Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Ben je op zoek naar een woning met een oprit in een gezellige, kindvriendelijke buurt? Voel je dan welkom aan de Coba Kellingstraat 6.

In deze woning geniet je van een vrij uitzicht aan de voorkant. Parkeren kan op eigen terrein. Daarnaast is er een overkapping uit 2017, perfect om in het voor- en najaar van het weer te genieten. De woning beschikt over drie slaapkamers en een extra kamer die momenteel als werkplek wordt gebruikt, maar ook als slaapkamer kan dienen.

De locatie: De woning bevindt zich aan de rand van Hengelo, in de rustige wijk ''Hasseler Es''. Op korte afstand van scholen, openbaar vervoer en sportvoorzieningen. Het winkelcentrum is per fiets in slechts enkele minuten te bereiken en in ongeveer vijftien minuten fiets je naar de gezellige binnenstad. Dankzij de nabijheid van de A1 en A35 zijn omliggende steden snel en gemakkelijk bereikbaar.

Makelaar aan het woord: "In deze woning komen wooncomfort en gemak samen in deze hele fijne buurt."

Indeling van de woning: Begane grond: entree/ hal met meterkast, toilet met fontein, trapopgang naar de eerste verdieping, een ruime woonkamer die toegang biedt tot de overkapping en achtertuin, openkeuken voorzien van 4-pits gaskookplaat, afzuigkap en een vaatwasser. Eerste verdieping: overloop met trapopgang naar tweede verdieping, drie kamers waarvan twee slaapkamers en één die momenteel als werkplek wordt gebruikt, badkamer met ligbad, douchecabine, wastafel en toilet. Tweede verdieping: via een vaste trap bereik je een volwaardige slaapkamer met een dakraam. Er is voldoende bergruimte dankzij de knieschotten aan beide zijden. Tuin: geniet hier van de zon die in het zuidwesten opkomt en van de stenen berging die genoeg opbergruimte biedt.

Bouwkundig gekeurd: volledig op de hoogte. Van deze woning hebben wij alvast een bouwkundig rapport laten opstellen. Hierdoor ben je meteen zo volledig mogelijk geïnformeerd over de staat van deze woning. Handig toch?!

Nog interessant om te weten: Bouwjaar: 1985 Perceeloppervlakte: 158 m2 Woonoppervlakte: 97 m2 Inhoud: 331 m3 Isolatie: dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, dubbelglas met uitzondering de voordeur Energielabel: C Cv-installatie: mefit 2004 in eigendom Buitenschilderwerk in 2022 Openbaar oplaadpunt voor de auto is aanwezig in de straat De tekeningen, maten, oppervlakte en inhoud zijn indicatief, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. In de koopakte wordt een 10% waarborgsom of bankgarantie opgenomen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1985
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1985
Woon oppervlakte 97
Inhoud woonhuis 331

Overige

Perceel oppervlakte 158

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1985
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1985
Woon oppervlakte 97
Inhoud woonhuis 331

Overige

Perceel oppervlakte 158

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

ERA Prisma Makelaars - Hengelo OV