Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

JOUW NIEUWE (T)HUIS 

Droom jij van een instapklaar appartement, perfect voor starters, met een fraai uitzicht en moderne voorzieningen? Zoek niet verder! Dit prachtige appartement op de eerste verdieping biedt alles wat je nodig hebt: twee ruime slaapkamers, een zonnig balkon en een sfeervolle woonkamer. Gelegen in een kleinschalig complex nabij de binnenstad van Amersfoort, geniet je van zowel rust als alle gemakken van de stad. Laat je verrassen door de fijne indeling en de luxe afwerking – dit is jouw kans om comfortabel en stijlvol te wonen!

HOOGTEPUNTEN
Instapklaar appartement op de eerste verdieping – Geniet van een prachtig uitzicht op een pleintje en het groen om je heen.
Twee ruime slaapkamers – Perfect in te richten als slaapkamer en werkkamer of hobbyruimte.
Ruim en zonnig balkon op het oosten – Begin je dag goed met een heerlijk kopje koffie in de ochtendzon.
Moderne badkamer – Voorzien van een inloopdouche, wastafelmeubel en een wasmachineopstelling.
Eigen parkeerplaats onder het complex – Altijd een plek voor je auto zonder gedoe.
Kleinschalig complex met gezonde VvE – Met slechts 14 appartementen en een actieve Vereniging van Eigenaren.
Sfeervolle woonkamer – Mooi uitzicht en toegang tot het balkon.
Moderne open keuken – Uitgerust met een 4-pits gaskookplaat, koelkast, vaatwasser (2021) en afzuigkap.
Berging in de onderbouw – Extra handige opbergruimte voor al je spullen.
Ideale ligging nabij binnenstad Amersfoort – Direct toegang tot horeca, winkels en het historische stadscentrum.
INSTAPKLAAR

Welkom in dit instapklare appartement dat je direct een gevoel van thuiskomen geeft. Gelegen op de eerste verdieping, biedt dit appartement een prachtig uitzicht op een mooi pleintje en omringend groen. Hier geniet je elke dag van een serene omgeving terwijl je toch midden in het hart van Amersfoort woont.

Bij binnenkomst word je verwelkomd door een lichte en ruime hal die toegang biedt tot alle vertrekken van de woning. De sfeervolle woonkamer is ruim opgezet en baadt in natuurlijk licht dankzij de grote ramen die een prachtig uitzicht bieden op de groene omgeving. Hier is het heerlijk ontspannen na een lange dag en de toegang tot het balkon maakt het plaatje compleet. Stel je voor: je zit 's ochtends op dit ruime, oostelijk gelegen balkon, genietend van je eerste kopje koffie, terwijl de ochtendzon de dag rustig op gang brengt.

De open keuken in de woonkamer is een ideaal voor elke kookliefhebber. Modern met een 4-pits gaskookplaat, een koelkast, een vaatwasser uit 2021 en een afzuigkap. Hier bereid je met gemak de heerlijkste maaltijden terwijl je in contact blijft met je gasten in de woonkamer.

Het appartement beschikt over twee ruime slaapkamers, beide veelzijdig in te richten. Of je nu kiest voor een comfortabele slaapkamer en een praktische werkkamer of een hobbyruimte, de mogelijkheden zijn eindeloos. De moderne badkamer is uitgerust met een royale inloopdouche, een chic wastafelmeubel en een handige wasmachineopstelling. Het separate toilet biedt extra comfort en privacy.

Een eigen parkeerplaats onder het complex betekent nooit meer zoeken naar een parkeerplaats - een luxe die je al snel niet meer wilt missen. Bovendien beschikt het appartement over een berging in de onderbouw, ideaal voor extra opslagruimte.

Het kleinschalige complex telt slechts 14 appartementen en heeft een gezonde en actieve Vereniging van Eigenaren. De gunstige ligging nabij de binnenstad van Amersfoort zorgt ervoor dat je altijd binnen handbereik bent van gezellige horeca, diverse winkels en het historische stadscentrum. Alles wat je nodig hebt, ligt binnen handbereik!

HIGHLIGHTS IN 100 WOORDEN

Dit instapklare appartement op de eerste verdieping biedt een prachtig uitzicht, twee ruime slaapkamers, en een zonnig balkon op het oosten. De moderne badkamer heeft een inloopdouche en een wasmachineopstelling. Je hebt nooit parkeerproblemen dankzij je eigen parkeerplaats onder het complex. De sfeervolle woonkamer met moderne open keuken zorgt voor een gezellige leefruimte. Gelegen in een kleinschalig complex met 14 appartementen en een gezonde VvE, nabij de binnenstad van Amersfoort met horeca, winkels en het historische centrum. Een berging in de onderbouw biedt extra opslagruimte. Perfect voor starters die comfortabel en stijlvol willen wonen!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning portiekflat, Appartement
Bouwjaar 2000
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2000
Woon oppervlakte 59
Inhoud woonhuis 195

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning portiekflat, Appartement
Bouwjaar 2000
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2000
Woon oppervlakte 59
Inhoud woonhuis 195

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij - Amersfoort