Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

WONEN IN HET BERGKWARTIER

Dit sfeervolle appartement in het hart van het gewilde Bergkwartier is echt iets voor jou! Met twee ruime slaapkamers, een complete keuken en met maar liefst twee gezellige balkons is dit de perfecte plek om een nieuw hoofdstuk te beginnen. Een rustige en groene ligging, maar toch alle gemakken van de stad binnen handbereik? Op slechts 10 minuten fietsen van het Centraal Station en de binnenstad, biedt dit huis zowel comfort als gemak. 

HIGHLIGHTS VAN DE WONING

Kleinschalig complex: Geniet van het wonen in een rustige en veilige buurt, omringd door het karakter en de charme van het Bergkwartier.
Complete keuken: Voorzien van een laminaatvloer, 4-pits gaskookplaat, oven, koelkast, vriezer, vaatwasser en een afzuigkap. 
Twee slaapkamers: Beide slaapkamers zijn afgewerkt met gestuukte wanden en een laminaatvloer, klaar voor jouw persoonlijke touch.
Opfrissen: Een badkamer met een inloopdouche, wastafel en wasmachine-aansluiting bieden alle gemakken die je nodig hebt.
Gezellige balkons: Een heerlijke buitenruimte om te ontspannen na een lange dag.
Handige berging: Extra opslagruimte om al je spullen netjes op te bergen.
Prachtige ligging: Slechts 10 minuten fietsen naar Centraal Station Amersfoort en omgeven door rust en groen in het Bergkwartier.

JOUW NIEUWE PLEK

Stel je voor: je wandelt door de charmante straten van het Bergkwartier en stopt voor jouw nieuwe thuis. De woonkamer is licht en ruim, ideaal om je eigen stijl aan toe te voegen. De complete keuken is voorzien van voldoende werkruimte en heeft inbouwapparatuur, waaronder een 4-pits gaskookplaat en oven. Hier bereid je de lekkerste maaltijden!

De twee slaapkamers zijn ruim en afgewerkt met gestuukte wanden en een stijlvolle laminaatvloer. Deze slaapkamers bieden voldoende ruimte voor een comfortabel bed en een stijlvolle garderobe. De gestuukte wanden geven een strakke en moderne uitstraling, waardoor je je hier direct thuis voelt.

De badkamer is een plek waar je heerlijk kunt ontspannen. Met een inloopdouche en een wastafel is het de perfecte plek om je dag fris te beginnen. Ook vind je hier de wasmachine opstelling.

Het appartement beschikt over HR++ glas en muurisolatie, wat zorgt voor een uitstekende isolatie en lagere energiekosten. De handige berging biedt extra ruimte om al je spullen te kunnen opbergen, zodat je woning altijd netjes en opgeruimd blijft.

Het appartement heeft maar liefst twee balkons, welke je kunt betreden via de keuken en eetkamer. Hier kun je genieten van een kop koffie in de ochtendzon of ontspannen met een goed boek na een lange werkdag. De ligging van het appartement is perfect: op slechts 10 minuten fietsen van het Centraal Station Amersfoort en het bruisende stadscentrum. Met de auto rijd je binnen enkele minuten naar de uitvalswegen.



HIGHLIGHTS 

Dit appartement in het Bergkwartier biedt de perfecte mix van stijl en comfort. Geniet van de complete keuken met 4-pits gaskookplaat, oven, koelkast, vriezer,  vaatwasser en afzuigkap. De twee ruime slaapkamers hebben gestuukte wanden en een laminaatvloer. Extra opbergruimte is er in de handige berging in de onderbouw. De badkamer heeft een inloopdouche, wastafel en wasmachine-aansluiting. De gezellige balkons bieden een heerlijke buitenruimte. Slechts 10 minuten fietsen naar Centraal Station Amersfoort en het stadscentrum. Ideaal voor starters op de woningmarkt.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning portiekflat, Appartement
Bouwjaar 1958
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1958
Woon oppervlakte 70
Inhoud woonhuis 233

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning portiekflat, Appartement
Bouwjaar 1958
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1958
Woon oppervlakte 70
Inhoud woonhuis 233

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij - Amersfoort

Wooninfluencers

Laden..