Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Keurig onderhouden eengezinswoning met parkeerplaats op eigen terrein! Deze woning ligt op een leuke locatie in de aangename en kindvriendelijke wijk 't Ruige Veld' en heeft behalve een tuingerichte woonkamer, 4 ruime slaapkamers en een heerlijke diepe tuin op het oosten die grenst aan een groot speelveld. Op korte afstand tref je diverse voorzieningen zoals basisscholen en het winkelcentrum “De Biezenkamp”. Ook ligt de woning dichtbij natuur-/wandelgebied “Het Valleikanaal” en “De Schammer”, waar je heerlijk kan wandelen en fietsen. Binnen slechts een paar autominuten ben je op de snelwegen richting Utrecht, Amsterdam en Zwolle en met 20 minuten fietsen ben je in de sfeervolle binnenstad van Amersfoort. Een super centrale ligging dus. Dit leuke huis zou misschien wel eens jouw nieuwe thuis kunnen zijn? Denk jij dat ook? Bel dan Snel! Wij laten je graag de woning zien.

De indeling is als volgt: Begane grond: entree, hal met meterkast, toiletruimte en trap naar de 1e verdieping. De ruime tuingerichte woonkamer met trapkast heeft een nette laminaatvloer, een open haard en fantastisch mooi uitzicht over de achtertuin. De open keuken is geplaatst in een hoekopstelling en heeft een gaskomfoor met een afzuigkap.

Leuk om te weten: de trap is opnieuw bekleed en heeft verlichting.

1e verdieping: overloop en 3 slaapkamers waarvan 2 slaapkamers aan de achterzijde. Deze kamers hebben beide nieuwe Velux dakramen met elektrische rolluiken met een zonnecel. Het laminaat is doorgelegd naar alle kamers en ziet er super netjes uit. De badkamer is voorzien van een ligbad, douchecabine, 2e toilet en een wastafel met meubel.

2e verdieping: voorzolder met cv-opstelling en aansluiting voor was-apparatuur. Tevens tref je hier een 4e ruime slaapkamer met een groot en een klein dakraam.

De diepe achtertuin is gezellig aangelegd met sierbestrating, een stuk gazon en borders. De ligging is op het oosten waardoor je volop kan genieten van de ochtend- en de middagzon! De tuin grenst aan een groot speelveld wat natuurlijk ideaal is. Kinderen kunnen hier veilig en ongestoord spelen, wel zo fijn!

Sterke punten van deze woning: * Goed onderhouden eengezinswoning * Parkeerplaats op eigen terrein * Perceelgrootte 170m2 * Tuingerichte woonkamer met open haard en trapkast * Open keuken in hoekopstelling met een gaskomfoor en een afzuigkap * 4 slaapkamers * Badkamer met ligbad, doucheruimte, toilet en een wastafel met meubel * Diepe achtertuin gelegen op het oosten met vrijstaande stenen berging * Nabij winkelcentrum “De Biezenkamp” met diverse winkels en horeca * Binnen een paar autominuten ben je op de snelwegen richting Utrecht, Amsterdam en Zwolle

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1986
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1986
Woon oppervlakte 102
Inhoud woonhuis 354

Overige

Perceel oppervlakte 170

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1986
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1986
Woon oppervlakte 102
Inhoud woonhuis 354

Overige

Perceel oppervlakte 170

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Snel ERA Makelaars