Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Op een heerlijk rustig plekje gelegen, bieden wij deze ontzettend leuke en duurzame half vrijstaande woning aan!

Deze recent gemoderniseerde woning heeft heerlijk veel leefruimte beneden door de grote uitbouw. Hier kan je eindelijk die grote loungebank met gemak kwijt. Door de grote pui ervaar je hier optimaal het binnen/buitengevoel! Dit groene gevoel, in combinatie met de stoere materialen van binnen, maakt het hier heerlijk modern wonen met de wooneisen van nu.

Onlangs is de keuken geheel vernieuwd en voorzien van een eiland waar je heerlijk aan kunt borrelen. Verder tref je aan de voorzijde een ruime oprit aan, waar je met gemak 2 auto's kunt parkeren. De oprit biedt toegang tot een ruime garage aan, welke ook inpandig is te bereiken. Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers en een moderne badkamer (2023). De tweede verdieping is middels een vaste trap te bereiken en biedt plaats voor een 4e slaapkamer met dakkapel en voldoende bergruimte.

Er is niet alleen cosmetisch flink wat veranderd maar ook aan de verduurzaming is gedacht. Zo zijn er recent zonnepanelen geplaatst en er is een zonneboiler aanwezig. Door deze toepassingen beschikt deze woning maar liefst over energielabel A. Hierdoor zijn er voor jou dus geen dure investeringen meer nodig. En hoe fijn, in de woonvertrekken is er vloerverwarming aanwezig, in deze woning dus geen koude voeten meer!

De locatie van de woning kan jouw woongenot enorm versterken. Graag vertellen wij jou hier dan ook meer over! Deze woning ligt heerlijk groen in de woonwijk 'De Braak' en is prachtig gelegen aan het 'rode pad', de fiets-wandelverbinding van deze wijk met de nabij gelegen school, het buitengebied maar ook de sport- en recreatie faciliteiten. Even een blokje om? Loop de 'rode' straat verder uit en maak een heerlijke wandeling langs het kanaal. Door de ligging aan een doodlopend straatje is het hier erg rustig en fijn wonen. Doordat er eigenlijk geen verkeer is voor de woning, is de ligging erg kindvriendelijk. Hier kunnen ze heerlijk spelen. Ook ervaar je vanuit het keukenraam veel privacy, doordat er geen directe bebouwing tegenover je is maar veel gemeentelijk groen, het fietspad en nog een straat. Het centrum is op fietsafstand en overige uitvalswegen evenals openbaar vervoer zijn binnen handbereik.

Handig: Deze woning is al bouwkundig gekeurd, de keuring zal voorafgaand aan de bezichtiging aan jou worden verstuurd. Hierdoor weet jij wat je koopt!

Makelaar aan het woord: Deze instapklare woning is op zoek naar nieuwe bewoners! Zie jij jezelf hier al binnenkort de verhuisdozen uitpakken? Vraag dan snel een bezichtiging aan en wie weet kan het woonplezier hier voor jou heerlijk snel beginnen zonder te hoeven klussen!

Indeling: Begane grond: hal, meterkast, toilet met fontein, woonkamer met provisiekast, keuken voorzien van inductiekookplaat, combi oven, koelkast, diepvries en vaatwasser, inpandig te bereiken garage. Eerste verdieping: overloop, 3 slaapkamers, badkamer met dubbele wastafel, riante inloopdouche, wandcloset, vaste kast, radiator en vloerverwarming. Tweede verdieping: middels vaste trap te bereiken overloop met bergruimte en wasmachineaansluiting, 1 slaapkamer met dakkapel. Tuin: verzorgde tuin met een beschutte ligging op het westen, houten berging achterin de tuin.

Nog interessant om te weten: Bouwjaar: 1998 Perceeloppervlakte: 208 m2 Woonoppervlakte: 125 m2 Overig inpandige ruimte: 21 m2 Inhoud: 504 m3 Isolatie: muurisolatie en dubbelglas HR++ Cv-installatie: Remeha ,CV installatie en zonneboiler. Airconditioning: Beneden woonkamer en boven op de master bedroom. Deze koelt en verwarmt. Energielabel: A Bouwkundige keuring aanwezig. 15 zonnepanelen aanwezig. Vloerverwarming aanwezig in de woonkamer, keuken, hal, toilet ,overloop en in de badkamer. Woning beschikt over 2 zogeheten knuffelmuren in de woonkamer en op de kinderslaapkamer. Deze muren lopen de leidingen doorheen van de vloerverwarming en deze worden dus ook warm. Deze woning heeft het ERA-Duurzaamheidslabel: Wij geven alle huizen met een energielabel van A++, A+, A en B het label ERA Duurzaam. De tekeningen, maten, oppervlakte en inhoud zijn indicatief, hieraan worden geen rechten ontleend. In de koopakte wordt een 10% waarborgsom of bankgarantie opgenomen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1998
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1998
Woon oppervlakte 125
Inhoud woonhuis 504

Overige

Perceel oppervlakte 208

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1998
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1998
Woon oppervlakte 125
Inhoud woonhuis 504

Overige

Perceel oppervlakte 208

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Prisma Era Makelaars Delden