Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Starters opgelet; maak jij van deze 2-ONDER-1 KAPWONING jouw droom(t)huis? De woning is gelegen in de geliefde woonwijk Stroom-Esch, nabij uitvalswegen, scholen, diverse voorzieningen en het buitengebied. De woning heeft wat liefde nodig, maar heeft volop mogelijkheden te bieden. Naast 3 slaapkamers, een ruime 2e verdieping en een diepe, beschutte achtertuin, beschikt de woning over een garage, carport met lichtkoepel en een parkplek op eigen terrein. Benieuwd wat dit huis jou nog meer te bieden heeft? Wij ontmoeten je graag bij het Struisgras 55 te Borne voor een bezichtiging. Bouwjaar 1986, inhoud ca. 416 m³, woonoppervlak ca. 99 m², perceeloppervlakte 259 m².

Indeling: Begane grond: overdekte entree, hal, meterkast, toilet met fontein, trapopgang, halfopen keuken voorzien van eenvoudige keukeninrichting, tuingerichte ruime woonkamer met toegangsdeur naar de achtertuin. 1e verdieping: overloop, 3 slaapkamers, badkamer met douche, toilet en wastafel. 2e verdieping: via vaste trap bereikbare ruime bergzolder met mogelijkheid voor extra kamer(s).

Bijzonderheden: - Het betreft een voormalige huurwoning; keuken en sanitair zijn functioneel maar eenvoudig van opzet; - Keuken voorzien van oven en 5-pits gaskookplaat en afzuigkap; - Ruime beschutte tuin op het westen met achterom; - Carport met plexiglas lichtkoepel boven voordeur; - De garage is toegankelijk met klapdeur aan de straatzijde en met deur naar de tuin; - In de tuin met staat een karakteristieke appelboom; - De tekeningen, maten, oppervlakte en inhoud zijn indicatief, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend; - In de koopovereenkomst worden clausules opgenomen in het kader van ouderdom; - In de koopakte zal een 10% waarborgsom of bankgarantie worden opgenomen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1986
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1986
Woon oppervlakte 99
Inhoud woonhuis 416

Overige

Perceel oppervlakte 259

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1986
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1986
Woon oppervlakte 99
Inhoud woonhuis 416

Overige

Perceel oppervlakte 259

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Prisma ERA Makelaars Borne