Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Welkom bij dit uitzonderlijk charmante maisonnette appartement, perfect geschikt voor een twee persoons huishouden of jonge gezinnen. Gelegen aan een brede, groene laan met voornamelijk eengezinswoningen, biedt deze woning zowel een stedelijke als een natuurlijke ambiance. Met een prachtige tuin op het zuiden, een smaakvolle eikenhouten vloer en plafondhoge ramen, is het een ideale plek om te ontspannen en te genieten van het leven. Bovendien is de woning gunstig gelegen ten opzichte van alle essentiële voorzieningen zoals scholen, winkels, en openbaar vervoer. Ontdek uw nieuwe thuis in een van de meest geliefde buurten van IJburg.


Stap binnen in een wereld van comfort en elegantie met deze maisonnette woning, gelegen in een van de meest populaire straten van IJburg. De woning valt direct op door zijn fraaie ligging aan een brede, groene laan, en biedt een perfecte balans tussen stadsleven en natuur. Zodra je de woning betreedt, wordt je verwelkomd door een warme eikenhouten vloer die zich uitstrekt over de begane grond. De plafondhoge ramen in de woonkamer zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht, waardoor de ruimte nog groter en lichter aanvoelt.

De begane grond herbergt niet alleen de woonkamer, maar ook een complete Alno keuken die een waar paradijs is voor culinaire liefhebbers. Het stenen werkblad en de Siemens inbouwapparatuur stralen luxe en kwaliteit uit. Hier kun je koken en entertainen terwijl je geniet van het uitzicht op je beschutte tuin op het zuiden. De tuin is een ware oase van rust en privacy, ideaal voor gezellige barbecues, ontspannen avonden of gewoon om te genieten van de zon. De geïsoleerde stenen berging is multi-functioneel te gebruiken met een extra douche en krachtstroom aansluiting.

De eerste verdieping verrast met twee tuingerichte slaapkamers die rust en comfort bieden. De ruime badkamer is een wellness-ervaring op zich, een lig(bubbel)bad/douche combinatie, wastafelmeubel en een wandcloset. De wasmachine-aansluiting en de inbouwkast met Warmte Terugwin installatie (eind 2022) voegen extra gemak en efficiëntie toe aan je dagelijkse routine.

IJburg is meer dan alleen een woonplek; het is een levendige gemeenschap vol met voorzieningen die je dagelijks leven verrijken. Of je nu een strandganger bent die geniet van zomerse dagen aan het stadsstrand of iemand die graag de lokale markten en winkels verkent, deze buurt heeft het allemaal. Geniet van een kopje echt goeie koffie bij de Espressofabriek, snuffel rond voor een nieuwe outfit bij de STIJLdepartment of Stitch, of wandel naar het winkelcentrum van IJburg voor al je dagelijkse boodschappen.

De strategische ligging van deze woning maakt het nog aantrekkelijker. Nabij het centrum van Amsterdam, de Ringweg A10 en de toegang tot de A1, ben je altijd verbonden met de rest van de stad en daarbuiten. Dit alles maakt deze maisonnette woning niet alleen een schitterend huis, maar ook een slimme investering voor de toekomst.


Bijzonderheden:
- Erfpachtrecht is eeuwigdurend afgekocht;
- Geïsoleerde berging;
- Actieve en gezonde VVE;
- Stadsverwarming;
- Energielabel A;

Kenmerken

Algemeen

Soort woning beneden + bovenwoning, Appartement
Bouwjaar 2004
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2004
Woon oppervlakte 94
Inhoud woonhuis 309

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning beneden + bovenwoning, Appartement
Bouwjaar 2004
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2004
Woon oppervlakte 94
Inhoud woonhuis 309

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hoekstra & van Eck Amsterdam Noord