Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Op zoek naar een woning die je nog geheel naar eigen smaak kunt moderniseren? Deze geschakelde woning biedt de perfecte basis! Met slapen en baden op de begane grond is dit huis perfect voor wie graag gelijkvloers wil wonen, maar dit huis heeft ook nog de luxe van twee extra slaapkamers en een tweede badkamer op de verdieping! De tuingerichte woonkamer zorgt voor veel licht en biedt direct zicht op de ruime, vrije tuin zonder inkijk – heerlijk privé! Je hebt bovendien een handige achterom en een praktische berging voor al je spullen. Verder is de woning centraal gelegen, dichtbij uitvalswegen en op loopafstand van het centrum. Kortom, de perfecte locatie voor wie rustig wil wonen, maar toch alles binnen handbereik wil hebben. Tover jij dit huis om tot jouw droomhuis? Bouwjaar 1980, inhoud ca. 344 m³, woonoppervlak ca. 86 m², perceeloppervlakte 259 m².

Indeling: Begane grond: entree, hal, garderobe, meterkast, toilet met fontein, keuken, woonkamer met haard en trapopgang naar de verdieping, slaapkamer met wastafel, doucheruimte met aansluitingen voor de wasapparatuur. 1e verdieping: overloop, 2 slaapkamers waarvan er 1 toegang geeft tot de bergzolder met technische opsteling, badkamer met wastafel, ligbad en toilet.

Bijzonderheden: - Verwarming en warm water middels cv, deels vloerverwarming; - De tekeningen, maten, oppervlakte en inhoud zijn indicatief, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend; - In de koopovereenkomst worden clausules opgenomen in het kader van ouderdom; - In de koopakte zal een 10% waarborgsom of bankgarantie worden opgenomen; - De woning wordt aangeboden met een bouwkundige keuring.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1980
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1980
Woon oppervlakte 86
Inhoud woonhuis 344

Overige

Perceel oppervlakte 259

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1980
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1980
Woon oppervlakte 86
Inhoud woonhuis 344

Overige

Perceel oppervlakte 259

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Prisma ERA Makelaars Borne