Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Zoek jij een woning die net anders is dan anders? Dan hebben wij de woning voor jou, pak je kans!

Een charmante geschakelde woning met ruime oprit aan de voorzijde en een fantastische ligging met aan de achterzijde groen. Vanuit de tuin waar je de hele dag zowel zon als de schaduw kan opzoeken, loop je heerlijk weg door het bos en over het Bartelinkslaantje. De woning heeft door zijn knik een charmante indeling met een woonkeuken aan de voorzijde en de woonkamer aan de achterzijde.

Handig: Deze woning is al bouwkundig gekeurd, de keuring zal voorafgaand aan de bezichtiging aan jou worden verstuurd. Hierdoor weet jij wat je koopt!

Eigenaar aan het woord: meer dan 11 jaar hebben wij hier met heel veel liefde gewoond. Voor ons is het tijd om door te stromen naar een grotere woning (uiteraard in dezelfde fijne wijk) en wij hopen dat de volgende bewoners hier met net zoveel liefde en plezier zullen wonen. Wij verkopen geen huis, maar een thuis!

Indeling Begane grond: hal met trapopgang, meterkast, modern toilet met wandcloset en fontein, vanuit de hal betreed je de tuingerichte woonkamer voorzien van een laminaatvloer. Aan de voorzijde is de woonkeuken gesitueerd met een modern hoogglans wit keukenblok voorzien van inbouwapparatuur: combi-oven, koelkast, vriezer, vaatwasser, wasemkap en een 4 pits inductiekookplaat. Vanuit de woonkamer heb je een mooi overzicht over het groene speelveld aan de voorzijde. 1e verdieping: overloop, moderne badkamer met vloerverwarming, wandcloset, inloopdouche, design radiator, wastafel met meubel en spiegel. Totaal 3 slaapkamers waarvan de ouderslaapkamer aan de voorzijde is gesitueerd en 2 kamers aan de achterzijde. Op de overloop is een airco aanwezig en 2 vaste kasten, 1 waar zich de CV installatie bevindt en 1 waar de wasmachine zich bevindt. Zolder: vanaf de overloop is via een luik een bergzolder te bereiken, super handig voor je spullen die je dagelijks niet nodig hebt. De zolder heeft geen stahoogte, op het hoogste punt is de zolder ca. 1.30 hoog. Buiten: aan de voorzijde is een ruime oprit aanwezig, fijn om voor de deur te parkeren. Ook is hier een strook tuin aanwezig en een vrijstaande stenen berging. De achtertuin is een fijne plek om heerlijk van de rust en stilte te genieten. Vanuit de woonkamer kom je gelijk op het ruime terras en via een pad loop je naar de berging aan de achterzijde met kapschuur waar je tijdens de warme dagen heerlijk verkoeling kan vinden.

Zin om meer te ontdekken? Download dan de brochure en bezoek de unieke eigen woningwebsite. Ontdek daar extra details en alle essentiële documenten over de woning als een aangename verrassing. Gewoon als extra service van Prisma ERA Makelaars. Niet voor niets is ons motto dan ook sterk door service!

Nog interessant om te weten: Bouwjaar: 1979 Woonoppervlakte: 96 m2 Kaveloppervlakte: 194 m2 Inhoud: 351 m3 Isolatie: grotendeels dubbel glas - dakisolatie aannemelijk CV-installatie: Remeha, 2013, eigendom Energielabel: C Vloerverwarming in de badkamer Grotendeels kunststof kozijnen met HR++ glas Moderne afwerking De tekeningen, maten, oppervlakte en inhoud zijn indicatief, hieraan worden geen rechten ontleend. In de koopakte wordt een 10% waarborgsom of bankgarantie opgenomen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1979
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1979
Woon oppervlakte 96
Inhoud woonhuis 351

Overige

Perceel oppervlakte 194

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1979
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1979
Woon oppervlakte 96
Inhoud woonhuis 351

Overige

Perceel oppervlakte 194

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

ERA Prisma Makelaars - Hengelo OV