Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

UNIEK WONEN

Welkom bij deze bijzondere jaren '30 woning! Deze prachtige woning met een eigentijds ontwerp is perfect voor wie houdt van open en speelse indelingen. Met zijn karakteristieke charme en moderne touch biedt dit huis een combinatie van comfort en stijl. Gelegen aan de populaire Dollardstraat, geniet je van rust, terwijl je binnen enkele minuten de levendige binnenstad, het Eemplein en het groene Bos Birkhoven bereikt. Bereid je voor om verliefd te worden op deze unieke woning ontworpen door ZECC architecten!

HIGHLIGHTS

Jaren '30 met een modern ontwerp: Een perfecte mix van jaren '30 charme en moderne elementen. Met een unieke inrichting, die is ontworpen door een architect! 
Leefruimte met wow-factor: De benedenverdieping heeft een betonnen vloer met vloerverwarming en gestuukte wanden. De eye-catcher? De openslaande deuren die de leefruimte naar buiten toe verlengen. 
Speelse indeling: Laat je verrassen door de speelse en open indeling van deze woning. De horizontale en verticale lijnen staan met elkaar in verbinding. 
Open keuken: Deze woning is volledig instapklaar, met een moderne open keuken van Tulp, voorzien van alle nodige Gaggenau inbouwapparatuur. Er is ook een inbouwkoffieapparaat aanwezig en een ruim rvs-kookeiland. 
Unieke loft: Op de eerste verdieping vind je een loft-achtige ruimte met een groot bed en een stijlvolle badkamer met dubbele wastafel, toilet en een inloopdouche.
Gezellige tuin: Geniet van de ruime tuin, een verlengstuk van de woonkamer, compleet met twee sierperenbomen, planten en een overkapping voor een gezellige zithoek.
Energielabel A: Wat zorgt voor minimaal energieverbruik en duurzaam wonen. Er zijn 10 zonnepanelen aanwezig.
Geweldige ligging: Gelegen aan de rustige Dollardstraat, pal naast de groengordel met recreatieve mogelijkheden en monumentale bomen, dichtbij het Eemplein, de historische binnenstad, Birkhoven en het Centraal Station. Goede verbinding met snelwegen.

ONTDEK JOUW NIEUWE (T)HUIS

Laat je verrassen en ervaar de perfecte balans tussen klassieke charme en moderne luxe. De originele jaren '30 details zijn op subtiele wijze gecombineerd met eigentijdse elementen, wat resulteert in een stijlvolle en comfortabele leefomgeving.
Bij binnenkomst word je verwelkomd door een combinatie van kleuren, open ruimtes en moderniteit. De woonkamer is voorzien van vloerverwarming en mooie gestuukte wanden. 

De blikvanger van het huis zijn de grote openslaande deuren, speciaal ontworpen voor deze woning, die naadloos overgaan in de tuin. Wanneer je deze spectaculaire pui opent vervaagt de grens tussen binnen en buiten, mede door de betonnen vloer die van binnen naar buiten doorloopt, waardoor de leefruimte nog groter aanvoelt. Geweldig voor lange zomeravonden! 

De moderne open keuken van Tulp met Gaggenau apparatuur is een droom voor elke kookliefhebber. Uitgerust met een 2-pits inductieplaat, inbouw-koffieapparaat, teppanyaki plaat, pizzasteen, koelkast, vriezer en een vaatwasser, biedt deze keuken alles wat je nodig hebt om de meest heerlijke maaltijden te bereiden. De strakke lijnen en hoogwaardige materialen zorgen voor een luxe uitstraling. Daarnaast is er veel werkruimte in de keuken aan het rvs-kookeiland. 

Op de eerste verdieping wacht een prachtige loft op je. Ervaar de slaapkamer als een luxe hotel!
Deze ruimte is perfect voor een groot bed en biedt veel ruimte voor ontspanning. De badkamer is gesitueerd in dezelfde ruimte en is voorzien van een dubbele wastafel, toilet en een inloopdouche, wat zorgt voor een spa-achtige ervaring. De indeling zorgt voor een open en samenhangend gevoel. Er ligt een aansluiting voor een ligbad in de vloer dus er kan zo een ligbad geplaatst worden.  
De loft-indeling zorgt voor een unieke woonervaring die je niet in veel andere woningen zult vinden.

De tweede verdieping biedt nog meer mogelijkheden, met een slaapkamer die is uitgerust met een dakkapel en een lichtstraat. Deze ruimte kan ook perfect fungeren als een thuiswerkplek of atelier met voldoende licht. Er is nog een vide aanwezig voor extra bergruimte. 

Stap tenslotte de tuin in, een fijne buitenruimte die de perfecte verlenging vormt van de woonkamer. Met voldoende ruimte voor een gezellige zithoek en een overkapping voor beschutte avonden buiten, is dit de ideale plek om te ontspannen en te genieten van de rust. De prachtige sierperenbomen en planten zorgen voor extra sfeer. 

De ligging van dit huis is simpelweg perfect. Gevestigd aan de rustige Dollardstraat, geniet je van een vredige omgeving in een fijne buurt. De woning ligt pal naast de groengordel met recreatieve mogelijkheden en monumentale bomen. Je bent ook dicht bij voorzieningen, met het Eemplein en de historische binnenstad op korte afstand. Wandel langs de prachtige historische stadsmuren, bezoek je favoriete winkel en eindig bij je favoriete restaurant. 
Het Centraal Station is op loopafstand, wat zorgt voor een uitstekende verbinding met het openbaar vervoer en de snelwegen. Daarnaast ligt Bos Birkhoven ook op korte afstand, waar je kunt genieten van een ontspannen wandeling en sportsessie. 

Met deze woning krijg je niet alleen een prachtige leefruimte, maar ook de voordelen van duurzaamheid. De 10 zonnepanelen zorgen ervoor dat je energieverbruik minimaal is, terwijl de sunscreens ervoor zorgen dat je binnenklimaat altijd aangenaam blijft, ongeacht het seizoen.

Bijzonderheden: 
- ZECC architecten zijn ook wel bekend van de inrichting van de bibliotheek op het Neude in Utrecht 
- Naast de trap zit een grote wand van cortenstaal 
- De architect is Rolf Brugging van ZECC architecten 
- De achterpui is ontworpen door Roland Manders van Staalstudio 

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1935
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1935
Woon oppervlakte 121
Inhoud woonhuis 427

Overige

Perceel oppervlakte 154

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1935
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1935
Woon oppervlakte 121
Inhoud woonhuis 427

Overige

Perceel oppervlakte 154

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij - Amersfoort