Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Royale gezinswoning in de wijk Alandsbeek-West, deze ruimtewoning (groot type) met dakopbouw is de perfecte woning voor gezinnen. De woning is gelegen aan een autovrijpad. Dit maakt het ook een zeer kindvriendelijke wijk. De woning heeft een woonoppervlak van 133m2 en voorziet in alle behoeften. Het heeft een ruime woonkamer die overloopt in de eethoek en keuken. De tuin mogen we ook zeker niet vergeten, deze is fraai aangelegd en door de beschutte ligging kan je hier al snel heerlijk van genieten. De 1e verdieping heeft 3 slaapkamers en een badkamer die van alle luxe is voorzien. De dakopbouw is momenteel 1 grote lichte ruimte, maar hier kan je met gemak een 4e en 5e slaapkamer creëren.

Ben je op zoek naar een royale eengezinswoning in Leusden dan is deze ruim opgezette en goed onderhouden ruimtewoning gelegen tussen winkelcentra ''De Biezenkamp'' en ''De Hamershof'' beslist iets voor jou!

Bel Snel voor een bezichtiging. Onze makelaar laat je graag de woning zien!

De indeling: Begane grond: Bij aankomst kom je aan bij de fraai aangelegde voortuin met stenen berging. Bij binnenkomst heb je direct het toilet met een fonteintje en een diepe kast aan de rechterzijde, aan de linkerzijde bevinden zich de meterkast en een garderobenis. De entree biedt toegang tot de open keuken en ruim opgezette woonkamer met leuke indeling. Door de grote raampartijen aan de voor- en achterzijde is het een heerlijke lichte woonruimte en heb je direct contact met buiten. De woonkamer heeft een gezellige haard en loopt direct over in de leefkeuken. De keuken heeft een keramische kookplaat, oven en vaatwasser. In de woonkamer is de trapopgang naar de 1e verdieping.

1e verdieping: Op de 1e verdieping heb je een overloop, extra bergruimte, 3 ruime slaapkamers en vernieuwde badkamer. De slaapkamers zijn afgewerkt met behang en laminaat vloer. De badkamer is luxe ingericht met dubbele wastafel met meubel, extra toilet (hangend) en een ruime inloopdouche.

2e verdieping: De 2e verdieping is voorzien van een dakopbouw hierdoor heb je veel extra ruimte. Je kan van deze ruimte met gemak een 4e en 5e slaapkamer creëren. In de inbouwkast is de CV-ketel gesitueerd.

Tuin: De tuin is toch echt wel het pronkstuk van de woning als je het mij vraagt! De tuin is ontzettend groen aangelegd wat het een heerlijke plek maakt om in te vertoeven. Met een terras aan de zijde van de woning kan je 's zomers heerlijk de openslaande deuren openzetten en binnen verbinden met buiten! De tuin is fraai afgewerkt met een terras, pergola, verschillende planten, bomen en een vrijstaande schuur. De vogels en eekhoorns brengen graag een bezoek aan deze tuin, wat een vrolijk schouwspel oplevert.

Kenmerken van de woning: + Woonoppervlak van 133m2 + Perceeloppervlak van 185m2 + Energielabel C + 3 slaapkamers, mogelijkheden tot uitbreiden + Gelegen aan een autovrijpad + Ruime parkeergelegenheid in de directe omgeving + Diepe, fraai aangelegde tuin + Centrale ligging

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1972
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1972
Woon oppervlakte 133
Inhoud woonhuis 447

Overige

Perceel oppervlakte 185

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1972
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1972
Woon oppervlakte 133
Inhoud woonhuis 447

Overige

Perceel oppervlakte 185

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Snel ERA Makelaars