Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Het gevoel van een woning, maar het gemak van een appartement!

Welkom in deze maisonnette in de groene wijk Hasseler Es in Hengelo met fantastisch vrij uitzicht gelegen op de tweede woonlaag van het complex. Dit ruime en nette appartement beschikt over twee verdiepingen, waardoor je direct dat huiselijke gevoel ervaart bij binnenkomst. Op de eerste verdieping tref je een gezellige woonkeuken, ruime woonkamer met uitzicht over groen, zonnig balkon en op de tweede verdieping een moderne badkamer met ligbad en twee riante slaapkamers. En hoe fijn, doordat je in een appartement woont, nagenoeg geen buitenonderhoud voor jou! Dat is nou het fijne van het wonen een appartementencomplex.

Een bekende uitspraak is ‘locatie, locatie, locatie’, wie kent hem niet? Graag vertellen wij jou hier dan ook wat meer over! Deze woning is gelegen in de Hasseler Es, in een van de groenste wijken van Hengelo. Deze boomrijke woonwijk is gelegen in het noorden van Hengelo en in de jaren 70 opgezet. Door de gehele wijk heen zijn diverse fiets/ en wandelpaden zodat alle voorzieningen makkelijk te bereiken zijn. In het winkelcentrum Hasselo (vernoemd naar het voormalig gelegen buurtschap Hasselo), kun je uitstekend terecht voor al je wekelijkse boodschappen. Steek de Hasselerbaan over en binnen enkele minuten bereik je deze. Daarnaast tref je hier ook een bibliotheek, een sporthal, een gezondheidscentrum met fysio, de tandarts en het wijkcentrum Kulturhus. Vlak achter de woning loopt het Bartelinkslaantje, een heerlijk pad omgeven door groen. Heerlijk voor snel een blokje om. Op zoek naar wat meer vertier? Pak de fiets naar Deurningen, en strijk neer op het terras van Pelle's, haal heerlijke vers gemaakte producten van in de boerderijwinkel van landgoed Kaamps of breng een bezoekje aan Borghuis.

Makelaar aan het woord: Kom genieten van het heerlijke uitzicht op het omringende groen vanaf je het balkon, waar je de hele dag van de zon kunt genieten!

Indeling: Kelder: separate berging met elektra aanwezig. Begane grond: entree van het complex met eigen brievenbus en trapopgang. Indeling appartement: ruime entree, toilet met fonteintje, trapopgang naar 1e verdieping, meterkast, cv-installatie, woonkamer met vaste kast en toegang tot het zonnige balkon voorzien van elektrisch zonnescherm, half open keuken voorzien van 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, combi-oven, vaatwasser, eethoek. 1e verdieping: overloop met vaste kast, twee riante slaapkamers met Velux dakramen en één slaapkamer voorzien van vaste kastenwand, badkamer met ligbad met douche, toilet, wastafel met wastafelmeubel en een radiator.

Zin om meer te ontdekken? Download dan de brochure en bezoek de unieke eigen woningwebsite. Ontdek daar extra details en alle essentiële documenten over de woning als een aangename verrassing. Gewoon als extra service van Prisma ERA Makelaars. Niet voor niets is ons motto dan ook sterk door service!

Verder nog interessant om te weten: Bouwjaar: 1980 Woonoppervlakte: 89 m2 Inhoud: 301 m3 Isolatie: dakisolatie, vloerisolatie, muurisolatie, dubbel glas; volledig geïsoleerd. CV-installatie: Remeha 2016 in eigendom. Energielabel: C VvE bijdrage: ca. € 162,26,- incl. water De tekeningen, maten, oppervlakte en inhoud zijn indicatief, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. In de koopakte zal een 10% waarborgsom of bankgarantie worden opgenomen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Maisonnette
Bouwjaar 1980
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1980
Woon oppervlakte 89
Inhoud woonhuis 301

Overige

Perceel oppervlakte 0
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Maisonnette
Bouwjaar 1980
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1980
Woon oppervlakte 89
Inhoud woonhuis 301

Overige

Perceel oppervlakte 0
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

ERA Prisma Makelaars - Hengelo OV