Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Let op dit is een woning op erfpacht. Vraagprijs € 375.000,00 kk JAARLIJKSE ERFPACHTCANON € 17.348,00 (fiscaal aftrekbaar)

Stap binnen in uw eigen paradijs, een vrijstaand woonhuis met carport en garage, gelegen in het landelijke en idyllische buitengebied van Leusden. Deze woning, omringd door de uitgestrekte landerijen, biedt u de rust en de ruimte die u zoekt, terwijl u toch binnen 15 minuten fietsen in het centrum van Leusden of Achterveld bent. Bij het betreden van de woning wordt u direct verwelkomd door de warme sfeer en het gevoel van thuiskomen. De woonkamer biedt voldoende plaats voor gezellige avonden met familie of vrienden. De ramen zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht en geven u een prachtig uitzicht op de schitterende tuin en de landerijen. Deze tuin met moestuin, overdekt terras, borders, een gazon /speelveld en sierbestrating, is een ware oase van rust. Hier kunt u heerlijk ontspannen met een goed boek, genieten van de zon of een potje voetbal spelen met de kinderen. De woning is gelegen op een royaal perceel van 659m², wat u veel vrijheid en privacy biedt. Daarnaast beschikt de woning over een carport en een garage, ideaal voor het stallen van uw auto, uw motor en de fietsen.

De woning wordt aangeboden op erfpacht met een canon van € 17.348,00 per jaar. Dit geeft u de mogelijkheid om te genieten van deze prachtige locatie zonder de volledige eigendomskosten te dragen.

Kortom, deze woning biedt u het beste van twee werelden: de rust en ruimte van het landelijke leven, gecombineerd met de nabijheid van de alle voorzieningen. Of u nu een natuurliefhebber bent, op zoek bent naar een plek om tot rust te komen of juist houdt van de gezelligheid? Deze woning heeft het allemaal! Bent u klaar om uw droomhuis te ontdekken? Neem dan Snel contact met ons op voor een bezichtiging. We kijken ernaar uit om u te verwelkomen in deze prachtige woning.

De indeling van de woning is als volgt: Overdekte entree met sfeervolle hal met lambrisering, hoge plinten en paneeldeuren, garderobe, meterkast, trap naar de verdieping. Er is een trapkast met bergruimte, een luxe ingerichte toiletruimte met hangend toilet en fonteintje en een deur aan de woonkeuken. De grote woonkeuken met granieten aanrechtblad en diverse inbouwapparatuur, waaronder: een Rvs-afzuigkap, een groot 5 pits gaskomfoor, een combi-oven en een vaatwasser. Er is ruimte voor een grote eettafel. De royale woonkamer heeft een sfeervolle erker aan de voorzijde, met openslaande deuren naar de tuin en in de kamer is een houtkachel (ter overname) aanwezig. Vanuit de keuken is een deur naar de tussenhal. Hier is de cv-ruimte, bijkeuken/berging en er is een achterom naar het overdekte terras. Vanaf dit terras is een deur naar de garage en een deur naar de tuinkamer. Deze is rondom, voorzien van grote raampartijen met veel daglicht. De tuinkamer is voor meer doeleinden geschikt. De ruimte is momenteel ingericht als kantoor/thuiswerkplek. Maar is ook bijzonder geschikt om lekker te loungen of te gebruiken als speelkamer voor de kinderen. Er zijn vele mogelijkheden.

1e verdieping: Overloop met 3 slaapkamers en een zeer ruime luxe ingerichte badkamer. Alle kamers zijn voorzien van een keurige laminaatvloer. De master-bedroom heeft ruimte voor een grote garderobekast. De 2e en 3e slaapkamer hebben een speelse indeling. De modern ingerichte badkamer is voorzien van vloerverwarming en van luxe sanitaire voorzieningen. Er is een groot ligbad, een inloopdouche voorzien van een rainshower en een handdouche, een luxe wastafel met grote spiegel en een hangend toilet.

Garage en carport: Naast de woning ligt een grote carport met parkeerruimte voor de auto. Hier is een elektrische laadpaal aanwezig. De garage heeft openslaande deuren. Ook hier is voldoende stallingsruimte voor de auto, motoren en fietsen. En boven de garage is nog een extra bergzolder, welke bereikbaar is via een losse trap.

Samenvatting van de kenmerken: - Vrijstaand woonhuis omringd door de landerijen van het buitengebied van Leusden - Carport en garage met zolderberging. - Grote woonkamer met erker - Gezellige woonkeuken - 3 slaapkamers - luxe ingerichte badkamer. - Sfeervolle tuinkamer. - Schitterende tuin met verschillende terrassen, borders, gazon en speelveld - Gelegen op een perceel van 659m² - Energielabel F - Op erfpacht met een canon van € 17.348,00 per jaar fiscaal aftrekbaar - Veel vrijheid en privacy - Ideale plek voor het houden van kleine huisdieren

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1956
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1956
Woon oppervlakte 121
Inhoud woonhuis 492

Overige

Perceel oppervlakte 659

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1956
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1956
Woon oppervlakte 121
Inhoud woonhuis 492

Overige

Perceel oppervlakte 659

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Snel ERA Makelaars