Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Ruime hoekwoning met 4 slaapkamers, een diepe, brede tuin én parkeerplaats voor 2 auto's op eigen terrein! Deze ruime woning is wat gedateerd en mag weer gemoderniseerd worden en dat biedt jou natuurlijk de kans om een huis helemaal naar eigen smaak te verbouwen en te stylen tot jouw droomhuis! De grote, aangebouwde berging over de volledige lengte van de woning is maar liefst 18m2 en kan bijvoorbeeld ook geheel of deels ingericht worden als kantoor/werkruimte.

De woning is gelegen in de groene wijk "De Wetering". Op korte afstand tref je diverse voorzieningen zoals basisscholen, winkelcentrum “De Biezenkamp” en opstappunten voor het openbaar vervoer. Ook is de woning nabij natuur-/wandelgebied “Het Valleikanaal” en “De Schammer”. Binnen slechts een paar autominuten ben je op de snelwegen richting Utrecht, Amsterdam en Zwolle en met 20 minuten fietsen ben je in de gezellige binnenstad van Amersfoort. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden bij deze woning? Bel Snel, wij laten je graag de woning zien.

De indeling is als volgt:

Begane grond: entree, hal, meterkast en trap naar de 1e verdieping. Ruime woonkamer, speels ingedeeld, met mogelijkheid om het zitgedeelte aan de voor- of achterzijde te plaatsen. De woonkamer heeft een sierbalken plafond, laminaatvloer en een houtkachel. Erg fijn bij deze woningen zijn de grote raampartijen op de begane grond en de 1e verdieping waardoor je veel lichtinval hebt. De open keuken is geplaatst in een rechte opstelling en is voorzien van een gaskomfoor met afzuigkap. Vanuit de keuken heb je toegang naar de royale tuin.

1e verdieping: overloop en 3 ruime slaapkamers waarvan 1 aan de voorzijde en 2 aan de achterzijde (1 kamer met vaste schuifwandenkast). De badkamer met granitovloer heeft een doucheruimte, een wastafel en een staand toilet.

2e verdieping bereikbaar middels vaste trap: ruime voorzolder met cv opstelling (Intergas/2008), groot Velux dakraam en veel bergruimte achter de knieschotten. Tevens tref je hier een 4e grote slaapkamer met aan de achterzijde ook een groot Velux dakraam en bergruimte achter de knieschotten.

Naast de woning is een grote aangebouwde berging van ca. 18m2 voorzien van aansluitpunten voor was-apparatuur en achter in de tuin nog een stenen berging met elektra en kachel van ca. 9m2. Naast de berging nog een extra tuin met een berging van ca. 5m2. De achtertuin is gelegen op het noordoosten en is breed en diep waardoor je de ruimte hebt om de tuin in te richten met diverse zitjes en misschien wel met een overkapping en/of een stuk gazon .... tuin genoeg dus geef je fantasie de vrije loop!

Sterkte punten van deze woning: * Ruime hoekwoning met 2 parkeerplaatsen op eigen terrein * Er zijn 3 bergruimtes van 5, 9 en 18m2 * De aangebouwde berging heeft aan de buitenzijde vlakbij de parkeerplaats een elektrapunt * Perceelgrootte van maar liefst 263m2! * Brede, diepe achtertuin * Ruime woonkamer met houtkachel * Open keuken in rechte opstelling * 4 slaapkamers * Gelegen in de groene, kindvriendelijke wijk "De Wetering" * Op korte afstand tref je diverse voorzieningen zoals basisscholen, winkelcentrum “De Biezenkamp” en opstappunten voor het openbaar vervoer * Binnen een paar autominuten ben je op de snelwegen richting Utrecht, Amsterdam en Zwolle * Met 20 minuten fietsen ben je in de gezellige binnenstad van Amersfoort

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1972
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1972
Woon oppervlakte 115
Inhoud woonhuis 399

Overige

Perceel oppervlakte 263

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1972
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1972
Woon oppervlakte 115
Inhoud woonhuis 399

Overige

Perceel oppervlakte 263

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Snel ERA Makelaars