Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

WELKOM

Welkom thuis in deze instapklare hoekwoning in Amersfoort. Ideaal gelegen nabij de bruisende binnenstad en het Centraal Station, biedt deze woning alles wat je zoekt. Met vijf ruime slaapkamers, moderne keuken, luxe badkamer en een prachtige uitbouw met openslaande deuren naar de mooie tuin, is dit dé perfecte plek voor gezinnen die houden van zowel comfort als stijl. Mis deze kans niet om je droomwoning te bemachtigen!

KENMERKEN

Instapklaar: Met gestuukte wanden en een moderne keuken en badkamer. 
Moderne open keuken: Uitgerust met een gietvloer, vloerverwarming, een 5-pits gaskookplaat, stoomoven, koelkast, vriezer en vaatwasser.
Uitbouw in 2019: Creëert extra leefruimte en een naadloze overgang naar de tuin via openslaande deuren.
Vijf slaapkamers: Inclusief een slaapkamer met toegang tot het balkon.
Luxe moderne badkamer: Voorzien van een inloopdouche, wastafelmeubel en toilet.
Tuin: De tuin biedt ruimte voor een heerlijke loungehoek en is groot vanwege de hoekligging. 
Twee vrijstaande bergingen: Ideaal voor extra opslagruimte.
Volledig geïsoleerd: Energielabel B voor een comfortabel en energiezuinig huis.
Fijne locatie: Dichtbij de bruisende binnenstad van Amersfoort en gelegen op nog geen vijftien minuten fietsen van Centraal Station Amersfoort.

JOUW NIEUWE (T)HUIS 

Stap binnen in deze prachtige instapklare woning en ervaar het gevoel van ruimte en luxe. De uitbouw, gerealiseerd in 2019, geeft de begane grond een gevoel van ruimte en licht. In de woonkamer is een lift aanwezig, waarmee je naar de eerste verdieping komt. De openslaande deuren naar de tuin zorgen voor een naadloze overgang tussen binnen en buiten, ideaal voor zomerse dagen en gezellige BBQ-avonden met vrienden en familie. De tuin biedt voldoende ruimte voor kinderen om te spelen, terwijl jij ontspannen geniet van een goed boek en een glas wijn.

De moderne half-open keuken is een fijne plek voor kookliefhebbers. Voorzien van een 5-pits gaskookplaat, stoomoven, koelkast, vriezer en vaatwasser, biedt deze keuken alle gemakken om de heerlijkste maaltijden te bereiden. Daarnaast blijf je in contact met je gasten, vanwege de open keuken. De vloer is afgewerkt met een gietvloer en vloerverwarming. 

Op de eerste verdieping vind je vier ruime slaapkamers, waarvan één toegang biedt tot een gezellig balkon. Stel je voor: wakker worden met een kopje koffie op je eigen balkon, genietend van de rust en het uitzicht.
De luxe moderne badkamer is compleet met een inloopdouche, stijlvol wastafelmeubel en een toilet. Hier begin je elke dag fris en vol energie.

De tweede verdieping beschikt over nog een slaapkamer, ideaal voor een groeiend gezin of voor gebruik als werkruimte of hobbykamer.
De volledig geïsoleerde woning zorgt voor een aangename temperatuur het hele jaar door en draagt bij aan een lager energieverbruik, wat goed is voor zowel het milieu als je portemonnee.

De heerlijke tuin biedt genoeg ruimte vanwege de hoekligging van de woning. Er is genoeg plek voor een loungebank, eettafel en speelruimte voor kinderen. Met twee vrijstaande bergingen heb je volop opslagruimte voor fietsen, gereedschap en tuinmeubilair.

De locatie van de woning is absoluut perfect: dichtbij de bruisende binnenstad van Amersfoort, waar je kunt genieten van talloze winkels, restaurants en culturele activiteiten. En op korte afstand van Centraal Station Amersfoort, waardoor je uitstekende verbindingen hebt naar de rest van Nederland. Daarnaast liggen de snelwegen A1 en A28 dichtbij. 



HIGHLIGHTS UITGEBREID BESCHREVEN

Deze woning beschikt over een stijlvolle moderne open keuken, voorzien van hoogwaardige inbouwapparatuur zoals een 5-pits gaskookplaat, stoomoven, koelkast, vriezer en vaatwasser. De uitbouw, gerealiseerd in 2019, voegt een extra dimensie toe aan de leefruimte en creëert een harmonieuze verbinding met de tuin via openslaande deuren. Met vijf ruime slaapkamers, waaronder één met toegang tot een balkon, biedt deze woning volop ruimte voor een groeiend gezin. De luxe badkamer is compleet met een inloopdouche, wastafelmeubel en toilet. Twee vrijstaande bergingen zorgen voor extra opslagruimte, en de woning is volledig geïsoleerd voor een energiezuinig en comfortabel leefklimaat. Gelegen op een ideale locatie dichtbij de bruisende binnenstad van Amersfoort en op korte afstand van het Centraal Station, is dit de perfecte woning voor gezinnen die op zoek zijn naar comfort en stijl.




