Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Deze duurzame en karakteristieke jaren '30 woning met modern interieur is instapklaar 2.0!

Deze woning is met veel liefde verbouwd waardoor de woning energielabel A++ heeft. Erg uniek voor een jaren 30 woning! Ondanks het moderne interieur en de goede isolatie is de sfeer van de jaren 30 nog heel voelbaar. Oog voor detail, afwerking, duurzaamheid en technische snufjes hoog in het vaandel staan. Zo zijn alle deuren voorzien van sfeervolle design deurklinken. Het hele huis is uitgerust met inbouwspots. Deze basisverlichting is bedienbaar met een app. Ook is het in te stellen op sfeer, zoals warm of koel licht, en is het dimbaar.

Een van de superieure details zijn de verdiepte naadloze plinten door het gehele huis. Deze zijn onderhoudsvriendelijk en blijven stofvrij. Nog een detail is de afwerking van de kozijnen met kaderband, waardoor de kozijnen strak in de muren vallen.

Of je nu voor- of achterom gaat, je wordt sowieso aangenaam verrast. Als je via de voordeur naar binnen gaat, word je verrast door de zwevende stalen trap die links en rechts wordt verlicht. Als je via de poort gaat, word je verrast door de heerlijk diepe, brede, sfeervol aangelegde tuin. Hier is plek voor een jacuzzi, een flinke tafel met zes tot acht stoelen en een heerlijke veranda achterin de tuin. Vanuit deze veranda heb je zicht op de achtergevel van het karakteristieke pand.

Via de achterdeur kom je allereerst binnen in de hal welke toegang geeft tot de doucheruimte/bijkeuken, garderobe met luik naar de vliering en royale toiletruimte. De toiletruimte is heel praktisch en goed ingedeeld met een ruim toilet en een urinoir. Deze ruimte is afgewerkt met sfeervolle materialen en ook hier is weer oog voor detail geweest door de tegelafwerking in verstek te laten vallen. De open ruimte naast het toilet is gebruikt voor de garderobe en geeft toegang tot de bergzolder waar de technische installaties zijn gestald. Tot slot is er een royale doucheruimte en tevens bijkeuken. De wasmachine en de droger kunnen naast elkaar staan met een werkblad erboven, dat zelfs is voorzien van twee grote lades.

De begane grond is op natuurlijke wijze opgedeeld in verschillende sfeervolle ruimtes, waarbij de keuken het centrale middelpunt is, het hart van het huis. Deze is afgewerkt met stoere en natuurlijke materialen, voorzien van luxe apparatuur en een Quooker. Een ander detail is de hoge kastenwand die in de wand is opgenomen. Door deze een klein stukje naar voren te laten komen, wordt er diepte gecreëerd. Deze verfijnde afwerking zie je ook terug in het keukeneiland. Vanaf de eetkamer heb je een mooie zichtlijn richting de keuken, woonkamer en helemaal tot achterin de tuin.

Dan door naar de eerste verdieping. De strakke stalen trap naar boven sluit aan op de glazen balustrade, waardoor de hal boven ruimtelijk aanvoelt. De hoofdslaapkamer straalt rust uit. Aansluitend op deze slaapkamer bevindt zich de badkamer. Hier voel je de serene sfeer door het gebruik van natuurlijke materialen in een sobere kleurstelling. De ruime tweede slaapkamer, aan de voorkant van het huis, is voorzien van een stijlvolle garderobekastenwand. De derde ruimte kan naar wens worden gebruikt als extra slaapkamer, kantoor of sportruimte.

Handig: Deze woning is al bouwkundig gekeurd, de keuring zal voorafgaand aan de bezichtiging aan jou worden verstuurd. Hierdoor weet jij wat je koopt!

Makelaar Jinte aan het woord: "Wauw! Deze woning combineert de charme van de jaren '30 met de luxe en comfort van een nieuwbouwwoning. Stijlvol, modern, en vol karakter - de perfecte mix voor wie op zoek is naar het beste van beide werelden!"

Indeling van de woning: Begane grond: hal/entree, eetgedeelte, keuken, handgemaakt van eiken hout en voorzien van eiland met elektrische kookplaat met ingebouwde afzuiging, vaatwasser, koel/vries-combinatie, combi-oven, inbouw koffiezetapparaat en voorraadkast, woongedeelte met lichtstraat en openslaande deuren naar achtertuin, hal met toiletruimte voorzien van urinoir en wastafel, bijkeuken met inloopdouche en ombouw voor witgoed met wasmachineaansluiting. 1e verdieping: overloop, 3 slaapkamers, luxe badkamer met inloopdouche, toilet en wastafelmeubel. Tuin: heerlijke diepe tuin, grotendeels bestraat, voorzien van achterom via poort aan de zijkant van de woning, achterin de tuin houten overkapping met bergruimte.

Zin om meer te ontdekken? Download dan de brochure en bezoek de unieke eigen woningwebsite. Ontdek daar extra details en alle essentiële documenten over de woning als een aangename verrassing. Gewoon als extra service van Prisma ERA Makelaars. Niet voor niets is ons motto dan ook sterk door service!

Nog interessant om te weten: Bouwjaar: 1928 Perceeloppervlakte: 223 m2 Woonoppervlakte: 91 m2 Inhoud: 408 m3 Isolatie: daknaïsolatie - gevelisolatie middels voorzetwanden - triple en HR++ beglazing - begane grond vloer isolatie CV-installatie: Intergas, 2022, eigendom Energielabel: A++ Gehele woning voorzien van kunststof kozijnen Op de eerste verdieping is airco aanwezig om te koelen of te verwarmen. Vloerverwarming op de begane grond Zonnepanelen, 12 stuks, bouwjaar 2022, eigendom. Warmtepomp, Remeha Elga, 2022, eigendom De tekeningen, maten, oppervlakte en inhoud zijn indicatief, hieraan worden geen rechten ontleend. In de koopakte wordt een 10% waarborgsom of bankgarantie opgenomen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1928
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1928
Woon oppervlakte 91
Inhoud woonhuis 408

Overige

Perceel oppervlakte 223
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1928
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1928
Woon oppervlakte 91
Inhoud woonhuis 408

Overige

Perceel oppervlakte 223
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

ERA Prisma Makelaars - Hengelo OV