Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Deze royale hoekwoning met garage/berging is een droom voor ieder gezin dat op zoek is naar ruimte, comfort en een fijne woonomgeving. En met maar liefst 5 slaapkamers, een royale uitgebouwde living en een luxe ingerichte keuken en badkamer, biedt deze hoekwoning alles wat je nodig hebt voor een fijn en comfortabel gezinsleven en meer.... Aan de voorzijde is ruime parkeergelegenheid op eigen terrein en aan de achterzijde ligt een schitterende tuin waar je heerlijk van je vrije tijd kunt genieten. De woning ligt op een perceel van 301m² op een leuke locatie in Leusden zuid. En wat zo mooi is alle faciliteiten als winkels, scholen en sportfaciliteiten liggen binnen handbereik. Ben jij op zoek naar een mooie ruime woning op een leuke locatie? Laat je verrassen. Bel Snel en maak een afspraak voor een bezichtiging. Wij laten de woning graag aan je zien.

Indeling: Entree, hal met garderobe-nis, toiletruimte met hangend toilet en fonteintje, meterkast. Een hoge moderne glazen (loft)deur geeft toegang tot de living. Hier is veel ruimte voor een comfortabele zithoek, waar je bij de sfeervolle haard lekker kunt loungen en na het werk heerlijk tot rust kunt komen. Er is een open doorgang naar de eetkamer. Deze is tuingericht en heeft een grote schuifpui naar de tuin. De eetkamer heeft ruimte voor een extra grote eettafel, waar je met het hele gezin, je familie en vrienden lekker kunt tafelen. Op de vloer van de living en de eetkamer ligt een mooi rustiek eiken lamelpakket. De gedeeltelijk open keuken heeft een groot dakvenster met veel lichtinval. De keuken is geplaatst in een hoekopstelling en is voorzien luxe inbouwapparatuur, waaronder een afzuigschouw, een 5-pits inductiekookplaat, een oven, een quooker ter overname, een combi-/magnetron, een vaatwasser en een koel-vrieskast. In de keuken ligt een plavuizenvloer die is voorzien van vloerverwarming. De bijkeuken is keurig afgewerkt en hier staat de sauna (welke ter overname wordt aangeboden) en er zijn aansluitpunten voor wasapparatuur. Aan de voorzijde is veel berg-/ en stallingsruimte voor de fietsen, motoren en opslagruimte voor gereedschappen en andere spullen.

1e verdieping: Overloop, 4 slaapkamers, waarvan 1 slaapkamer is ingericht als garderobekamer en 1 slaapkamer als kantoorkamer. De royale ouderslaapkamer heeft ruimte voor een grote garderobekast. De luxe ingerichte badkamer is ingericht met een inloopdouche voorzien van glazen deur, een draingoot en een thermostaatkraan, een luxe badkamermeubel met dubbele wastafel en een grote spiegelkast, een design/handdoeken-radiator en er is een 2e (hangend) toilet. De badkamervloer is voorzien van vloerverwarming.

2e verdieping: Overloop met inpandige bergruimte en deur naar de cv-ruimte. Deur naar een royale 5e slaapkamer. Deze kamer heeft een dakkapel en een zijraam dat zorg voor veel daglicht. Deze kamer is ingericht als master-bedroom maar is ook bijzonder geschikt als werkkamer of in te richten als hobbykamer of je eigen thuis-werk-plek.

Tuin: Zowel de voor- als de achtertuin zijn keurig aangelegd met grote tuintegels en sierbestrating haagjes, borders, een gazon etc. De achtertuin heeft verschillende terrassen. Zit je graag in de zon dan is er een groot terras met ruimte voor een grote loungeset. Zit je liever in de schaduw dan staat er achter in de tuin een overdekte veranda. Dit is ook een fijne plek om bij minder zonnige dagen lekker tot rust te komen en van de tuin te genieten. Achterin de tuin is een achterom naar de achtergelegen speelweide voor de kinderen.

Ligging: Deze woning ligt op een ideale plek aan één van de rustige straten van Leusden-zuid. Achter de woning ligt een leuk speelveld voor de kinderen. Verder zijn alle faciliteiten bereikbaar binnen enkele minuten lopen of fietsen. In een mum van tijd sta je bij de winkels, scholen of sportfaciliteiten van de Tabaksteeg. Hier is ook het gezondheidscentrum 'De Hank' met de huisarts, tandarts, fysio en apotheek. Echt alles ligt binnen handbereik. Wil je lekker ontspannen en recreëren. Ook dat kan. Binnen enkele fietsminuten rij je in de bossen van 'Landgoed Den Treek'. Waar je heerlijk kunt wandelen, fietsen, joggen of gewoon lekker tot rust kunt komen. Kortom dit is een perfecte plek.

Kenmerken: Royale hoekwoning met garage/berging. * Grote living met sfeervolle haard. * Eetkamer met schuifpui naar de tuin. * Luxe ingerichte keuken met inbouwapparatuur. * Bijkeuken met aansluitpunten voor wasapparatuur. * 1e verdieping 4 slaapkamers. * Modern ingerichte badkamer. * Grote 2e verdieping met 5e slaapkamer met dakkapel. * 17 zonnepanelen. * Energielabel B. * Perceelgrootte 301m². * Leuke woonomgeving nabij alle faciliteiten. * Centrale ligging op enkele autominuten van op- en afrit van de A28, de A1 en A12.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1968
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1968
Woon oppervlakte 153
Inhoud woonhuis 552

Overige

Perceel oppervlakte 301

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1968
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1968
Woon oppervlakte 153
Inhoud woonhuis 552

Overige

Perceel oppervlakte 301

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Snel ERA Makelaars