Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Ruim en licht 2/3-kamerappartement van 98 m² op populaire locatie midden in Amsterdam West met lift. Op de oorspronkelijke plattegrond bevond zich naast de woonkamer een tweede, ook zeer ruime, slaapkamer. Deze is nu in gebruik als werkkamer. Daarnaast beschikt het appartement over een fijn balkon op het westen en een externe berging in de onderbouw van het complex. Het goed onderhouden complex dateert uit 2004 waardoor je geniet van veel wooncomfort (energielabel A).

De woning is gelegen aan de centrale Frederik Hendrikstraat op steenworpafstand van de Jordaan, het Hugo de Grootplein, het Westerpark en De Baarsjes.

Zie jij jezelf al wonen in dit fijne appartement op deze populaire locatie? Bel ons snel voor het maken van een afspraak.

Bijzonderheden
- Woonoppervlakte van 98 m² (NEN2580);
- Nieuwbouwcomplex uit 2004;
- Energielabel A;
- Zeer energiezuinig en duurzaam gebouwd, dus lage stookkosten;
- Licht en ruimtelijk appartement;
- Ruime woonkamer met ruime open keuken;
- Ruime slaapkamer gelegen aan de binnentuin;
- Balkon op het westen;
- Externe berging van 7 m²;
- Extra externe berging op de vierde verdieping gedeeld met buren;
- Lift en binnentuin aanwezig;
- Erfpacht afgekocht tot en met 31 maart 2052;
- Erfpacht eeuwigdurend vastgeklikt onder gunstige voorwaarden na huidig tijdvak;
- Actieve VvE, professioneel beheerd door Newomij VvE Beheer;
- Servicekosten VvE € 210,97 per maand;
- Oplevering in overleg.

Indeling
Het complex heeft een ruime centrale entree hal op de begane grond met toegang tot de lift. Het appartement bevindt zich op de vierde verdieping. Bij binnenkomst in de woning heb je aan je linkerhand een ruime interne bergruimte. Deze ruimte zou ook als hal kunnen fungeren zodat er een tweede afgesloten slaapkamer ontstaat. Als je doorloopt bij de huidige entree loop je eerst door de ruime werkkamer. Via deze ruimte loop je zo de lichte en ruimtelijke woonkamer met open keuken in. De keuken bevindt zich aan de voorzijde van het appartement. Aan de achterzijde van de woonkamer vind je het zonnige balkon op het westen. Via de woonkamer bereik je ook de slaapkamer aan de achterzijde. Hier slaap je in alle rust. De badkamer bevindt zich in het midden van het appartement, naast het separate toilet.

Naast dat het appartement in de onderbouw over een ruime berging beschikt, deel je ook nog eens met de enige buren op de vierde verdieping een externe berging waar zich ook de meterkast bevindt. Meer dan genoeg bergruimte dus!

Omgeving
De woning ligt in de geliefde Frederik Hendrikbuurt en vlakbij het gezellige Hugo de Grootplein. Werkelijk alles wat deze buurt zo leuk maakt ligt op loopafstand. Naast de grote supermarkten, vind je in de buurt vele bakkerijen, cafés, restaurants, koffietentjes, en winkels voor dagelijkse benodigdheden. Zo vind je onder andere Mana Mana, Morgan & Mees en restaurant Binnenvisser om de hoek.

Voor kunst, cultuur, horeca en film kun je terecht in het nabij gelegen complex De Hallen.

Zowel de bekende zaterdagse Noordermarkt, de Lindengracht markt, Sunday Market in het Westerpark en de maandagochtendmarkt in de Westerstraat liggen op steenworp afstand.

Zowel het Westerpark als het Vondelpark liggen om de hoek, ideaal voor zowel wandelen als sporten. Bovendien bevinden zich in de nabije omgeving meerdere sportvoorzieningen, zoals het Marnixbad, Sento Spa, SportCity en diverse yoga- en pilatesstudio's.

Het Centraal Station, de Jordaan en het Leidseplein kun je binnen een paar minuten makkelijk fietsend of met het OV bereiken. In de Frederik Hendrikstraat is een tramhalte van lijn 3, lijn 10 is vlakbij op de Marnixstraat, lijn 13 en 19 op loop afstand in de Clercqstraat. Bussen 18 en 21 richting Centraal Station stoppen op de hoek.

Parkeren met de auto is bijzonder goed geregeld. Volgens de website van de gemeente is er voor dit vergunningsgebied Frederik Hendrik en Hugo de Grootbuurt momenteel geen wachtrij voor een parkeervergunning. Tegenover de woning bevinden zich laadpunten voor elektrisch laden.
Vergunningshouders mogen gebruik maken van de splinternieuwe ‘Singelgrachtgarage’ met voorzieningen voor elektrisch laden, de voetgangerstoegang is op 5 minuten lopen.

Vereniging van Eigenaren
Het appartementencomplex "De Laatste Hendrik" is gelegen in de Frederik Hendrikbuurt in Amsterdam West. De Vereniging van Eigenaren wordt professioneel beheerd en is financieel gezond. De maandelijkse bijdrage aan de VvE bedraagt € 210,97.

Grondsituatie
De woning is gelegen op gemeentelijke erfpachtgrond. De canon van het huidige tijdvak is afgekocht tot en met 31 maart 2052. De verkopers hebben de erfpacht eeuwigdurend vastgeklikt voor na dit tijdvak. Relevante bedragen en documentatie is opvraagbaar.

De verkoopinformatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld doch voor de juistheid van de inhoud kunnen wij niet instaan en er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend. De inhoud is puur informatief en mag niet worden beschouwd als een aanbod. Daar waar gesproken wordt over inhoud, oppervlakten of afmetingen moeten deze worden beschouwd als indicatief en als circa maten. U dient als koper zelfonderzoek te verrichten naar zaken die voor u van belang zijn. Wij raden u in dat verband aan uw eigen (NVM-)makelaar in te schakelen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bovenwoning
Bouwjaar 2004
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2004
Woon oppervlakte 98
Inhoud woonhuis 303
Aantal verdiepingen 1

Buurt

Woonwijk Ja

Overige

GasCV Ja
Balkon Ja
Ligbad Ja
Woontype Appartement
Energielabel A
In overleg Ja
BouwjaarCV 2004
Open keuken Ja
Perceel oppervlakte 0
Bovenwoning Ja
TypeCV ketel Intergas Combi Compact Hr28 Eigendom
CV ketel water Ja
Douchecabine Ja
Oppervlakte woonkamer 0
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
LeeftijdCV ketel 20
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Verwarming opmerking Cv Ketel
Onderhoud binnen opmerking Goed
Onderhoud buiten opmerking Goed

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bovenwoning
Bouwjaar 2004
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2004
Woon oppervlakte 98
Inhoud woonhuis 303
Aantal verdiepingen 1

Buurt

Woonwijk Ja

Overige

GasCV Ja
Balkon Ja
Ligbad Ja
Woontype Appartement
Energielabel A
In overleg Ja
BouwjaarCV 2004
Open keuken Ja
Perceel oppervlakte 0
Bovenwoning Ja
TypeCV ketel Intergas Combi Compact Hr28 Eigendom
CV ketel water Ja
Douchecabine Ja
Oppervlakte woonkamer 0
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
LeeftijdCV ketel 20
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Verwarming opmerking Cv Ketel
Onderhoud binnen opmerking Goed
Onderhoud buiten opmerking Goed

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hallie & Van Klooster Makelaardij