Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

ROYAAL APPARTEMENT
Ben je op zoek naar een plek waar comfort, gemak en rust samenkomen? Dit charmante appartement biedt een heerlijke thuisbasis. Gelegen in een kleinschalig complex biedt dit appartement genoeg ruimte! Met een uitnodigende woonkamer en toegang tot een riant balkon is er genoeg leefruimte. De open keuken, voorzien van alle gemakken, zorgt voor culinaire vrijheid. Met de essentiële winkels en openbaar vervoer binnen handbereik, is dit appartement uitermate geschikt voor een zorgeloze toekomst.

JOUW TOEKOMSTIGE THUIS
- Ruimte: Met een royale woonkamer en 2 slaapkamers is er genoeg leefruimte. 
- Balkon: Geniet van de openslaande deuren vanaf de woonkamer die leiden naar een groot balkon. 
- Open keuken: Met inbouwapparatuur zoals een 4-pits gaskookplaat, combi-oven, ruime koelkast, vriescombinatie en vaatwasmachine.
- Praktische badkamer: Met een verzorgde wastafel en douche waar je de dag kunt starten of eindigen. 
- Centrale ligging: Op loopafstand van winkelcentrum 'De Hamershof', openbaar vervoer en overige dagelijkse voorzieningen.

WONEN IN LEUSDEN  
Wanneer je dit appartement binnenstapt, ervaar je onmiddellijk een zee van licht en ruimte. In de royale woonkamer is voldoende ruimte voor een heerlijke eet- en zithoek.

De openslaande deuren naar het grote balkon zorgen voor een vloeiende overgang tussen binnen en buiten. Hier kun je op een warme zomerdag genieten van een kopje koffie terwijl je geniet van de buitenlucht. 

De open keuken is uitgerust met inbouwapparatuur zoals een 4-pits gaskookplaat, combi-oven, koelkast, vriezer en vaatwasser. Of je nu een eenvoudige lunch bereidt of een uitgebreid diner, hier vind je alles wat je nodig hebt binnen handbereik. 

De badkamer is voorzien van een douche en een wastafel die genoeg ruimte biedt voor al je toiletartikelen.

Het kleinschalige appartementencomplex is centraal gelegen, namelijk op loopafstand van winkelcentrum 'De Hamershof'. Hier vind je verschillende winkels, restaurants en supermarkten. In de buurt is ook nog bowlingcentrum 'De Korf' te vinden. Daarnaast is er een bushalte in de buurt en bevind je je binnen 15 minuten fietsen in de binnenstad van Amersfoort. 

DE HIGHLIGHTS IN EEN OOGOPSLAG
De ruime en lichte woonkamer met directe toegang tot het balkon biedt een prachtig uitzicht en ruimte voor persoonlijke invulling. De open keuken, uitgerust met inbouwapparatuur, nodigt uit tot het bereiden van de lekkerste maaltijden. In de doordachte badkamer met douche vind je comfort en gemak ineen. De locatie is een droom: nabij winkelcentrum 'De Hamershof', openbaar vervoer en overige voorzieningen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning portiekflat, Appartement
Bouwjaar 2007
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2007
Woon oppervlakte 75
Inhoud woonhuis 226

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning portiekflat, Appartement
Bouwjaar 2007
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2007
Woon oppervlakte 75
Inhoud woonhuis 226

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij - Amersfoort