Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Wat een fijne plek! Gelegen in een ruim opgezette straat met vrij uitzicht over een plantsoen en omringd door volwassen bomen, vind je deze uitgebouwde HOEKWONING met vrijstaande stenen garage. De woning ligt op loopafstand van het centrum en ligt nabij voorzieningen zoals een supermarkt, scholen, openbaar vervoer en uitvalswegen. Door de uitbouw beneden is er veel leefruimte ontstaan; hier vind je ondere andere de straatgerichte woonkamer met veel daglicht door het extra zijraam, de open U-vormige keuken en een praktische bijkeuken met toegang tot het terras. De beschutte achtertuin is gelegen op het westen en beschikt over een achterom. Nieuwsgierig geworden naar de rest? Plan een bezichtiging bij de Kaufmannstraat 12 te Borne! Bouwjaar 1967, inhoud 361 m³, woonoppervlak 95 m², perceeloppervlakte 264 m².

Indeling: Begane grond: entree, hal, meterkast, toilet met fontein, garderobe en toegang tot een provisiekelder, straatgerichte woonkamer met zijraam, open keuken in een hoekopstelling voorzien van 4-pits gaskookplaat, afzuigkap en oven, bijkeuken met C.V.-/ en wasmachine opstelling en deur naar de achtertuin. 1e verdieping: overloop, 3 slaapkamers met vaste kastruimte, eenvoudige badkamer met wastafelmeubel en douche. 2e verdieping: middels vaste trap bereikbare overloop met bergruimte, 4e slaapkamer met dakkapel, wastafelmeubel, kastruimte en bergruimte achter de knieschotten.

Bijzonderheden: - Volledig voorzien van onderhoudsarme kunststof kozijnen m.u.v. de voordeur; - Aan de voorzijde heb je vrij uitzicht over een speelveldje en speeltoestellen voor kinderen; - Ideale ligging op loopafstand van het centrum en openbare voorzieningen; - Parkeergelegenheid op eigen terrein; - De tekeningen, maten, oppervlakte en inhoud zijn indicatief, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend; - In de koopovereenkomst worden clausules opgenomen in het kader van ouderdom; - In de koopakte zal een 10% waarborgsom of bankgarantie worden opgenomen; - De woning wordt aangeboden met een bouwkundige keuring.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1967
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1967
Woon oppervlakte 95
Inhoud woonhuis 361

Overige

Perceel oppervlakte 264

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1967
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1967
Woon oppervlakte 95
Inhoud woonhuis 361

Overige

Perceel oppervlakte 264

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Prisma ERA Makelaars Borne