Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Gelegen aan de Aurelia, een breed opgezette straat in de geliefde woonwijk 'De Bornsche Maten' vind je deze hoogwaardig afgewerkte en instapklare TUSSENWONING. De woning heeft een moderne en luxe uitstraling en beschikt over maar liefst vier slaapkamers, perfect voor een groot gezin of om je eigen kantoor- of hobbyruimte te creëren. De stijlvolle badkamer is voorzien van alle gemakken, zodat je hier heerlijk kunt ontspannen na een lange dag. De volledig uitgeruste keuken biedt alles wat je nodig hebt om de lekkerste gerechten te bereiden, met volop ruimte om te koken. De onderhoudsarme achtertuin is middels een achterom bereikbaar en beschikt over een praktische vrijstaande houten berging. Bouwjaar 2020, inhoud ca. 483 m³, woonoppervlak ca. 127 m², perceeloppervlakte 120 m².

Indeling: Begane grond: entree, hal, meterkast, toilet met handbidet en fontein, open keuken voorzien van kookplaat, afzuigkap, koelkast, vriezer, oven en Quooker, ruime uitgebouwde woonkamer met handige provisiekast en openslaande tuindeuren. 1e verdieping: overloop, 3 slaapkamers, ruime badkamer met dubbele wastafel, ligbad, inloopdouche en toilet met handbidet. 2e verdieping: royale zolder-/slaapkamer met groot dakraam, aansluitingen voor de wasapparatuur, technische opstelling en bergruimte.

Bijzonderheden: - De begane grond is voorzien van een fraaie gietvloer; - De woning is ten tijde van de bouw op de begane grond met 2,4 meter uitgebouwd, waardoor er veel leefruimte is ontstaan; - Aangename vloerverwarming op de begane grond en 1e verdieping; - Ook aan duurzaamheid is gedacht, de woning beschikt namelijk over 2 zonnepanelen; - Verwarming en warm water door middel van CV, Intergas Xtreme 36, 2020; - De tekeningen, maten, oppervlakte en inhoud zijn indicatief, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend; - In de koopakte zal een 10% waarborgsom of bankgarantie worden opgenomen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 2020
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2020
Woon oppervlakte 127
Inhoud woonhuis 483

Overige

Perceel oppervlakte 120

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 2020
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2020
Woon oppervlakte 127
Inhoud woonhuis 483

Overige

Perceel oppervlakte 120

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Prisma ERA Makelaars Borne