Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Dit is een droom voor vele zoekers. Het zogenoemde "Pareltje in de markt". Deze gezinswoning is stijlvol ingericht, geheel verduurzaamd en voorzien van Energielabel A++ en wat zo super is, dit huis is instap-klaar en kun je dus zo betrekken. Hoe fijn is dat! Deze tussenwoning met garage en parkeergelegenheid op eigen terrein is gelegen in het Waterkwartier van de aangename wijk Nieuwland. De woning is hotel-chique ingericht en heeft een luxe gerichte keuken, een schitterende badkamer, een zeer ruime living, er zijn 3 royale slaapkamers en er is een groot overdekt terras aan de waterkant. De ligging is centraal, alle faciliteiten als scholen, winkels, sportgelegenheden zijn op korte afstand bereikbaar. Ben jij op zoek naar een luxe ingerichte en instapklare gezinswoning? Kom dan beslist kijken bij dit huis. Bel Snel en maak een afspraak voor een bezichtiging. Wij laten de woning graag aan je zien.

Indeling begane grond: Entree, voorportaal met garderobe, meterkast, deur naar de garage en een deur naar de hal. Geheel betegelde toiletruimte voorzien van een hangend toilet en een moderne waskom. Er is een trap naar de woonverdieping met daaronder een trapkast met extra bergruimte. Deur naar een mooie grote woonkeuken. De keuken is luxe ingericht en geplaatst in een hoekopstelling en is voorzien van praktische inbouwapparatuur, waaronder een rvs-afzuigkap, een keramische kookplaat, Quooker, oven, combi-oven, koffiemachine, vaatwasser en een koelkast en vriezer. Deze keuken is dus van alle gemakken voorzien. En leent zich dus bijzonder goed voor het koken van de meest uitgebreide gerechten. En wat zo fijn is er is genoeg ruimte voor een grote eettafel zodat je hier gezellig met het hele gezin, je familie en vrienden lekker lang kunt tafelen. Een mooie brede harmonica schuifpui geeft toegang tot het terras, zodat je bij zonnige dagen lekker op het terras kunt dineren en met gemak je hapjes en drankjes buiten uit kunt serveren. Het terras is voorzien van een duurzame keramische parketvloer die vanuit de keuken is doorgelegd naar het terras. En dit geeft een bijzonder en ruimtelijk effect. Het 2e terras is een traptrede naar beneden. Dit is een vlonderterras. Een leuk plekje om een hengeltje uit te gooien of gewoon een fijne stek om te relaxen aan de waterkant.

Woonverdieping: Via een portaal met mooie, hoge metalen deuren kom je op de woonverdieping. Dit is een zeer ruime living met voor en achter een grote raampartij. In deze woonkamer is ruimte voor een grote bank waar je fijn kun loungen en er is een houtkachel, zodat je bij koudere dagen, na het werk, lekker van het knappend vuurtje kunt genieten. De woonkamer heeft zoveel ruimte en kun je nog geheel naar eigen idee in te richten met bijv. een extra kantoor-/werkhoek, een koffiehoek of kitchenette of een speelruimte voor de kinderen. Er zijn vele mogelijkheden.

2e verdieping: Overloop met dakkoepel en een vaste trap naar het dak. Er zijn 3 ruime slaapkamers, waarvan de masterbedroom met grote ramen vv rolluiken en er is een nis met daarin een modern ligbad. De 2e ruime slaapkamer heeft ruimte voor een bureau of werktafel en de 3e slaapkamer is momenteel ingericht als garderobekamer. De moderne en luxe ingerichte badkamer heeft mooie kwalitatief hoogwaardige wand- en vloertegels. Er is een inloopdouche met een draingoot, een rainshower en handdouche, een dubbele wastafel met 2 waskommen en badkamermeubel en een 2e toilet. De vloer is voorzien van vloerverwarming.

Duurzaamheid: Deze woning heeft energielabel A++ en heeft goed isolatievoorzieningen. Er is en warmtepomp en er liggen maar liefst 22 zonnepanelen op het dak. Dus daarmee ben je energie zuinig en dat bespaart aanzienlijk op de energiekosten.

Kenmerken: Instapklare gezinswoning woning. * Garage met elektrisch bedienbare deur. * Parkeergelegenheid op eigen terrein. * Grotendeels voorzien van onderhoudsarme kunststof kozijnen. * Voorzien van screens en rolluiken. * Zonneterras vv van elektrische bedienbaar terrasoverkapping. * De slaapkamer ingericht als inloopkast is met gemak terug te brengen tot een slaapkamer. * Ingericht met kwalitatief hoogwaardige materialen. * Zonnig terras op het zuiden. * Dak is bereikbaar via een vaste trap. * Voorzien van een warmtepomp. * 22 zonnepanelen. * Energielabel A++. * Perceelgrootte 106 m². * Centrale ligging op korte afstand van de uitvalswegen naar de A1 en A28, richting Amsterdam en Utrecht.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1998
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1998
Woon oppervlakte 137
Inhoud woonhuis 491

Overige

Perceel oppervlakte 109

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1998
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1998
Woon oppervlakte 137
Inhoud woonhuis 491

Overige

Perceel oppervlakte 109

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Snel ERA Makelaars