Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Ruime, uitgebouwde hoekwoning met garage, gelegen aan een autovrij pad in het gezellige Leusden-zuid!

Deze woning heeft een behoorlijke leefruimte in en om de woning. Op de begane grond alleen al een woonoppervlak van 71m2! De woning staat op een perceel van maar liefst 268m2 en heeft een achtertuin op het zuiden. De woning ligt op korte afstand van de uitgestrekte bossen van landgoed Den Treek waar je heerlijk kan wandelen en fietsen. Eveneens op korte afstand van een winkelcentrum, basisscholen en uitvalswegen én op fietsafstand van de sfeervolle binnenstad en het NS station van Amersfoort. De ligging, de ruimte, grote raampartijen, volop lichtinval ... allemaal sterke punten wat dit huis misschien wel jouw nieuwe thuis maakt! Denk jij dat ook? Bel dan Snel, wij maken graag een afspraak met je voor een bezichtiging.

Indeling: entree, hal met trap naar de 1e verdieping, meterkast en toiletruimte. De woonkamer is opgedeeld in 2 gedeeltes, aan de voorzijde het woongedeelte met erker en gezellige open haard en aan de achterzijde de eetkamer met openslaande tuindeuren. De grote raampartijen zorgen voor fantastisch lichtinval en mooi uitzicht over de tuin. De gedeeltelijk open keuken heeft een standaard keuken-inrichting met diverse inbouwapparatuur en is geplaatst in een hoekopstelling. Vanuit de keuken is er toegang naar de bijkeuken, hier tref je de aansluitingspunten voor was-apparatuur en de deur naar de achtertuin.

1e verdieping: Overloop, 3 ruime slaapkamers, waarvan 1 grote slaapkamer (voorheen 2 kamers) aan de voorzijde met een vaste kastenwand. De badkamer heeft een ligbad met douche, een vaste wastafel en een 2e toilet.

2e verdieping: De zolder is één grote open ruimte, keurig afgewerkt en met maar liefst 4 dakramen en een zijraam dus er is volop lichtinval in deze kamer. De zolder is dan ook bijzonder geschikt als 4e slaapkamer. Er is een aparte bergruimte waar de cv-ketel hangt en achter de knieschotten is ook voldoende bergruimte voor spullen.

Tuin: Een beetje groene vingers hebben is wel handig bij deze woning want het grote perceel biedt veel tuin. Zowel de voor- als achtertuin zijn aangelegd met sierbestrating en borders die gevuld zijn met grind en diverse bloemen en planten. De achtertuin is gelegen op het zuiden dus heerlijk de hele dag zon! Liever even niet in de zon? Dan kan je kiezen om in de schaduw onder het zonnescherm (elektrisch) te zitten of onder de overkapping.

Sterke punten van de woning: * Ruime, uitgebouwde hoekwoning met garage! * Woonoppervlak van 139m2 en een perceelgrootte van 268m2 (met garage 286m2) * Ligging aan een autovrij pad * Woonkamer met erker en open haard * Eetgedeelte met openslaande tuindeuren * Bijkeuken met aansluiting voor was-apparatuur en deur naar de tuin. * 4 slaapkamers * Grote voor-en achtertuin met veel privacy. * Gelegen op enkele minuten van scholen, winkels, gezondheidscentrum "De Hank" en MFC Antares * Op korte afstand van de bossen van "Landgoed Den Treek" * Op fietsafstand van de sfeervolle binnenstad en het NS station van Amersfoort

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1965
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1965
Woon oppervlakte 139
Inhoud woonhuis 495

Overige

Perceel oppervlakte 286

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1965
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1965
Woon oppervlakte 139
Inhoud woonhuis 495

Overige

Perceel oppervlakte 286

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Snel ERA Makelaars