Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Welkom op de Burgemeester Fockstraat 190hs, waar dit ruime dubbele benedenhuis met 5 slaapkamers, twee badkamers en een tuin op u wacht. Heerlijk ruim en zorgeloos wonen op maar liefst 102m2 woonoppervlakte en eeuwigdurend afgekochte erfpacht. Dat wil toch iedereen! Deze uitstekend onderhouden 6-kamerwoning is in onze ogen een ideale gezinswoning in een rustige straat in de gewilde wijk Slotermeer Noordoost.

Bewoners aan het woord:
Het is dat we wat dichter bij ons werk gaan wonen, anders waren we graag in ons fijne buurtje gebleven. Een mooi groen en ver uitzicht, met veel bomen en gras. Leuke buren die voor je klaarstaan. De rust van de woonwijk met veel andere kinderen en speeltuintjes. Ondanks de rust toch vlakbij veel voorzieningen. Het hippe Bos en Lommer aan de ene kant, het diverse Plein 40-45 aan de andere kant. Het station ligt op 750 meter. Veel nieuwbouw richting het station, inclusief voorzieningen, en er komt ook nog een extra school en kinderopvang op zo'n 500 meter afstand. Sloterpark, Westerpark en Erasmuspark zijn vlakbij. We kwamen vaak bij speeltuin De Gibraltar, Terrasmus en het Sloterparkstrand. Ook het centrum is heel dichtbij, of het nou op de fiets, met de tram of met de trein is. Kortom: een goed huis, in een fijne buurt op een gunstig gelegen plek. We gaan naar een andere mooie plaats, maar we gaan het hier zeker missen!

Ligging en omgeving:
De woning is gelegen in de wijk Slotermeer Noordoost die bekend staat als echte groene gezinsbuurt met een dorps karakter. Zeer centraal gelegen ten opzichte van scholen en kinderdagverblijven, sportclubs, openbaar vervoer en uitvalswegen (A10, A5, N200). Het Westerpark, Sloterpark en het Centrum bevinden zich op 10 minuten fietsafstand, terwijl station Sloterdijk zich op loopafstand bevindt. Winkelvoorzieningen zijn onder andere te vinden aan de Bos en Lommerweg, Bos en Lommerplein en Plein ‘40-‘45 met de daar aanwezige markten. Voor recreatie kunt u onder andere terecht in het nabijgelegen natuurgebied De Bretten (wandelen en fietsen), het Westerpark, Erasmuspark en het Sloterpark met het gezellige stadsstrand. U vindt hier overal een verscheidenheid aan horecagelegenheden.

Indeling:
Via de gemeenschappelijke entree betreden we de woning op de eerste etage via de eigen voordeur. Ruimte, licht en goed afwerkingsniveau vallen u direct op. Vanuit de hal heeft u toegang tot 2 slaapkamers, de eerste badkamer en de woonkamer met open keuken. Laten we beginnen bij de eerste slaapkamer. Deze is van goed formaat, gelegen aan de achterzijde van de woning en veel daglicht. De wanden en plafond zijn netjes gestuukt. De tweede slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning. Ook deze heeft een goed formaat, is lekker licht en heeft middels een deur toegang tot het balkon. Ook hier zijn de wanden en plafond netjes afgewerkt. De badkamer is zeer netjes en luxe. Wat te denken van een heerlijk ligbad met thermostatische kraan, een inloopdouche v.v. een drain, zwevend uitgevoerd toilet, dubbele vaste wastafel met mengkranen en een wastafelmeubel, een designradiator, een verlaagd plafond met ingebouwde verlichting en modern tegelwerk op de wanden en vloer. Vanuit de hal lopen we door naar de heerlijk lichte woonkamer. Deze is gelegen aan de voorzijde van de woning met een deur naar het balkon. De vloer is voorzien van laminaat en de wanden en plafonds netjes gestuukt. De verlichting in het plafond is ingebouwd. Door de grote raampartij aan de voorzijde en de lichtinval vanuit de keuken is de woonkamer enorm licht. De vernieuwde en moderne keuken is gesitueerd aan de achter zijde van de woning. Het open karakter in combinatie met een aanrechtblad aan beiden zijde geven een ruimtelijk gevoel. De keuken zelf is strak en modern en voorzien van een koelkast, separate vriezer, diverse laden en werkblad. De andere kant van de keuken is uitgevoerd met een spoelbak met Quooker kraan, Bosch vaatwasser, 4-pits ATAG gascomfort met RVS afzuigschouw, bovenkastje met verlichting en een combi-oven/magnetron. Vanuit de keuken heeft u toegang tot het balkon aan de achterzijde. De 3e slaapkamer is aan de achterzijde gelegen en momenteel in gebruik als werkkamer. Maar deze kan ook zeer goed als slaap-/kinderkamer worden gebruikt. Het formaat is goed en hij is lekker licht. Ook vanuit hier is het balkon te betreden.

