Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

DE IDEALE GEZINSWONING IN PURMER ZUID

Welkom bij deze fijne gezinswoning in Purmer Zuid! Deze woning biedt alles wat jonge gezinnen nodig hebben: ruimte, licht en comfort. Met een energielabel A, vier slaapkamers en een ruime woonkamer, is dit huis ideaal voor opgroeiende kinderen. De woning ligt gunstig nabij scholen, winkels en openbaar vervoer.

HOOGTEPUNTEN IN EEN OOGOPSLAG

- Houtskeletbouw woning: Duurzaam en energiezuinig, gebouwd met hoogwaardige materialen.
- Uitgebouwde woonkamer met lichtstraat: Veel natuurlijk licht en extra ruimte.
- Moderne U-vormige keuken: Volledig uitgerust met inbouwapparatuur.
- Ruime slaapkamers: Drie op de eerste verdieping en één op de tweede.
- Nette badkamer: Neutraal betegeld, met ligbad, toilet en wastafelmeubel.
- Erfpachtvoorwaarden 1987: Canon is eeuwigdurend afgekocht.

EEN VOLLEDIGE WONINGBESCHRIJVING

DUURZAAM WONEN IN EEN GEZELLIGE OMGEVING

Deze gezinswoning in Purmer Zuid biedt een woonoppervlakte van 113 m² op een perceel van 141 m². De houtskeletbouw zorgt voor een duurzame en energiezuinige woning, wat wordt bevestigd door het energielabel A. De uitgebouwde woonkamer met lichtstraat laat veel natuurlijk licht binnen, wat zorgt voor een prettige en open sfeer.

DE PRAKTISCHE KEUKEN EN RUIME SLAAPKAMERS

De U-vormige keuken is modern en voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur. Van een snelle maaltijd tot een uitgebreid diner, je kunt hier alle kanten op. Op de eerste verdieping zijn drie ruime slaapkamers te vinden, die voldoende ruimte bieden voor bedden, bureaus en opbergmogelijkheden. De vierde slaapkamer bevindt zich op de tweede verdieping en kan dienen als logeerkamer of tienerkamer.

EEN FUNCTIONELE EN COMFORTABELE BADKAMER

De badkamer is netjes en neutraal betegeld. Hier vind je een ligbad, toilet en wastafelmeubel. Een praktische en comfortabele ruimte om je dag te beginnen of te eindigen.

EEN TUIN VOOR IEDER MOMENT

De tuin ligt op het noordwesten en biedt een fijne buitenruimte. Of je nu wilt tuinieren, een barbecue wilt organiseren of een veilige speelplek voor de kinderen zoekt, deze tuin is geschikt voor allerlei activiteiten. Het perceel van 141 m² biedt voldoende buitenruimte zonder veel onderhoud.

EEN GEWILDE LOCATIE MET ALLE VOORZIENINGEN DICHTBIJ

De woning ligt in de populaire wijk Purmer Zuid, met alle voorzieningen binnen handbereik. Scholen, winkels en openbaar vervoer zijn dichtbij, wat het leven hier aangenaam en makkelijk maakt. Bovendien is de bereikbaarheid naar omliggende steden goed.

ERFPACHTVOORWAARDEN 1987

De erfpachtvoorwaarden uit 1987 zijn eeuwigdurend afgekocht. Dit betekent dat je geen maandelijkse canon hoeft te betalen, wat financieel voordelig is.

SAMENGEVATTE HOOFDPUNTEN VAN DE WONING

Deze woning in Purmer Zuid biedt vier ruime slaapkamers, een lichte uitgebouwde woonkamer, een moderne keuken, een nette badkamer en een tuin op het noordwesten. De houtskeletbouw en het energielabel A maken het een duurzame en energiezuinige keuze. De afgekochte erfpachtvoorwaarden zorgen voor extra financieel gemak.

ACTIE: PLAN JE BEZICHTIGING NU!

Wil je dit huis met eigen ogen zien en de sfeer zelf ervaren? Plan dan direct online een bezichtiging via onze website. Ontdek hoe deze woning perfect aansluit bij jouw wensen als jong gezin!

