Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

Gevonden: jouw perfecte huis in Wijdewormer! Deze prachtige hoekwoning is ideaal voor jonge gezinnen en voor mensen die rust en ruimte zoeken. Met een zonnige, zuidgerichte achtertuin, een moderne afwerking en een royale woonoppervlakte, is dit huis klaar om jouw droomwoning te worden. Bovendien ligt het in een rustige buurt, maar wel met alle benodigde voorzieningen binnen handbereik. Kom snel kijken en laat je verrassen door deze verborgen parel!

HOOGTEPUNTEN VAN DE WONING:

- Ruime en lichte hoekwoning: Geniet van de overvloed aan natuurlijk licht en de royale ruimte die deze woning biedt.
- Zonnige, zuidgerichte achtertuin: Perfect voor zomerse barbecues, tuinfeesten of gewoon om heerlijk te ontspannen in de zon.
- Moderne afwerking: Strak en eigentijds, met hoogwaardige materialen en een smaakvolle inrichting.
- 3 (voorheen 4) slaapkamers: Royale slaapkamers met de mogelijkheid om eenvoudig een vierde slaapkamer te creëren.
- Vergrote zolder met dakkapel: Extra ruimte en licht op de bovenverdieping, ideaal voor een thuiskantoor, speelkamer of extra slaapkamer.

VOLLEDIGE BESCHRIJVING:

Welkom in deze schitterende hoekwoning gelegen in het pittoreske Wijdewormer, een plek waar rust en ruimte samenkomen. Met een woonoppervlakte van 119 m² en een perceel van 165 m², biedt deze woning alles wat je nodig hebt voor comfortabel wonen.

De eerste indruk begint al bij de voorzijde van het huis, waar je de royale entree vindt. Zodra je binnenstapt, word je begroet door een lichte hal die toegang biedt tot de woonkamer. De ruime en lichte woonkamer is een waar genot; grote ramen zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht en creëren een gevoel van ruimte en openheid. De moderne afwerking met strakke wanden en vloeren geven het geheel een eigentijdse uitstraling.

De zonnige achtertuin, gelegen op het zuiden, is een perfect verlengstuk van de woonkamer. Hier kun je het hele jaar door genieten van de zon, of het nu gaat om een rustige ochtend met een kop koffie of een gezellige barbecue met vrienden en familie. Het elektrisch zonnescherm biedt schaduw op hete zomerdagen, zodat je altijd de perfecte plek vindt om te ontspannen.

De moderne keuken is van alle gemakken voorzien. Hier bereid je de heerlijkste maaltijden op het 4 pits gasfornuis, terwijl de vaatwasser, combi-oven, koelkast en vriezer ervoor zorgen dat je alles bij de hand hebt voor een efficiënte kookervaring. Het kunststof werkblad maakt het geheel af en biedt voldoende werkruimte voor al je culinaire creaties.

Op de eerste verdieping vind je drie royale slaapkamers, waarvan er eenvoudig een vierde te creëren is. Stel je eens voor: een extra slaapkamer, een thuiskantoor of een speelkamer voor de kinderen, de mogelijkheden zijn eindeloos. De fijne, lichte badkamer is uitgerust met een tweede toilet, een ligbad, een dubbele wastafel en een douche, zodat je elke dag kunt genieten van een ontspannend bad of een verkwikkende douche.

De zolder, vergroot met een dakkapel, biedt extra ruimte en licht, perfect voor een hobbykamer, opslagruimte of een extra slaapkamer. De woning is voorzien van een energielabel C, wat betekent dat het energiezuinig is en bijdraagt aan een lagere energierekening.

Buiten vind je een vrijstaande stenen berging, ideaal voor het opbergen van fietsen, tuinspullen of als werkruimte. Wijdewormer biedt een rustige en vredige omgeving, maar met alle essentiële basisvoorzieningen binnen handbereik. Zo zijn er basisonderwijs en kinderopvang, verschillende sportfaciliteiten en goede horecagelegenheden. Bovendien is Purmerend op fietsafstand te bereiken, wat zorgt voor een goede balans tussen rust en bereikbaarheid. Wist je dat met enkele minuten de A7 hebt bereikt. Zo is een goede autoverbinding richting Zaandam/Amsterdam en Hoorn gegarandeerd. 

HIGHLIGHTS IN DETAIL:

- Ruime en lichte hoekwoning: De grote ramen en het slimme ontwerp zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht, waardoor elke kamer helder en uitnodigend aanvoelt.
- Zonnige, zuidgerichte achtertuin: De tuin op het zuiden is perfect voor tuinliefhebbers en zonaanbidders. Geniet van lange zomerdagen in je eigen groene oase.
- Moderne afwerking: Met hoogwaardige materialen en een strakke afwerking, is deze woning direct bewoonbaar zonder dat je aanpassingen hoeft te doen.
- 3 (voorheen 4) slaapkamers: De drie ruime slaapkamers bieden veel mogelijkheden. De ruimte op de tussenverdieping maakt het eenvoudig om de vierde slaapkamer te creëren. 
- Vergrote zolder met dakkapel: De dakkapel zorgt voor extra licht en ruimte, waardoor de zolder een waardevolle aanvulling is op de woning.

Met deze woning heb je alles wat je zoekt: ruimte, licht en een locatie die rust en gemak perfect combineert. Plan snel een bezichtiging in en ontdek waarom deze woning jouw nieuwe thuis kan worden!

Ruime en lichte hoekwoning: Deze prachtig gelegen hoekwoning biedt een overvloed aan natuurlijk licht dankzij de vele raampartijen en de hoekligging. De ruime opzet zorgt voor een comfortabele leefomgeving waar jouw gezin optimaal van kan genieten.

Zonnige, zuidgerichte achtertuin: De achtertuin is perfect gelegen op het zuiden, wat betekent dat je de hele dag door kunt genieten van de zon. Ideaal voor tuinliefhebbers en voor wie graag buiten ontspant of dineert.

Moderne afwerking: De woning is stijlvol en eigentijds afgewerkt, waardoor je zonder klussen direct kunt intrekken. Van strak gestucte wanden tot hoogwaardige vloeren, alles ademt kwaliteit en comfort.

3 (voorheen 4) slaapkamers: Met drie royale slaapkamers biedt de woning volop ruimte voor een groeiend gezin. De optie om eenvoudig een vierde slaapkamer te creëren maakt het huis extra flexibel en toekomstbestendig.

Zolder met dakkapel: De vergrote zolder, voorzien van een dakkapel, biedt extra leefruimte en daglicht. Of je nu een extra slaapkamer, thuiswerkplek of hobbyruimte nodig hebt, deze zolder biedt de perfecte uitkomst.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, hoekwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1977
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1977
Woon oppervlakte 119
Inhoud woonhuis 422

Overige

Perceel oppervlakte 165

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, hoekwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1977
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1977
Woon oppervlakte 119
Inhoud woonhuis 422

Overige

Perceel oppervlakte 165

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hoekstra & Van Eck - Purmerend

De nieuwste koopwoningen in Wijdewormer