Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

WELKOM IN DE INDISCHE BUURT

Ben jij een starter op de woningmarkt of een liefhebber van het stedelijke leven? Dan hebben we het perfecte appartement voor jou! Dit schitterende appartement, gelegen in de bruisende Indische Buurt, biedt alles wat je maar kunt wensen. Met een slimme indeling, royale zolderkamer en een ideale ligging tegenover het Javaplein, voel je je hier meteen thuis. Geniet van het levendige stadsleven met alle voorzieningen binnen handbereik.

HOOGTEPUNTEN VAN DE WONING
Goede indeling: Dit appartement op de derde verdieping is praktisch ingericht met een ruime woonkamer die een prachtig uitzicht biedt, een rustige slaapkamer aan de achterzijde, een aparte en ruime keuken, en een charmant balkon aan de achterzijde.
Veel ruimte: Naast het woonoppervlak van 48 m2 beschikt het appartement over een royale berging van 12 m2 op de zolderverdieping. Ideaal als extra opbergruimte of in te richten als werkkamer, hobbykamer of logeerkamer.
Centrale ligging: Gelegen in de gezellige Indische Buurt, tegenover het Javaplein en de Javastraat, tussen het Oosterpark en het Flevopark, en op loopafstand van de Dappermarkt.
Voorzieningen om de hoek: De wijk bruist van de leuke winkels, supermarkten en gezellige cafés en restaurants zoals het Badhuis, Bar Basquiat, Bar Joost en restaurant Wilde Zwijnen. Op het Javaplein vind je de openbare bibliotheek, een sportschool en de Coffee Company.
Eigen grond: Geen gedoe met erfpacht, want deze woning is gelegen op eigen grond.

Stel je voor, je stapt binnen in dit charmante appartement van 48 m², gelegen op de derde verdieping van een karakteristiek pand in de levendige Indische Buurt. De ruime woonkamer verwelkomt je met een zee van daglicht dat door de grote ramen naar binnen stroomt. Via de hal bereik je de aparte keuken, aan de achterzijde gelegen.

Verder naar de achterzijde van het appartement vind je de rustige slaapkamer. Deze sfeervolle ruimte, weg van de drukte van de straat, biedt een serene omgeving voor een goede nachtrust.

En dan, het balkon. Afgewerkt met genoeg ruimte voor een paar comfortabele stoelen en een tafeltje, is dit de perfecte plek om je dag te beginnen met een kopje koffie in de ochtendzon. Met de ligging op het oosten geniet je van de eerste zonnestralen van de dag. De frisse lucht en het uitzicht op de groene binnentuinen maken dit een idyllisch plekje om tot rust te komen.

Alsof dat nog niet genoeg is, biedt deze woning ook een royale berging op de zolderverdieping. Of je nu extra opbergruimte nodig hebt of een plekje zoekt voor je creatieve hobby’s, hier kun je alle kanten op. Misschien wil je een thuiswerkplek creëren, een knutselkamer opzetten of een logeerkamer voor vrienden en familie inrichten; de mogelijkheden zijn eindeloos.

De ligging van dit appartement is werkelijk ideaal. De Indische Buurt staat bekend om zijn dynamische en diverse karakter. Op elke hoek vind je wel iets bijzonders: gezellige cafés, trendy restaurants en unieke boetiekjes. Het Javaplein en de Javastraat liggen letterlijk om de hoek, waardoor je binnen enkele minuten kunt genieten van een kop koffie bij de Coffee Company, een goede workout in de sportschool of een bezoek aan de openbare bibliotheek.

Bovendien, voor de liefhebbers van groen en natuur, liggen zowel het Oosterpark als het Flevopark op loopafstand. Perfect voor een ontspannen wandeling, een sportieve hardloopsessie of een gezellige picknick met vrienden.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte 48 m2 (nen-2580 meetrapport aanwezig);
- Ruime zolderkamer van 12 m2;
- Bouwjaar 1912;
- Energielabel C;
- Balkon met ochtendzon;
- Centraal gelegen met alle voorzieningen om de hoek;
- Gelegen op eigen grond(!);
- Actieve VVE;
- Servicekosten €132,32 per maand;
- Ouderdomsclausule van toepassing;
- Oplevering in overleg.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bovenwoning, Appartement
Bouwjaar 1912
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1912
Woon oppervlakte 48
Inhoud woonhuis 159

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bovenwoning, Appartement
Bouwjaar 1912
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1912
Woon oppervlakte 48
Inhoud woonhuis 159

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hoekstra & Van Eck - Amsterdam Centrum