Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Gelegen aan het eind van de Woolderweg, met het centrum, uitvalswegen en een recentelijk aangelegd park op steenworp afstand, vind je deze sfeervolle HOEKWONING op nummer 139. Deze woning heeft alles in huis om comfortabel te kunnen wonen! Met een ruime kavel, een eigen garage én oprit is er volop ruimte, zowel binnen als buiten. Beneden ervaar je direct het licht en de ruimte in de fijne doorzon woonkamer, waar de grote ramen zorgen voor veel en natuurlijke lichtinval. De vier ruime slaapkamers bieden volop mogelijkheden voor een groot gezin of het inrichten van een werk- of hobbykamer. De moderne badkamer maakt het geheel compleet. Nieuwsgierig naar de rest? Wij laten het je graag zien tijdens een bezichtiging! Bouwjaar 1971, inhoud ca. 356 m³, woonoppervlak ca. 108 m², perceeloppervlakte 247 m².

Indeling: Begane grond: entree, hal, meterkast, toilet met fontein, trapopgang, provisiekast, doorzonwoonkamer met eethoek, gesloten keuken voorzien van inbouwapparatuur en toegangsdeur naar de achtertuin. 1e verdieping: overloop, 3 slaapkamers waarvan één van de slaapkamers toegang geeft tot het balkon, moderne badkamer met wastafelmeubel, douche en toilet. 2e verdieping: overloop met dakraam, bergruimte en technische opstelling, 4e royale en sfeervolle slaapkamer met dakraam.

Bijzonderheden: - Ook aan duurzaamheid is gedacht, de woning beschikt namelijk over 14 zonnepanelen (2023); - Aan de overzijde is het recentelijk aangelegd park met een avontureneiland te vinden, een ontmoetingsplek met ruimte om te spelen en te recreëren voor jong en oud; - Supermarkt, het buitengebieden, scholen en uitvalswegen bevinden zich op korte afstand; - De tekeningen, maten, oppervlakte en inhoud zijn indicatief, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend; - In de koopovereenkomst worden clausules opgenomen in het kader van ouderdom; - In de koopakte zal een 10% waarborgsom of bankgarantie worden opgenomen; - De woning wordt aangeboden met een bouwkundige keuring.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1971
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1971
Woon oppervlakte 108
Inhoud woonhuis 356

Overige

Perceel oppervlakte 247

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1971
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1971
Woon oppervlakte 108
Inhoud woonhuis 356

Overige

Perceel oppervlakte 247

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Prisma ERA Makelaars Borne