Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

DE IDEALE BENEDENWONING IN HET BERGKWARTIER

Welkom bij dit prachtig gelegen appartement in een kleinschalig complex dat perfect is voor wie direct zijn nieuwe woning wil betreden. Deze benedenwoning biedt een zonnige en gezellige tuin, perfect voor ontspanning en sociale momenten. Het Juliana van Stolbergpark en diverse voorzieningen liggen om de hoek, waardoor het ideaal is voor jong en oud. Op loopafstand vind je de gezellige Leusderweg met divers winkelaanbod en daarnaast sta je zo in het bruisende centrum van Amersfoort en het centraal station. Laat je verrassen door de nette keuken met inbouwapparatuur en de ruime slaapkamer met uitzicht op de tuin. Zie jij jezelf hier al wonen? 

HOOGTEPUNTEN:

UNIEKE BENEDENWONING: Deze ruime benedenwoning gelegen in het Bergkwartier biedt het allemaal! Een ruime woonkamer, complete keuken, moderne badkamer, berging en een zonnige tuin! 
KOKKERELLEN: Modern en volledig uitgerust met een 4-pits inductiekookplaat, combi-oven, koel-vriescombinatie, vaatwasser, afzuigkap en voldoende kastruimte.
SLAAP LEKKER: Word wakker met een prachtig uitzicht op je eigen groene tuin.
OPFRISSEN: Badkamer voorzien van een wastafelmeubel, toilet en inloopdouche, alles wat je nodig hebt voor een comfortabele start van je dag.
KLEINSCHALIG: Dit appartement bevindt zich in een rustige en prettige woonomgeving, ideaal voor wie houdt van een beetje privacy maar toch dicht bij alle voorzieningen wil zijn.
BUITENLEVEN: De perfect onderhouden tuin biedt een heerlijk plekje om te ontspannen, BBQ's te organiseren of gewoon te genieten van een zonnige dag.
BERGING: Extra externe opslagruimte aanwezig voor al je benodigdheden.
LOCATIE, LOCATIE, LOCATIE: Alle gemakken van de stad binnen handbereik, van gezellige cafeetjes tot praktische supermarkten. Geniet ook van de groene omgeving en de nabijheid van speelplekken, perfect om een wandeling te maken of om een frisse neus te halen. 

JOUW TOEKOMSTIGE (T)HUIS

Stel je voor: je komt thuis na een lange dag en betreedt deze prachtige benedenwoning. De eerste indruk is meteen goed dankzij de rustige ligging en de kleinschaligheid van het complex. De woonkamer is ruim en heeft grote ramen, waardoor er veel natuurlijk licht naar binnen valt. De woning is goed onderhouden, waardoor je de woning zonder wijzigingen kunt betrekken. 

In de nette keuken heb je alles wat je nodig hebt om de lekkerste maaltijden te bereiden. De moderne inbouwapparatuur, waaronder een 4-pits inductiekookplaat, combi-oven, koelkast en vriezer (combi), vaatwasser en afzuigkap, maken koken een waar genoegen. Met voldoende kastruimte en een slim ontwerp is de keuken zowel praktisch als stijlvol. 

Stap vanuit de keuken direct de tuin in en geniet van het buitenleven! De tuin is zonnig, gezellig en er is voldoende ruimte voor een mooie zithoek. Je kunt er heerlijk ontspannen, een boek lezen in de zon of genieten van lange zomeravonden met vrienden en familie.

De slaapkamer is ruim en licht, met uitzicht op de tuin. Hier word je elke ochtend wakker in een rustgevende omgeving en kun je 's nachts genieten van een goede nachtrust. De slaapkamer biedt voldoende ruimte voor een groot bed en kasten. 

De badkamer is modern en volledig uitgerust met een wastafelmeubel, toilet en inloopdouche. Alles wat je nodig hebt voor een frisse start van je dag is hier aanwezig. 

Naast de woonruimtes biedt dit appartement ook een handige externe berging, perfect voor het opbergen van fietsen, gereedschap of seizoensgebonden spullen. 

Dit appartement is ideaal gelegen om de hoek van het Juliana van Stolbergpark, waar je kunt genieten van wandelingen, picknicks en speelvoorzieningen voor de kinderen. Op loopafstand vind je het bruisende centrum van Amersfoort, met een groot aanbod aan winkels, restaurants en cultuur. Of je nu boodschappen wilt doen, een hapje wilt eten of een dagje wilt shoppen, alles is binnen handbereik.

SAMENVATTING:

Deze prachtige benedenwoning gelegen in het Bergkwartier biedt alles wat je nodig hebt. Geniet van een zonnige en gezellige tuin, een nette keuken met inbouwapparatuur en een ruime slaapkamer met tuinzicht. De moderne badkamer heeft een wastafelmeubel, toilet en inloopdouche. Op loopafstand van het bruisende centrum van Amersfoort, het Juliana van Stolbergpark en diverse winkels aan de Leusderweg, biedt deze woning een ideale ligging voor starters en mensen die levensloopbestendig willen wonen. Mis deze kans niet!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning benedenwoning, Appartement
Bouwjaar 1983
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1983
Woon oppervlakte 59
Inhoud woonhuis 194

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning benedenwoning, Appartement
Bouwjaar 1983
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1983
Woon oppervlakte 59
Inhoud woonhuis 194

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij - Amersfoort