Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Wauw, wat een prachtig plaatje! Wilt u wonen in een zeer recent (2024) volledig luxueus en hoogwaardig gerenoveerd dubbel benedenhuis in de populaire Baarsjes te Amsterdam? Welkom op de Maarten Harpertszoon Trompstraat 24-H te Amsterdam. Luxe, ruimte, modern en direct instapklaar zijn slechts enkele kenmerken. U hoeft alleen nog maar uw koffers te pakken. Het appartement is van top tot teen gerenoveerd, geïsoleerd en beschikt daarom ook over een energielabel A. Deze schitterende benedenwoning beschikt over een woonoppervlakte van maar liefst 172m2 (verdeeld over de begane grond en souterrain) en is tevens voorzien van zeer veel daglicht door meerdere authentieke boogramen, een moderne en luxe open keuken, vier ruime slaapkamers en niet één, maar twee prachtige badkamers. Last, but not least: de woning is gelegen op EIGEN GROND. Geen gedoe met erfpacht dus! Komt u ook een kijkje nemen bij deze prachtige woning?

Ligging en omgeving:
De Maarten Harpertszoon Trompstraat is een rustige straat gelegen in de populaire wijk de Baarsjes. Deze leuke buurt kenmerkt zich door de verschillende leuke horeca en restaurants, De Hallen en diverse winkels en speciaalzaken, sportscholen en meer. Ook de gezellige Jordaan bevindt zich in de nabije omgeving. Veel leuke restaurants en cafés zoals Café Zurich, Café Panache, Teds, Kaufmann, Franggo, Café Thuys en nog veel meer bevinden zich allemaal op loopafstand. In de nabije omgeving van het appartement tref je diverse supermarkten voor de dagelijkse boodschappen. Bent u de drukte even zat en opzoek naar de rust en de natuur? Het Erasmuspark, het Rembrandtpark èn het Westerpark bevinden zich allemaal op loop- en fietsafstand. Uiteraard mag een goede bereikbaarheid niet ontbreken. De verbindingen met het openbaar vervoer (bus en tram) zijn uitstekend te noemen en de Ring A10 is binnen enkele minuten te bereiken. Kortom dit leuke appartement bevindt zich op een uitstekende locatie!

Begane grond:
Via uw eigen voordeur betreedt u de entree van uw woning. Direct bij binnenkomst ziet u het hoge afwerkingsniveau en het vele daglicht. Vanuit de entree heeft u toegang tot alle vertrekken en de trap naar het souterrain. We beginnen bij de entree op de begane grond. Het toilet is gesitueerd in de hal en super modern uitgevoerd. Wat te denken van een zwevend toilet, mooie wastafel met geïntegreerde mengkraan en modern tegelwerk (marmerlook). Vanuit de hal heeft u toegang tot de royale woonkamer met open woonkeuken. De woonkamer is zeer licht uitgevoerd middels diverse raampartijen, waaronder mooie grote en authentieke segment boogramen. Sfeer en warmte worden gecreëerd door de strakke wand/plafondafwerking in combinatie met een mooie visgraat vloer, alsmede de sierhaard en ingebouwde verlichting. Een heerlijke plek om lekker te genieten en te ontspannen. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot de royale open woonkeuken. Deze open is mooi strak, greeploos en uitgevoerd in een lichte kleurstelling. De keuken is volledig uitgevoerd met Siemens inbouwapparatuur en van alle gemakken voorzien. Wat dacht u van een vaatwasser, een combi-oven/magnetron, separate oven, spoelbak met 2-in-1 Quooker kraan, een koelkast, separate vriezer en diverse onder- en bovenkastjes voor de nodige opbergruimte. Ook bevindt zich in de keuken een groot kookeiland. De droom van elke kookliefhebber! Het eiland is uitgevoerd met een 4-pits inductie kookplaat met geïntegreerde afzuiging, een wijnklimaatkast voor uw mooiste wijnen en veel opbergkasten. Aan de andere zijde van het kookgedeelte is er een bar gecreëerd waar u lekker kunt borrelen met vrienden en familie. Kortom een fijne plek om heerlijke gerechten klaar te maken. Vanuit de keuken gaan we terug naar de hal. In het overige gedeelte van de hal treft u de meterkast, de eerste slaapkamer en de eerste badkamer. De meterkast is voorzien van voldoende groepen met aardlekschakelaars. Door naar de eerste slaapkamer. Deze slaapkamer is van royaal formaat, voorzien van nette wand- en plafondafwerking en licht middels de aanwezige grote ramen. Ook bevindt zich in deze slaapkamer een ingebouwde kast voor diverse spullen en mogen de inbouwspots hier natuurlijk niet ontbreken. Last but, not least op deze verdieping de luxe badkamer! Wat een plaatje! De badkamer is volledig voorzien van prachtig marmerlook tegelwerk, een vaste wastafel met geïntegreerde mengkraan en spiegel met verlichting alsmede verwarming. Ook beschikt deze badkamer over een ruime inloopdouche met geïntegreerde thermostatische mengkraan, handdouche, een nis voor uw shampooflesjes, alsmede het tweede zwevend uitgevoerde toilet. Tot slot vertellen wij u graag dat de badkamer is voorzien van inbouwspots en vloerverwarming. Zo heeft u geen koude voetjes!