BROCHURE-HOOFDSTUKKEN:
Instapklaar: Deze hoekwoning kan zo betreden worden! Ideaal! Met een moderne keuken, badkamer, een uitbouw en vijf slaapkamers is dit dé perfecte woning voor gezinnen. Hoe deel jij het in? 

Moderne open keuken: Deze stijlvolle keuken is de droom van elke kookliefhebber. Met zijn 5-pits gaskookplaat, stoomoven, koelkast, vriezer en vaatwasser, biedt hij alle gemakken om de heerlijkste maaltijden te bereiden. De strakke afwerking en moderne apparatuur maken koken een waar plezier. De vloer is afgewerkt met een gietvloer en vloerverwarming. De keuken is ruim opgezet en biedt voldoende opbergruimte voor al je keukengerei. De open indeling zorgt voor een gezellige interactie terwijl je kookt, perfect voor familiediners en sociale bijeenkomsten.

Uitbouw in 2019: De uitbouw van deze woning, gerealiseerd in 2019, zorgt voor extra leefruimte en een overvloed aan natuurlijk licht. De ruimte is ideaal voor een eetkamer of een extra zitgedeelte, waar je kunt genieten van de tuin dankzij de openslaande deuren. Deze naadloze overgang tussen binnen en buiten maakt het perfect voor zomerse barbecues of om gewoon te ontspannen in de frisse lucht. De moderne afwerking van de uitbouw sluit naadloos aan bij de rest van het huis. In de woonkamer is een lift aanwezig, waarmee je naar de eerste verdieping komt.

Vijf slaapkamers: Deze woning beschikt over vijf ruime slaapkamers, ideaal voor een groot gezin of voor wie behoefte heeft aan extra werk- of hobbyruimte. Eén van de slaapkamers heeft toegang tot een charmant balkon, waar je ’s ochtends kunt genieten van je koffie in de buitenlucht. De kamers zijn licht en bieden voldoende ruimte voor meubels en persoonlijke spullen. Dankzij de slimme indeling van de woning, profiteer je van optimale privacy en comfort.

Luxe moderne badkamer: De badkamer is een combinatie van rust en luxe. Voorzien van een ruime inloopdouche, een stijlvol wastafelmeubel en een modern toilet, biedt deze badkamer alles wat je nodig hebt voor een ontspannen start van de dag. De hoogwaardige afwerking en moderne materialen zorgen voor een luxe uitstraling. De slimme indeling maakt de ruimte functioneel en gemakkelijk schoon te houden, wat bijdraagt aan het algehele comfort van de woning.

Tuin: Door de hoekligging van de woning is de tuin heerlijk ruim. Je kunt een boek lezen op een loungebank of dineren op de zomeravonden aan de eettafel. Er is genoeg speelruimte voor kinderen en er zijn twee bergingen. 

Twee vrijstaande bergingen: Extra opslagruimte is altijd welkom en deze woning biedt dat in de vorm van twee vrijstaande bergingen. Deze zijn perfect voor het opbergen van fietsen, tuinmeubilair, gereedschap of seizoensgebonden spullen. De bergingen zijn gemakkelijk toegankelijk en bieden voldoende ruimte om je eigendommen georganiseerd en veilig op te bergen. Dit zorgt ervoor dat je huis altijd netjes en opgeruimd blijft.

Volledig geïsoleerd en energielabel B: Deze woning is volledig geïsoleerd en heeft energielabel B, wat betekent dat je kunt genieten van een comfortabel binnenklimaat het hele jaar door, terwijl je energieverbruik en kosten laag blijven. Goede isolatie draagt niet alleen bij aan het wooncomfort, maar ook aan een lagere ecologische voetafdruk. Dit maakt de woning niet alleen duurzaam, maar ook een slimme financiële investering voor de toekomst.

Fijne locatie dicht bij de bruisende binnenstad van Amersfoort en Centraal Station: Gelegen op een ideale locatie, biedt deze woning het beste van beide werelden: de rust van een residentiële buurt en de levendigheid van de stad. De binnenstad van Amersfoort, met zijn winkels, restaurants en culturele activiteiten, ligt op korte afstand. Het Centraal Station is eveneens dichtbij, waardoor je gemakkelijk toegang hebt tot openbaar vervoer en verbindingen naar de rest van Nederland. Dit maakt de woning perfect voor zowel werk als ontspanning.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, hoekwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1970
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1970
Woon oppervlakte 132
Inhoud woonhuis 466

Overige

Perceel oppervlakte 267

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, hoekwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1970
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1970
Woon oppervlakte 132
Inhoud woonhuis 466

Overige

Perceel oppervlakte 267

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij - Amersfoort