Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Unieke watervilla met de beste ligging van het hele Steigereiland! Deze schitterende watervilla met een groot drijvend terras, royaal dakterras en een eigen parkeerplaats kan uw nieuwe paleis worden! De perfecte locatie voor een watersport of zonliefhebber.

Welkom op de Brigantijnkade 60!

Indeling
Aan het einde van de loopsteiger is deze watervilla gelegen. De ligging zorgt voor een vrij uitzicht over het water.
U komt binnen in de hal met gaderobe en toegang tot het toilet. Het toilet beschikt over een zwevend toilet, een urinoir en een fonteintje.
Bij binnenkomst in de woonkamer valt meteen de grote hoeveelheid licht op. Dit dankzij de vide en de vele ramen in combinatie met de vrije ligging.
De woonkamer beschikt over een open Bulthaup keuken voorzien van een: 5-pits gasfornuis (bosch), afzuigkap, afwasmachine(siemens), grote koelkast (bosch), stoomoven en oven (gaggenau) en een spoeleiland met Quooker. Vanuit de keuken heeft u een prachtig uitzicht over het water richting het nieuwe Sluishuis. Onder de trap is nog een ruime bergkast/bijkeuken.
Vanuit de woonkamer bereikt u via de schuifdeuren het vergunde terras. Op dit terras, verdeeld over een boven en benedendek, zit u de gehele dag in de zon. Wilt u even afkoelen? Vanaf het terras springt u zo het water in. Tevens kunt u hier uw eigen boot aanleggen. Onder het terras zit nog een ruime berging/hobbykamer van 11m2. Vanuit hier kijkt u over het water naar de voorbij zwemmende eendjes.

In de woonkamer is een vide van 10m2 gecreëerd. De vide zorgt voor veel licht voor de benedenverdieping.
De trap beschikt over een gezellige zithoek waar u in de koudere heerlijk bij de openhaard kunt zitten. Zelfs aan de koude wijntjes is gedacht, de ruimte beschikt ook nog over een ingebouwde koelkast en vriezer.
Ook op deze etage heeft de woning een separaat toilet met fonteintje.
De badkamer is ruim en bevindt zich in het hart van deze verdieping. De badkamer heeft een wastafelmeubel, ruime regendouche en de aansluiting voor de wasmachine/droger die mooi weggewerkt is. Tevens heeft de ruimte een raam voor natuurlijk licht.
De verdieping biedt nog ruimte aan twee slaapkamers. Een kleinere slaapkamer van 7m2 en een ruime slaapkamer aan het einde van de hal met een prachtig uitzicht over het water. De C.V. ketel en de waterpomp zijn hier weggewerkt in een kast.

Op de bovenstaande etage is de grote slaapkamer. De kamer heeft veel ramen rondom die zorgen voor zowel een geweldig uitzicht als veel licht. Verder is er nog een grote ingebouwde kast. De slaapkamer heeft een badkamer ensuite, voorzien van een ligbad, bidet, zwevend toilet en een wastafel.

Vanuit de slaapkamer loopt u zo het terras van maar liefst 30m2 op. Het terras heeft een eigen wateraansluiting.

Aan de kade is nog een ruime parkeerplaats in de overdekte parkeergarage. De parkeergarage heeft nog een afgesloten gezamenlijke fietsenstalling.

Locatie en bereikbaarheid
Steigereiland biedt voor ieder wat wils. Strandgangers kunnen op zomerse dagen heerlijk vertoeven en surfen bij het stadsstrand of heerlijk genieten van het groen aan de Schokkerjachtdijk. Voor de terrasliefhebbers is er genoeg keuze bij een van de vele restaurants op het Steigereiland, aan de haven of langs de IJburglaan. Het appartement is gelegen op fietsafstand van het winkelcentrum van IJburg met twee grote supermarkten (Albert Heijn & Vomar), HEMA, de Bagels & Beans, drogist én diverse andere winkels voor de dagelijkse boodschappen. Elke zaterdag is er een lokale markt ''Reuring markt'' op het Joris Ivensplein (zie voor het uitgebreide aanbod de website van Reuringmarkt).

Ook veel van de overige voorzieningen zoals basisscholen, kinderopvang, voortgezet onderwijs (VWO, HAVO en VMBO) én een medisch centrum met apotheek zijn op loop- en fietsafstand. De ligging is daarnaast erg strategisch: Nabij het centrum van Amsterdam, nabij de Ringweg A10 en de toegang tot de A1. Tramlijn 26 brengt u in een kwartier naar het Muziekgebouw aan het IJ, de Openbare Bibliotheek Amsterdam en het Centraal Station. Er is een nieuwe pont vanaf Zeeburgereiland naar de Oostelijke eilanden in gebruik, zo ben je nóg sneller met de fiets in het centrum. Wat wil je nog meer!!

- Overdekte parkeerplaats is in de prijs inbegrepen
- De parkeerplaats is onderdeel van de VvE ‘Noordbuurt Steigereiland Blok C’. De VvE wordt professioneel beheerd door Schep Vastgoedmanagers. De servicekosten bedragen € 22 p/m
- Erfpacht bedraagt € 3.387,55 voor het kavel en €39,01 per jaar voor de parkeerplaats. De erfpacht wordt eens per 10 jaar geïndexeerd (voor het eerst in 2029). De aanvraag voor de overstap onder de gunstige voorwaarden is tijdig gedaan;
- Twee ruime terrassen!
- Energielabel A
- Prachtige ligging op de hoek met een vrij uitzicht over het water

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Woonboot
Bouwjaar 2013
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2013
Woon oppervlakte 133.8
Inhoud woonhuis 479.6
Aantal verdiepingen 3

Overige

CV ketel Ja
Dak type Plat dak
In overleg Ja
Schuifpui Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Perceel oppervlakte 132
CV ketel water Ja
Airconditioning Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2022
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Mechanische ventilatie Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Woonboot
Bouwjaar 2013
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2013
Woon oppervlakte 133.8
Inhoud woonhuis 479.6
Aantal verdiepingen 3

Overige

CV ketel Ja
Dak type Plat dak
In overleg Ja
Schuifpui Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Perceel oppervlakte 132
CV ketel water Ja
Airconditioning Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2022
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Mechanische ventilatie Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

De Heren van Snoek Makelaardij