Begane grond:
Via de vaste trap bereiken we de begane grond. In de gang bevindt zich een grote slim ingebouwde kast voor extra opslag en hier bevinden zich ook de aansluiting voor de wasmachine en droger. De 4e en 5e slaapkamer bevinden zich op deze verdieping. Beiden zijn van zeer goed formaat, erg licht en beschikken over openslaande deuren naar de tuin. De vloer is afgewerkt met laminaat en de wanden/plafonds netjes glad gestuukt. De 5e slaapkamer wordt momenteel gebruikt als masterbedroom. Deze heeft namelijk de beschikking over een eigen (2e) badkamer. Deze badkamer is modern betegeld en uitgevoerd met een inloopdouche, vaste wastafelmeubel en mengkraan, alsmede een 2e toilet. Ideaal!

Buitenruimte:
De woning beschikt over een heerlijke achtertuin en tevens twee balkons. De tuin is gelegen op het oosten/zuidoosten en is vanuit de twee slaapkamers (begane grond) te betreden door middel van openslaande deuren. Lekker tot rust komen, boek of krant lezen en buiten zitten met familie en vrienden. Dit hoort allemaal tot de mogelijkheden. Uiteraard mag een achterom niet ontbreken. De tuin grenst aan een grasveld met iets verderop een speeltuintje. De balkons zijn gelegen aan de voor- en achterzijde van de woning. De achterzijde is gelegen op het oosten/zuidoosten en de voorzijde westen/noordwesten. Zo kunt u de gehele dag genieten van de zon.

Eigendomssituatie:
De woning is gelegen op erfpachtsgrond, uitgegeven door de Gemeente Amsterdam. De erfpacht is eeuwigdurend afgekocht door de huidige bewoners.

VvE:
U wordt automatisch lid van de Vereniging van Eigenaren. Het betreft een actieve en gezonde VvE, die professioneel wordt beheerd door Quadyck Real Estate B.V.. De maandelijkse servicekosten bedragen momenteel € 186,86 per maand. Alle jaarstukken, MJOP en notulen zijn aanwezig.

Berging:
De woning beschikt nog over een eigen berging. Ideaal voor extra opslag of het stallen van uw fietsen.

Bijzonderheden:
- Vraagprijs € 519.000,- kosten koper;
- Bouwjaar 1955;
- Gelegen op eeuwigdurend afgekochte erfpachtsgrond;
- Woonoppervlakte van maar liefst 101,6m2 (conform NEN 2580 gemeten en meetrapport aanwezig);
- Energielabel C;
- De woning is voorzien van kunststof kozijnen, allen voorzien van dubbele beglazing;
- Verwarming en warm water door middel van een CV-combiketel uit 2022 (Intergas CW5 en eigendom). De temperatuur is per ruimte te stellen;
- Servicekosten € 186,86 per maand;
- Badkamer boven is in 2019 geplaatst;
- De badkamer beneden is in 2019 vernieuwd;
- Keuken is in 2018 geplaatst;
- Privé berging in de onderbouw;
- Heerlijke achtertuin met achterom, gelegen op het oosten/zuidoosten. Tevens beschikt het appartement over 2 balkons;
- Parkeren via een bewonersontheffing (blauw zone) a € 169,20 voor 2 jaar;
- Oplevering in overleg;
- Verkopers zullen in verband met het bouwjaar een Asbest- en Ouderdomsclausule opnemen in de koopovereenkomst.
- Verkoop onder voorbehoud gunning eigenaar.