HOUTSKELETBOUW WONING

Deze woning is gebouwd met houtskeletbouw, een duurzame en energiezuinige bouwmethode. Deze constructie zorgt voor uitstekende isolatie en een gezond binnenklimaat, waardoor je energiekosten laag blijven. Het gebruik van hoogwaardige materialen zorgt niet alleen voor duurzaamheid, maar draagt ook bij aan het wooncomfort. Deze moderne bouwtechniek staat bekend om zijn flexibiliteit en snelheid van bouwen, wat vaak resulteert in een beter geïsoleerde en duurzamere woning. Ideaal voor gezinnen die waarde hechten aan een milieuvriendelijke en toekomstgerichte woonoplossing.

UITGEBOUWDE WOONKAMER MET LICHTSTRAAT

De uitgebouwde woonkamer met een lichtstraat is een van de absolute hoogtepunten van deze woning. Deze uitbreiding zorgt voor een ruimtelijk gevoel en laat een overvloed aan natuurlijk licht binnenstromen, wat de hele ruimte opfleurt. Hierdoor ontstaat een warme en uitnodigende sfeer, perfect voor gezellige familiemomenten of ontspannen avonden. De lichtstraat biedt niet alleen extra licht, maar ook een prachtig uitzicht op de lucht, wat de ruimte nog specialer maakt. Een ideale plek om samen te komen en te genieten van elkaars gezelschap.

MODERNE U-VORMIGE KEUKEN

De keuken in deze woning is een droom voor elke kookliefhebber. De U-vormige opstelling is zowel praktisch als stijlvol en biedt volop werk- en opbergruimte. Voorzien van alle moderne inbouwapparatuur, zoals een vaatwasser, oven, magnetron, inductiekookplaat en een ruime koelkast, maakt deze keuken het bereiden van maaltijden eenvoudig en plezierig. Het strakke design en de hoogwaardige afwerking zorgen voor een moderne uitstraling. Hier kun je met gemak zowel snelle maaltijden als uitgebreide diners bereiden, en wordt koken een waar genot.

RUIME SLAAPKAMERS

Op de eerste verdieping vind je drie ruime slaapkamers, elk met voldoende ruimte voor een bed, bureau en opbergruimte. Deze kamers zijn perfect voor kinderen van alle leeftijden, van kleuters tot tieners. De tweede verdieping biedt nog een vierde slaapkamer, die ideaal is als logeerkamer of als privacyplek voor een tiener. Elke kamer is ontworpen voor comfort en functionaliteit, met voldoende natuurlijk licht en ventilatie. Deze indeling maakt het huis bijzonder geschikt voor een groeiend gezin dat behoefte heeft aan flexibiliteit en ruimte.

NETTE BADKAMER

De badkamer in deze woning is netjes en neutraal betegeld, wat zorgt voor een tijdloze en schone uitstraling. Voorzien van een ligbad, toilet en wastafelmeubel, biedt deze ruimte alle comfort die je nodig hebt. Het ligbad is perfect voor een ontspannend bad na een lange dag, terwijl de rest van de badkamer praktisch en functioneel is ingericht. De neutrale tegels maken het eenvoudig om de ruimte naar eigen smaak verder in te richten. Een ideale plek om je dag fris te beginnen of rustig af te sluiten.

ERFPACHTVOORWAARDEN 1987

Een belangrijk pluspunt van deze woning is dat de erfpachtvoorwaarden uit 1987 eeuwigdurend zijn afgekocht. Dit betekent dat je geen maandelijkse canon hoeft te betalen, wat een aanzienlijke kostenbesparing oplevert. Hierdoor heb je meer financiële gemoedsrust en kun je je budget beter beheren. Deze regeling maakt de woning nog aantrekkelijker, aangezien je geen zorgen hebt over extra maandelijkse lasten en je volle aandacht kunt richten op het woonplezier en onderhoud van je nieuwe huis.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1987
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1987
Woon oppervlakte 113
Inhoud woonhuis 400

Overige

Perceel oppervlakte 141

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1987
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1987
Woon oppervlakte 113
Inhoud woonhuis 400

Overige

Perceel oppervlakte 141

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hoekstra & Van Eck - Purmerend

Wooninfluencers

Laden..