Deze verdieping is voorzien van een prachtige visgraat vloer, vloerverwarming en moderne wand- en plafondafwerking.

Souterrain:
Via de aanwezige trap bereikt u de overloop in het souterrain. Deze is zeer ruim en biedt u toegang tot 3 slaapkamers, de badkamer en de bergruimte. Alle ramen in het souterrain zijn automatisch openend. Laten we beginnen bij de eerste slaapkamer op deze verdieping. Deze royale slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van het appartement en is voorzien van een mooie tegelvloer, alsmede ingebouwde verlichting. Naast de slaapkamer bevindt zich de moderne, royale en luxe badkamer. Ook deze badkamer is een eye-catcher. Ook hier staan luxe en comfort de kenmerken. Deze luxe badkamer is van alle gemakken voorzien, zoals een ruime inloopdouche met geïntegreerde thermostatische mengkraan, regen- en handdouche, alsmede een drain, een zwevend uitgevoerd toilet, een heerlijk ligbad voorzien van thermostatische mengkraan en tot slot een zeer ruime en lange wastafel met geïntegreerde mengkranen en spiegel met verlichting alsmede verwarming. Uiteraard mag ook hier het moderne tegelwerk, alsmede de vloerverwarming niet ontbreken! Door naar de tweede slaapkamer. Deze slaapkamer is van prima formaat en voorzien van een raam voor daglicht. Ook deze slaapkamer is voorzien van inbouwverlichting, een mooie en tevens isolerende vloer, alsmede moderne wand- en plafondafwerking. Het ideale kantoor als u het ons vraagt! De derde en tevens laatste slaapkamer op deze verdieping is gelegen aan de achterzijde van het appartement en ook van goed formaat. Ook deze slaapkamer is voorzien van een raam en hoog afwerkingsniveau. De goede wand-, vloer- en plafondafwerking zijn hier ook doorgevoerd. Tot slot de bergkast in de hal. Hier bevindt zich de cv ketel.

Ook het gehele souterrain is voor zien van vloerverwarming en moderne wand- en plafondafwerking.

