Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Op zoek naar een leuke duurzame woning in een gezellige kindvriendelijke buurt? Voel je welkom aan de Paulinastraat 93!

De verrassing van dit lichte huis is toch wel de gezellige woonkeuken, gesitueerd aan de achterzijde in de uitbouw (2021). Het huis is verduurzaamd door o.a. het plaatsen van zonnepanelen, kunststof kozijnen en twee airconditioners. In de zomers is de woning heerlijk koel, maar in de winter kun je hier ook mee verwarmen. De woning is goed onderhouden en biedt veel modern wooncomfort zoals de waterontharder en de vloerverwarming. In de woning tref je naast die fantastische woonkeuken ook een heerlijke lichte woonkamer welke door middel van een stoere schuifdeur is af te schermen. Op de eerste verdieping is er een moderne badkamer en zijn er 3 slaapkamers te vinden. Opbergruimte tref je volop door de bergzolder maar ook de vrijstaande stenen berging in de tuin.

De locatie: Deze woning bevindt zich in de rustige, groene en kindvriendelijke buurt Nijverheid. De woning is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gesitueerd op fietsafstand van het centrum van Hengelo en loopafstand van een treinstation. De dichtstbijzijnde uitvalsweg is slechts 3 minuten rijden. Er zijn volop groen- en speelvoorzieningen in de omgeving zoals Het Laurapark en Het Koningskleigat en zelfs aan het einde van de straat tref je een leuke speeltuin. Tip van de makelaar! Hou jij van wandelen? Niet ver van deze woning is Waterpark 't Genseler gelegen, een heerlijke plek voor een ontspannen wandeling!

Bouwkundig gekeurd: volledig op de hoogte. Van deze woning hebben wij alvast een bouwkundig rapport laten opstellen. Hierdoor ben je meteen zo volledig mogelijk geïnformeerd over de staat van deze woning. Handig toch?!

De huidige bewoners wonen al 30 jaar met veel plezier in dit duurzame huis. Na zoveel jaar is deze woning nu op zoek naar nieuwe bewoners. Wil jij eigenaar worden van deze mooie woning? Kom dan nu een kijkje nemen!

Indeling van de woning: Begane grond: entree/ hal met meterkast, kelderkast, trapopgang naar eerste verdieping, toilet, doorzonwoonkamer, dubbele openslaande deuren die toegang bieden tot de keuken (2021) die voorzien is van een combi oven, vriezer, vaatwasser, koelkast en wasmachineaansluiting. Eerste verdieping: overloop, 3 slaapkamers, badkamer met douche, wastafel met meubel en toilet. Tweede verdieping: middels vlizotrap te bereiken. Tuin: Nette tuin met veel privacy, gelegen op het zuidoosten. Er is een terras grenzend aan de woning voorzien van een zonnescherm voor fijne beschutting. Ook is de tuin te bereiken middels een achterom.

Zonliefhebber? Download dan de brochure breng een bezoek aan de unieke eigen woningwebsite. Hier tref je naast allerlei extra informatie, essentiële documenten en kun je ook de stand van de zon de gehele dag bekijken! Gewoon als extra service van Prisma ERA Makelaars. Niet voor niets is ons motto dan ook sterk door service!

Nog interessant om te weten: Bouwjaar: 1949 Perceeloppervlakte: 155 m2 Woonoppervlakte: 91 m2 Inhoud: 352 m3 Isolatie: dakisolatie, gevelisolatie, dubbelglas Energielabel: B Cv-installatie: Bosch HR, 2012, eigendom Kunststof kozijnen op de eerste verdieping Waterontharder aanwezig Airconditioning boven en beneden Vloerverwarming entree, keuken en eethoek Zonnepanelen, 10 stuks à 295WP, 2018, eigendom Schilderwerk: achterzijde 2022, voorzijde 2019 De tekeningen, maten, oppervlakte en inhoud zijn indicatief, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. In de koopakte wordt een 10% waarborgsom of bankgarantie opgenomen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1949
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1949
Woon oppervlakte 91
Inhoud woonhuis 352

Overige

Perceel oppervlakte 155
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1949
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1949
Woon oppervlakte 91
Inhoud woonhuis 352

Overige

Perceel oppervlakte 155
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

ERA Prisma Makelaars - Hengelo OV