Bent u net zo enthousiast geworden als wij? Maak dan snel een afspraak voor een bezichtiging. Wij geven u graag een rondleiding.

Rechtsgeldige koopovereenkomst en notaris
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek.
Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’. Koper dient binnen twee werkdagen na het bereiken van de mondelinge overeenstemming in zake de koopsom en de voorwaarden, een notaris aan te wijzen binnen een straal van 15 km van het ten verkoop aangeboden object, opdat uiterlijk 1 week na deze mondelinge overeenstemming de koopakte ondertekend kan worden. Indien koper binnen deze periode geen notaris heeft aangewezen, heeft verkoper het recht deze aan te wijzen.

Toelichtingsclausule NEN2580
De meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning zijn wij adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning benedenwoning
Bouwjaar 1955
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1955
Woon oppervlakte 102
Inhoud woonhuis 324
Aantal verdiepingen 2

Buurt

Woonwijk Ja
Aan rustige weg Ja

Overige

WC Ja
Tuin Ja
GasCV Ja
Balkon Ja
Ligbad Ja
Dak type Plat Dak
Plat dak Ja
Achterom Ja
Woontype Appartement
Energielabel C
In overleg Ja
BouwjaarCV 2022
Hellend dak Bitumineuze Dakbedekking
Open keuken Ja
Perceel oppervlakte 0
Tuin achter Ja
TypeCV ketel Intergas Cw5 Eigendom
CV ketel water Ja
Dak opmerking Dak materiaal:Bitumineuze Dakbedekking
Glas isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 18
Benedenwoning Ja
Tuin kwaliteit Normaal
Aantal badkamers 2
Aantal toiletten 2
LeeftijdCV ketel 2
Aantal slaapkamers 5
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Verwarming opmerking Cv Ketel
Tuin lengte achtertuin Lengte: 300 Breedte: 591 Oppervlakte: 18
Ligging achtertuin oost Ja
Onderhoud binnen opmerking Goed
Onderhoud buiten opmerking Goed

Kenmerken

Algemeen

Soort woning benedenwoning
Bouwjaar 1955
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1955
Woon oppervlakte 102
Inhoud woonhuis 324
Aantal verdiepingen 2

Buurt

Woonwijk Ja
Aan rustige weg Ja

Overige

WC Ja
Tuin Ja
GasCV Ja
Balkon Ja
Ligbad Ja
Dak type Plat Dak
Plat dak Ja
Achterom Ja
Woontype Appartement
Energielabel C
In overleg Ja
BouwjaarCV 2022
Hellend dak Bitumineuze Dakbedekking
Open keuken Ja
Perceel oppervlakte 0
Tuin achter Ja
TypeCV ketel Intergas Cw5 Eigendom
CV ketel water Ja
Dak opmerking Dak materiaal:Bitumineuze Dakbedekking
Glas isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 18
Benedenwoning Ja
Tuin kwaliteit Normaal
Aantal badkamers 2
Aantal toiletten 2
LeeftijdCV ketel 2
Aantal slaapkamers 5
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Verwarming opmerking Cv Ketel
Tuin lengte achtertuin Lengte: 300 Breedte: 591 Oppervlakte: 18
Ligging achtertuin oost Ja
Onderhoud binnen opmerking Goed
Onderhoud buiten opmerking Goed

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

IB Makelaars