overleg


Woonoppervlakte
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten. De (kandidaat)koper(s) zullen, indien gewenst, daartoe in de gelegenheid gesteld worden op een passend moment teneinde teleurstellingen en schade te voorkomen.

Ouderdomsclausule
Bij woningen ouder dan 30 jaar zal er standaard in de koopakte een ouderdomsclausule worden opgenomen.

Notariskeuze en kosten
In principe ligt de notariskeuze bij de koper. Het doorhalen van de hypothecaire inschrijving in het kadaster moet door de verkoper betaald worden. Zijn de kosten voor deze doorhaling hoger dan € 400,- inclusief BTW dan wordt het meerdere bij de koper in rekening gebracht. Indien de koper een notaris kiest buiten een straal van 20 kilometer van de verkochte onroerende zaak dan zijn de eventuele kosten die de notaris berekent voor een eventuele verkoopvolmacht en legalisatie hiervan ten behoeve van de verkoper voor rekening van de koper.

Zelfbewoningsplicht
Koper is bekend met de zelfbewoningsplicht welke vanaf 01-01-2023 binnen de gemeente Vlaardingen van kracht is. De verkopend makelaar heeft koper doorverwezen naar de gemeente Vlaardingen omtrent de desbetreffende regelgeving. Verkoper noch verkopend makelaar aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor geleden schade wegens het niet juist naleven van deze zelfbewoningsplicht.

Gunning
Verkoper behoudt zich uitdrukkelijk het recht voor het object te gunnen aan de gegadigde van zijn keuze.
Nadrukkelijk zij vermeld dat alle informatie in deze brochure moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze informatie.

Vlietlanden NVM Makelaars streeft ernaar de informatie op haar website / brochures en andere uitingen zo actueel en nauwkeurig mogelijk weer te geven. Hoewel de informatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid ten aanzien van de juistheid van de vermelde gegevens. 

Kenmerken

Algemeen

Soort woning benedenwoning
Bouwjaar 1950
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1950
Woon oppervlakte 115
Inhoud woonhuis 354
Aantal verdiepingen 2

Energie

Vloer isolatie Ja

Buurt

Woonwijk Ja

Overige

WC Ja
GasCV Ja
Balkon Ja
Ligbad Ja
Dak type Zadeldak
Woontype Appartement
Energielabel D
In overleg Ja
Hellend dak Pannen
Perceel oppervlakte 0
TypeCV ketel Eigendom
CV ketel water Ja
Dak opmerking Dak materiaal:Pannen
Dichte keuken Ja
Douchecabine Ja
Muur isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 0
Benedenwoning Ja
Halfopen keuken Ja
Aantal badkamers 2
Aantal toiletten 2
Aantal slaapkamers 4
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Verwarming opmerking Cv Ketel
Mechanische ventilatie Ja
Glas gedeeltelijk isolatie Ja
Onderhoud binnen opmerking Goed
Onderhoud buiten opmerking Goed

Kenmerken

Algemeen

Soort woning benedenwoning
Bouwjaar 1950
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1950
Woon oppervlakte 115
Inhoud woonhuis 354
Aantal verdiepingen 2

Energie

Vloer isolatie Ja

Buurt

Woonwijk Ja

Overige

WC Ja
GasCV Ja
Balkon Ja
Ligbad Ja
Dak type Zadeldak
Woontype Appartement
Energielabel D
In overleg Ja
Hellend dak Pannen
Perceel oppervlakte 0
TypeCV ketel Eigendom
CV ketel water Ja
Dak opmerking Dak materiaal:Pannen
Dichte keuken Ja
Douchecabine Ja
Muur isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 0
Benedenwoning Ja
Halfopen keuken Ja
Aantal badkamers 2
Aantal toiletten 2
Aantal slaapkamers 4
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Verwarming opmerking Cv Ketel
Mechanische ventilatie Ja
Glas gedeeltelijk isolatie Ja
Onderhoud binnen opmerking Goed
Onderhoud buiten opmerking Goed

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Vlietlanden NVM Makelaars