Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Ben jij opzoek naar een ruime eengezinswoning? Dan is de Meerkoet 64 de perfecte match. De woning is van alle gemakken voorzien en gelegen in de kindvriendelijke 'Vogeltjesbuurt'. De woning heeft 4 ruime slaapkamers, een eigen oprit met garage én carport. En wat ook zo fijn is, er is veel speelgelegenheid rondom de woning voor de kinderen en winkels, sportfaciliteiten en zelfs openbaar vervoer liggen om de hoek.

Klinkt dit als een geschikte woning voor jou en je gezin? Bel Snel en maak een afspraak voor een bezichtiging, onze makelaar laat je graag deze woning zien.

De indeling: Begane grond: Entree, hal met toilet (hangend) en een fonteintje, meterkast, trapopgang met trapkast en toegang tot de woonkamer. De ruime tuingerichte woonkamer heeft door de grote ramen en openslaande deuren veel daglicht en heeft vrij uitzicht over de tuin. Aan voorzijde is de keuken. De dichte keuken is voorzien van een ingebouwde koel-vriescombinatie, combi-oven, vaatwasser en 5-pits gasfornuis met wokbrander.

1e verdieping: Via de trapopgang van de begane grond kom je op de overloop met inbouwkast van de 1e verdieping. De 1e verdieping is afgewerkt met behang en (linoleum)vloer. Er zijn 3 ruime slaapkamers, waarvan 1 slaapkamer is voorzien van een inbouwkast. De badkamer is voorzien van een (bubbel)bad, inloopdouche, wastafel met meubel, handdoekenradiator en een 2e toilet (hangend).

2e verdieping: Op de zolderverdieping zijn aansluitpunten voor wasapparatuur en hier staat de cv-opstelling (Nefit 2023). Door het schuinlopende dak is er veel bergruimte ontstaan. Op de zolder is ook nog de 4e slaapkamer, door de dakkapel aan de voorzijde is dit een heerlijke lichte, ruime slaapkamer geworden. De zolder is afgewerkt met behang en laminaat vloer.

Tuin: De tuin is erg ruim, zonnig en onderhoudsvrij aangelegd met grote tegels en kunstgras. Deze tuin heeft een heerlijk terras aangrenzend van de woning en met het mooie weer kan je de openslaande deuren open zetten en binnen verbinden met buiten!

Kenmerken van de woning: + Perceeloppervlak van 200m2 (+ 20m2 extra in bruikleen gemeentegrond) + Woonoppervlak van 129m2 + Energielabel C + Parkeren op eigen terrein onder carport of in garage + 4 ruime slaapkamers + Airconditioning + Nieuwe CV-Ketel (Nefit) + Gelegen in een rustige, kindvriendelijke en groene wijk. + Centrale ligging, gelegen op een paar minuten fietsen van het gezellige centrum van Bunschoten-Spakenburg. + Veel speeltuinen/speelgelegenheden in de buurt

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1975
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1975
Woon oppervlakte 129
Inhoud woonhuis 456

Overige

Perceel oppervlakte 200

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1975
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1975
Woon oppervlakte 129
Inhoud woonhuis 456

Overige

Perceel oppervlakte 200

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Snel ERA Makelaars