Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

HEERLIJKE EENGEZINSWONING IN HET CENTRUM VAN PURMEREND - IDEALE PLEK VOOR GEZINNEN!
Op zoek naar je droomhuis? Deze charmante eengezinswoning biedt alles wat je nodig hebt! Met drie ruime slaapkamers, een moderne afwerking en een zonnige tuin, is dit het perfecte huis. Bovendien ligt het op een steenworp afstand van het bruisende centrum, waardoor je altijd alles binnen handbereik hebt.

HOOGTEPUNTEN VAN DE WONING
- Leuke eengezinswoning!
- Drie slaapkamers
- Nabij het centrum gelegen
- Moderne afwerking
- Vloerverwarming begane grond
- Moderne keuken uit 2022
- Moderne badkamer 2021
- Tuin op het zuiden met pergola
- Frontberging voor fietsen

VOLLEDIGE BESCHRIJVING - EEN PLAATJE VAN EEN HUIS
Welkom in deze prachtige eengezinswoning, waar moderne luxe en gezelligheid hand in hand gaan. De begane grond is voorzien van een PVC vloer met vloerverwarming. Stap binnen in de lichte en ruime woonkamer, die direct een gevoel van thuiskomen geeft. De grote ramen laten overvloedig daglicht binnenstromen en bieden een mooi uitzicht op de zonnige tuin.

De moderne open keuken uit 2022 is een waar paradijs voor kookliefhebbers. Uitgerust met de nieuwste apparatuur, biedt deze plek alles wat je nodig hebt om de lekkerste maaltijden te bereiden. De keuken is voorzien van een inductiekookplaaat, combi oven, vaatwasmachine, koelkast en een vriezer. 

Op de eerste verdieping vind je twee ruime slaapkamers, perfect voor een jong gezin of gezinnen met oudere kinderen. Het is mogelijk om de ouderslaapkamer weer te splitsen in twee aparte slaapkamers. De moderne badkamer, vernieuwd in 2021, is een oase van rust. De badkamer is voorzien een inloopdouche, wastafel en toilet. 

De derde slaapkamer bevindt zich op de tweede verdieping. Tevens heb je vanaf de zolderverdieping toegang tot de praktische vliering. Ideaal voor het opbergen van bijvoorbeeld de koffers en de skispullen. 

De tuin op het zuiden is de perfecte plek om te ontspannen. De pergola zorgt voor een gezellige schaduwplek waar je kunt genieten van lange zomeravonden met een goed boek of een barbecue met vrienden. En voor de praktische zaken: er is een frontberging voor fietsen, zodat je altijd snel en makkelijk op pad kunt.

UITGEBREIDE BESCHRIJVING VAN DE HOOGTEPUNTEN
Deze leuke eengezinswoning biedt meer dan voldoende ruimte voor gezinnen. Met drie ruime slaapkamers en de mogelijkheid om een vierde te creëren, is er volop ruimte om te groeien. De woning ligt op een ideale locatie, nabij het centrum, waardoor alle voorzieningen binnen handbereik zijn. De woning heeft een moderne afwerking, met een keuken uit 2022 en een badkamer uit 2021. De vloerverwarming op de begane grond zorgt voor extra comfort, en de zonnige tuin met pergola is de perfecte plek om te ontspannen. De frontberging biedt handige opslagruimte voor fietsen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1985
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1985
Woon oppervlakte 94
Inhoud woonhuis 351

Overige

Perceel oppervlakte 116
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1985
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1985
Woon oppervlakte 94
Inhoud woonhuis 351

Overige

Perceel oppervlakte 116
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hoekstra & Van Eck - Purmerend