Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Gelegen in de rustige en groene woonwijk "Het Letterveld," aan de rand van Borne, met diverse voorzieningen in de nabijheid, staat deze royale twee-onder-een-kapwoning met parkeergelegenheid op eigen terrein. Dit gezinshuis beschikt op de begane grond onder andere over een ruime woonkamer voorzien van een houten vloerdelen, haard en twee aparte keukenruimtes. Daarnaast vind je op de verdiepingen drie slaapkamers, een moderne badkamer en een vaste trap naar de tweede verdieping, waar nog eens twee slaapkamers zijn gerealiseerd. In totaal beschikt de woning over maar liefst vijf ruime slaapkamers. De besloten achtertuin is gesitueerd op het oosten, beschikt over een stenen berging en is via een achterom bereikbaar. Nieuwsgierig naar de rest? Wij ontmoeten je graag bij de woning aan de Bremstraat 7 te Borne! Bouwjaar 1970, inhoud 506 m³, woonoppervlak 146 m², perceeloppervlakte 219 m².

Indeling: Begane grond: Entree aan de voorzijde, hal, toilet met fontein, meterkast, trapopgang naar de eerste verdieping en doorgang naar de woonkamer. Ruime woonkamer met toegang tot de eerste keuken aan de linkerzijde, voorzien van diverse inbouwapparatuur, te weten: ingebouwde koffiemachine, vaatwasser, oven, 5-pits gaskookplaat en afzuigschouw. Vanuit deze keuken is er tevens toegang tot de tuin. Aan de rechterzijde is via een tussenportaal toegang tot de tweede keukenruimte. Deze keuken is aan beide zijden opgesteld en eveneens voorzien van inbouwapparatuur: koelkast, combi-oven, inductiekookplaat en vaatwasser. Vanuit de keuken loop je door naar de bijkeuken met aansluitingen voor de wasmachine en droger. Ook vanuit de bijkeuken is de achtertuin te bereiken.

Eerste verdieping: Ruime overloop met ingebouwde kast en airconditioning, drie slaapkamers en een badkamer met ligbad, wastafel met spiegelkast en toilet.

Tweede verdieping: De tweede verdieping is te bereiken via een vaste trap. Overloop, twee slaapkamers waarvan één is voorzien van twee dakramen, en de andere kamer is voorzien van een zijgevelraam en de omvormer van de zonnepanelen. Tevens is er bergruimte achter de knieschotten.

Bijzonderheden: - De woning is grotendeels voorzien van onderhoudsarme kunststof kozijnen; - 10 zonnepanelen; - Twee airco-units; - Gelegen nabij diverse voorzieningen, zoals het centrum van Borne, scholen, supermarkt, en de uitvalswegen A1/A35; - De tekeningen, maten, oppervlakte en inhoud zijn indicatief; hieraan kunnen geen rechten worden ontleend; - In de koopovereenkomst worden clausules opgenomen in het kader van ouderdom; - In de koopakte zal een 10% waarborgsom of bankgarantie worden opgenomen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1970
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1970
Woon oppervlakte 146
Inhoud woonhuis 506

Overige

Perceel oppervlakte 219

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1970
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1970
Woon oppervlakte 146
Inhoud woonhuis 506

Overige

Perceel oppervlakte 219

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Prisma ERA Makelaars Borne