Bijzonderheden:
- Vraagprijs € 1.387.500,- k.k.;
- Bouwjaar 1914;
- Gelegen op eigen grond;
- In 2024 volledig en hoogwaardig gerenoveerd dubbel benedenhuis;
- Woonoppervlakte van maar liefst 171,6m2 (NEN 2580 gemeten en meetrapport aanwezig);
- De woning is volledig geïsoleerd (muur- en vloerisolatie, alsmede dubbele beglazing);
- Het souterrain is voorzien van automatische openende ramen;
- Energielabel A;
- Warm water middels een eigen CV-combiketel (Intergas Xtreme 36 CW5, gasgestookt, bouwjaar 2024 en eigendom);
- Vloerverwarming als hoofdverwarming door het gehele appartement;
- De kranen in de badkamers en het toilet zijn van Grohe (lijn cool sunrise);
- Het betreft een goede en actieve VvE, welke wordt beheerd door VvE NL (documenten zoals een MJOP, jaarrekeningen etc zijn aanwezig);
- De maandelijkse servicekosten bedragen € 193,33 per maand;
- Alle inbouwspots zijn van Maretti;
- Het gehele appartement is voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing (HR++);
- Betaald parkeren voor de deur. Bewoners kunnen een ontheffing aanvragen bij de Gemeente voor ca. € 186,29 euro per 6 maanden;
- Verkoper zal in de koopovereenkomst een Ouderdoms- (ivm het bouwjaar van de woning), Asbest- en Niet-eigen-bewoningsclausule opnemen;
- Verkoop onder voorbehoud gunning eigenaar;
- Oplevering in overleg. Kan snel.

Bent u ook nieuwsgierig geworden?
Maak dan snel een afspraak voor bezichtiging in dit leuke appartement! Wij geven u graag een rondleiding.

Rechtsgeldige koopovereenkomst en notaris
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek.
Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’. Koper dient binnen twee werkdagen na het bereiken van de mondelinge overeenstemming in zake de koopsom en de voorwaarden, een notaris aan te wijzen binnen een straal van 15 km van het ten verkoop aangeboden object, opdat uiterlijk 1 week na deze mondelinge overeenstemming de koopakte ondertekend kan worden. Indien koper binnen deze periode geen notaris heeft aangewezen, heeft verkoper het recht deze aan te wijzen.

Toelichtingsclausule NEN2580
De meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning zijn wij adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning benedenwoning
Bouwjaar 1914
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1914
Woon oppervlakte 172
Inhoud woonhuis 548
Aantal verdiepingen 2

Buurt

Woonwijk Ja
Aan rustige weg Ja

Overige

WC Ja
GasCV Ja
Ligbad Ja
Dak type Plat Dak
Plat dak Ja
Woontype Appartement
Energielabel A
In overleg Ja
Hellend dak Bitumineuze Dakbedekking
Open keuken Ja
Perceel oppervlakte 0
CV ketel water Ja
Dak opmerking Dak materiaal:Bitumineuze Dakbedekking
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 40
Benedenwoning Ja
Aantal badkamers 2
Aantal toiletten 3
Vloerverwarming Ja
Aantal slaapkamers 4
Verwarming opmerking Vloerverwarming Geheel
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen opmerking Uitstekend
Onderhoud buiten opmerking Goed Tot Uitstekend
Onderhoud binnen uitstekend Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning benedenwoning
Bouwjaar 1914
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1914
Woon oppervlakte 172
Inhoud woonhuis 548
Aantal verdiepingen 2

Buurt

Woonwijk Ja
Aan rustige weg Ja

Overige

WC Ja
GasCV Ja
Ligbad Ja
Dak type Plat Dak
Plat dak Ja
Woontype Appartement
Energielabel A
In overleg Ja
Hellend dak Bitumineuze Dakbedekking
Open keuken Ja
Perceel oppervlakte 0
CV ketel water Ja
Dak opmerking Dak materiaal:Bitumineuze Dakbedekking
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 40
Benedenwoning Ja
Aantal badkamers 2
Aantal toiletten 3
Vloerverwarming Ja
Aantal slaapkamers 4
Verwarming opmerking Vloerverwarming Geheel
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen opmerking Uitstekend
Onderhoud buiten opmerking Goed Tot Uitstekend
Onderhoud binnen uitstekend Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

IB Makelaars