Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

THUISKOMEN

Welkom in deze royale hoekwoning, perfect voor starters en gezinnen die op zoek zijn naar ruimte! Gelegen in een rustige buurt maar toch dicht bij het bruisende stadscentrum van Amersfoort, biedt deze woning alles wat je nodig hebt. Met vijf ruime slaapkamers, een heerlijke tuin en moderne voorzieningen zoals 9 zonnepanelen, is dit huis klaar om je nieuwe thuis te worden.

HIGHLIGHTS VAN DEZE WONING

Royale hoekwoning met genoeg ruimte voor het hele gezin en waar je meerdere auto's op eigen terrein kunt parkeren.
Moderne half open keuken voorzien van plavuizen vloer en inbouwapparatuur zoals een 4-pits gaskookplaat, oven, koelkast, vriezer en vaatwasser.
Luxe badkamer met inloopdouche, wastafelmeubel en aansluitingen voor wasmachine/droger.
Vijf slaapkamers die zorgen voor voldoende ruimte voor het gezin en een hobby-/ of werkkamer. 
Duurzaam wonen dankzij de 9 zonnepanelen die je energierekening verlagen.
Berging en oprit met carport, ideaal voor het parkeren van meerdere auto's en extra opslagruimte. Daarnaast is er nog een schuur om de fietsen in te stallen.
Buitenleven met een heerlijke voor-, achter- en zijtuin
Gunstige ligging dicht bij het bruisende stadscentrum van Amersfoort, met charmante wandelroutes langs de oude stadsmuren en gezellige terrasjes aan De Hof en Het Lieve Vrouweplein. Ook sportverenigingen, sportschool en zwembad zijn niet ver weg.
Uitstekende bereikbaarheid met station Amersfoort en uitvalswegen in de buurt.

JOUW NIEUWE (T)HUIS
Bij binnenkomst in deze royale hoekwoning word je direct verwelkomd door een gevoel van ruimte en licht. De ruime hal leidt je naar de sfeervolle woonkamer, waar grote ramen zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht en een prachtig uitzicht op de goed onderhouden tuin. In de woonkamer is er genoeg ruimte voor een eettafel en een gezellige zithoek. 

De moderne half open keuken is een fijne plek voor kookliefhebbers. Voorzien van inbouwapparatuur, zoals een 4-pits gaskookplaat, oven, koelkast, vriezer en vaatwasser, is alles aanwezig voor het maken van heerlijke gerechten. Of je nu een snelle maaltijd voor het gezin bereidt of uitgebreid dineert met vrienden, deze keuken is van alle gemakken voorzien.

Op de eerste verdieping vind je vier ruime slaapkamers van verschillende grootte en een complete badkamer. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, een wastafelmeubel en aansluitingen voor zowel een wasmachine als een droger. Hier kun je je na een lange dag heerlijk opfrissen en ontspannen.

De tweede verdieping biedt nog eens een royale ruimte die je kan inrichten als slaapkamer, thuiskantoor of een hobbyruimte. De royale indeling van het huis zorgt ervoor dat je flexibel kunt inspelen op je woonbehoeften, nu en in de toekomst.

De tuin is de plek waar rust en privacy samenkomen. Het is de ideale plek voor een zomerbarbecue, een spelletje met de kinderen of gewoon om van de zon te genieten met een goed boek. Dankzij de ruime oprit met carport, de berging en een schuur, heb je altijd een veilige plek voor je auto en volop ruimte voor fietsen, gereedschap en tuinspullen.

De gunstige ligging van de woning maakt het plaatje compleet. Basisscholen en scholen voor voortgezet onderwijs bevinden zich op korte afstand, ook het zwembad is bijna om de hoek. Op slechts enkele minuten afstand vind je het bruisende stadscentrum van Amersfoort, waar je kunt genieten van historische wandelroutes en sfeervolle terrasjes. De nabijheid van station Amersfoort en de belangrijkste uitvalswegen zorgt ervoor dat je gemakkelijk en snel op je bestemming bent, of je nu naar werk gaat of een dagje uit plant.

HIGHLIGHTS UITGESCHREVEN 
Deze royale hoekwoning biedt een perfecte mix van ruimte, comfort en duurzaamheid. Met vijf ruime slaapkamers en een moderne open keuken voorzien van inbouwapparatuur, voldoet dit huis aan al je woonwensen. Geniet van de rust en privacy in de prachtige tuin en profiteer van de 9 zonnepanelen voor een lagere energierekening. De oprit met carport biedt ruimte voor het parkeren van meerdere auto's en de berging geeft extra opslagruimte. Gelegen nabij het bruisende stadscentrum van Amersfoort, met uitstekende bereikbaarheid via station Amersfoort en uitvalswegen, is dit de ideale woning voor gezinnen en starters.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, hoekwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1970
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1970
Woon oppervlakte 121
Inhoud woonhuis 427

Overige

Perceel oppervlakte 300

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, hoekwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1970
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1970
Woon oppervlakte 121
Inhoud woonhuis 427

Overige

Perceel oppervlakte 300

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij - Amersfoort