Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Een woning die u laat verrassen! Deze goed onderhouden hoekwoning staat namelijk op een perceel van maar liefst 315m2 en heeft een geweldige, diepe en groene achtertuin, gelegen op het zuiden! Aan de achterzijde is de woning uitgebouwd en op zolder zijn er 2 dakkapellen dus met recht een ruime woning met een woonoppervlak van 132m2. De woning is gelegen in de mooie, groene wijk "De Wetering". Op korte afstand tref je diverse voorzieningen zoals basisscholen, winkelcentrum “De Biezenkamp” en opstappunten voor het openbaar vervoer. Ook is de woning nabij natuur-/wandelgebied “Het Valleikanaal” en “De Schammer”. Binnen slechts een paar autominuten ben je op de snelwegen richting Utrecht, Amsterdam, Zwolle en met 20 minuten fietsen ben je in de gezellige binnenstad van Amersfoort. Super centrale ligging dus! Kortom, de ideale gezinswoning op de ideale locatie!

Nieuwsgierig? Bel Snel voor een bezichtigingsafspraak en laat u verrassen door dit fantastische huis!

De indeling is als volgt:

Begane grond: entree, hal met toiletruimte, kast en trap naar de 1e verdieping. De woonkamer heeft een behoorlijke leefruimte waardoor je de mogelijkheden hebt om naast een zithoek ook nog een werkplek te creëren of misschien wel een gezellige speelhoek voor de kinderen. De open keuken is in een hoekopstelling en heeft diverse inbouwapparatuur. De keuken heeft een grote lichtkoepel en grote raampartijen waardoor de ruimte veel lichtinval heeft. Je hebt hierdoor mooi uitzicht over die fantastische tuin. De woonkeuken is dan ook een heerlijke plek om, zittend aan de keukentafel, hiervan te genieten.

1e verdieping: overloop en er zijn 3 ruime slaapkamers. De badkamer heeft een wastafel met meubel, een douche en een 2e toilet.

2e verdieping; Zowel aan de voor- als achterzijde is een groot dakkapel waardoor er meer ruimte is ontstaan en ook weer veel lichtinval. Op de voorzolder hangt de cv-ketel en zijn de aansluitpunten voor was-apparatuur. Tevens tref je hier een 4e grote slaapkamer en een werkkamer.

De achtertuin met achterom is wel echt riant te noemen en grenst aan een gezellig speelveld. In de achtertuin waan je je eigenlijk in een park, zo groen is het uitzicht. De tuin is mooi aangelegd met een groot terras en deels gazon en borders met diverse bloemen en planten. De tuin is gelegen op het zuiden dus je hebt heerlijk de hele dag de zon! Deze tuin nodigt echt uit om in te relaxen en te genieten en voor kinderen is er veel ruimte om te spelen én ze kunnen natuurlijk zo het speelveld op. Een veilige groene omgeving waar je je kinderen met een gerust hart kan laten spelen. Ook de voortuin is keurig bestraat en heeft een grote tuin met diverse planten. Tevens heb je aan de voorzijde een aparte stenen berging, ideaal voor je fietsen en je tuinspullen.

Sterke punten van deze woning: * Goed onderhouden, uitgebouwde hoekwoning * Perceelgrootte van maar liefst 315m2 * Verrassend ruime woning met een woonoppervlak van 132m2 * Ruime woonkamer * Open woonkeuken in hoekopstelling met diverse inbouwapparatuur * Grote raampartijen en lichtkoepel * 4 ruime slaapkamers en 1 werkkamer * Prachtige, diepe achtertuin met veel groen en groot terras * Aparte stenen berging aan de voorzijde van de woning * Op korte afstand tref je diverse voorzieningen zoals basisscholen, winkelcentrum “De Biezenkamp” en opstappunten voor het openbaar vervoer * De woning is nabij natuur-/wandelgebied “Het Valleikanaal” en “De Schammer” * Binnen slechts een paar autominuten ben je op de snelwegen richting Utrecht, Amsterdam en Zwolle * Met 20 minuten fietsen ben je in de gezellige binnenstad van Amersfoort

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1970
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1970
Woon oppervlakte 132
Inhoud woonhuis 455

Overige

Perceel oppervlakte 315

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1970
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1970
Woon oppervlakte 132
Inhoud woonhuis 455

Overige

Perceel oppervlakte 315

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Snel ERA Makelaars