Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

DROOMHUIS IN HET BERGKWARTIER
Welkom bij jouw nieuwe droomhuis in het geliefde Bergkwartier! Deze prachtige twee-onder-een-kapwoning biedt alle ruimte die je nodig hebt en combineert authentieke charme met moderne gemakken. Met een royale woonruimte, een zonnige tuin en een sfeervolle woonkamer is dit huis ideaal voor gezinnen en mensen die willen genieten van de voorzieningen van de stad. Laat je verrassen door de unieke sfeer en karakteristieke details van deze woning!

HIGHLIGHTS
- Prachtige twee-onder-een-kapwoning gelegen in het populaire Bergkwartier.
- Royale woonruimte met een sfeervolle woonkamer en authentieke en-suite schuifdeuren.
- Authentieke kenmerken zoals glas-in-loodramen, plafondlijsten en een hardstenen schouw met houtkachel.
- Diepe en zonnige tuin met een royale berging voorzien van elektra en water.
- Eerste verdieping met twee slaapkamers (voorheen 3), waarvan één met toegang tot een ruim balkon.
- Tweede verdieping met twee extra slaapkamers
- Moderne keuken met inbouwapparatuur zoals een 6-pits gaskookplaat, combi-oven, koelkast, vriezer en vaatwasser.
- Kelder met stahoogte, ideale plek om wijn, fruit en andere voorraad koel te bewaren
- Complete badkamer met ligbad, douche, wastafelmeubel en toilet.
- Parket visgraat vloer op de begane grond voor een stijlvolle uitstraling.
- Locatie, locatie, locatie binnen 10 minuten fietsen bevind je je in de bruisende binnenstad van Amersfoort en binnen 10 minuten lopen ben je bij het Centraal Station Amersfoort. 

EEN THUIS MET KARAKTER
Stap binnen in deze prachtige woning en laat je direct betoveren door de warme en uitnodigende sfeer. De royale woonkamer is een ware eye-catcher met zijn authentieke en-suite schuifdeuren, die de ruimte op een speelse manier indelen. Er zijn nog meer karakteristieke details te vinden zoals de plafondlijsten en de hardstenen schouw met houtkachel. Hier voel je je direct thuis!

De keuken voorziet in al je behoeften voor het bereiden van een heerlijke maaltijd. Met inbouwapparatuur zoals een 6-pits gaskookplaat, een combi-oven, een koelkast, vriezer en vaatwasser heb je alles binnen handbereik. Er is een kelder met stahoogte waar je wijn, fruit en andere voorraad koel kunt bewaren.
De parket visgraat vloer op de begane grond zorgt voor een stijlvolle en luxe uitstraling. 

Neem plaats in de serre, open de openslaande deuren en geniet van het uitzicht op de groene tuin. De diepe en zonnige tuin nodigt uit tot lange zomeravonden met familie en vrienden. Achterin de tuin vind je een royale berging die voorzien is van elektra en water, ideaal voor het opbergen van tuingereedschap of het creëren van een gezellige hobbyruimte.

Op de eerste verdieping zijn twee ruime slaapkamers (voorheen 3) te vinden, waarvan een directe toegang heeft tot een ruim balkon. Hier kun je in alle rust genieten van je ochtendkoffie terwijl je uitkijkt over de groene tuin en omgeving. De tweede verdieping biedt nog eens twee extra slaapkamers, perfect voor opgroeiende kinderen of het inrichten van een thuiskantoor. Op de overloop vind je een wastafel en wasmachine aansluiting. Het is mogelijk om hier een tweede badkamer te realiseren. Via een vaste trap kom je bij de bergzolder met stahoogte en hier vind je de CV-installatie. Alle wanden zijn glad gestuukt, wat een strakke en moderne uitstraling geeft aan de kamers.

De complete badkamer is uitgerust met een ligbad, douche, wastafelmeubel en toilet, waar je je elke dag kunt opfrissen. Of je nu na een lange dag wilt ontspannen in een warm bad of fris de dag wilt beginnen met een verkwikkende douche, deze badkamer heeft het allemaal.

De locatie is geweldig. Vanaf de Utrechtseweg bereik je jouw nieuwe woning. Met nog geen tien minuten fietsen bevind je je in de bruisende binnenstad van Amersfoort. Op de Utrechtseweg en Leusderweg vind je diverse speciaalzaken voor dagelijkse boodschappen of heerlijk uit eten bij restaurants op loopafstand. Wandel langs de stadsmuren van Amersfoort en ga langs je favoriete winkels in de Langestraat. Ook hier vind je gezellige horeca en terrassen. Op fietsafstand liggen bos Den Treek, het Henschotermeer, bos Birkhoven met Bosbad en Dierenpark en rivier de Eem. De uitvalswegen A1 en A28 zijn goed te bereiken en op 10 minuten loopafstand vind je het Centraal Station Amersfoort. Binnen een straal van een kilometer vind je vijf basisscholen, een gymnasium en twee scholengemeenschappen. Ideaal!

HIGHLIGHTS IN 100 WOORDEN
Deze prachtige twee-onder-een-kapwoning in het populaire Bergkwartier biedt een royale woonruimte met een sfeervolle woonkamer, authentieke en-suite schuifdeuren, glas-in-loodramen en een hardstenen schouw met houtkachel. De diepe en zonnige tuin heeft een royale berging met elektra en water. Op de eerste verdieping zijn twee slaapkamers, waarvan één met ruim balkon en op de tweede verdieping nog eens twee slaapkamers en toegang naar de bergzolder. De keuken is voorzien van inbouwapparatuur en de complete badkamer biedt een ligbad, douche, wastafelmeubel en toilet. Dit het perfecte familiehuis!

Kom snel een kijkje nemen en laat je verrassen door alle mogelijkheden die deze woning te bieden heeft. Plan direct een bezichtiging en ontdek jouw nieuwe droomhuis in het Bergkwartier!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning herenhuis,2-onder-1-kapwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1915
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1915
Woon oppervlakte 152
Inhoud woonhuis 562

Overige

Perceel oppervlakte 244

Kenmerken

Algemeen

Soort woning herenhuis,2-onder-1-kapwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1915
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1915
Woon oppervlakte 152
Inhoud woonhuis 562

Overige

Perceel oppervlakte 244

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij - Amersfoort