Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

**Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!**

### EEN DROOMHUIS VOOR JONGE GEZINNEN IN TUINDORP DE KIEVIT

Welkom in de mooie woonwijk Tuindorp De Kievit, waar dit volledig instapklare en luxe uitgevoerde woonhuis op je wacht! Met zijn moderne voorzieningen en prachtige afwerking is dit huis perfect voor jonge gezinnen die direct willen genieten van hun nieuwe thuis. Denk aan een stijlvolle keuken, een sfeervolle woonkamer met tuingericht uitzicht, PVC-visgraatvloer, 3 ruime slaapkamers, luxe badkamer, prachtige vide + extra kamer (2e verdieping) en een mooie achtertuin waar de kinderen veilig kunnen spelen. Deze woning is meer dan een huis; het is een plek waar je gezin zorgeloos kan opgroeien en je mooie herinneringen kan maken.

### HOOGTEPUNTEN VAN DE WONING

- **Volledig instapklare en luxe uitgevoerde woning:** Je hoeft alleen je koffers uit te pakken.
- **Separaat eetgedeelte aan de voorzijde:** Ideaal voor gezellige familiediners.
- **Luxe keuken (2018) met diverse inbouwapparatuur:** Voorzien van een brede inductiekookplaat, afzuigkap, combi-magnetron, koel-/vriescombinatie en vaatwasmachine.
- **Sfeervol, tuingericht woongedeelte met grote raampartij:** Geniet van een overvloed aan natuurlijk licht.
- **Diepe, onderhoudsvriendelijke achtertuin:** Perfect voor kinderen om in te spelen.
- **2 slaapkamers achterzijde en een mooie slaapkamer aan de voorzijde:**
- ** Ruime 3e slaapkamer voorzijde met vide met toegang tot een grote, open kamer (met dakraam) op de 2e verdieping.
- **Moderne/luxe badkamer (2020):** Voorzien van inloopdouche, badmeubel en wandcloset.

### VOLLEDIGE BESCHRIJVING

Stap via de voortuin binnen in deze hoogwaardige woning en laat je verrassen door de combinatie van comfort en stijl. De begane grond is voorzien van een prachtige PVC visgraatvloer (gelegd in 2023), wat direct een gevoel van luxe en warmte geeft. Het stucwerk op de wanden en plafonds zorgt voor een strakke en moderne uitstraling.

Aan de voorzijde van de woning bevindt zich het aparte eetgedeelte. Hier kun je gezellig tafelen met vrienden en familie. De moderne stalen kozijnen met schuifdeur (in stijlvol zwart) scheiden de hal van het eetgedeelte, een echte "eyecatcher" in het interieur.

De luxe keuken uit 2018 beschikt over alle moderne gemakken. Van een brede inductiekookplaat en afzuigkap tot een combi-magnetron, koel-/vriescombinatie en vaatwasser; koken wordt hier een genot! De keuken is afgewerkt met hoogwaardig materiaal en biedt meer dan voldoende opbergruimte.

Aan de linkerzijde (in het verlengde van de hal bevind zich een gang met toegang tot de 1e verdieping. Hier is ook de moderne/luxe toiletruimte aanwezig met wandcloset en fonteintje.

Aan de achterzijde van de woning ligt de sfeervolle woonkamer. Dankzij de grote raampartij heb je een prachtig uitzicht op de diepe, onderhoudsvriendelijke achtertuin. Hier kunnen de kinderen veilig spelen terwijl jij ontspant met een boek of geniet van een kop koffie.

Op de eerste verdieping vind je twee ruime slaapkamers aan de achterzijde, beide voorzien van een laminaatvloer. Vanuit één slapkamer is er toegang tot een handige was-/bergruimte. De slaapkamer aan de voorzijde heeft een prachtige vide waardoor hier een enorm ruimtelijk effect is ontstaan. De kamer biedt tevens tot de tweede verdieping met een veelzijdige ruimte die kan dienen als extra (slaap-/logeer)kamer, werkruimte of speelkamer. Dankzij het dakraam komt er voldoende natuurlijk licht binnen.

De moderne badkamer (2020) is stijlvol en luxe uitgevoerd. Met een inloopdouche, een badmeubel en een wandcloset is deze badkamer volledig uitgerust voor comfort en gemak.

De diepe achtertuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd en biedt volop ruimte voor kinderen om veilig te spelen. De tuin is ideaal voor zomerse barbecues, tuinfeestjes of gewoon een ontspannen middag in de zon. De ligging op het noorden zorgt ervoor dat je zowel zon als schaduw hebt. In de tuin is tevens een berging aanwezig voor o.a. het stallen van de fietsen en een achterom.

De ligging van deze woning is ideaal voor gezinnen. Gelegen in een rustige buurt, maar toch nabij uitvalwegen, scholen en winkels. Alles wat je nodig hebt is binnen handbereik.

### HOOGWAARDIGE AFWERKING EN COMFORT

De hoogwaardige afwerking van deze woning is in elk detail terug te zien. De gehele begane grond is voorzien van een PVC visgraatvloer, stucwerk wand- en plafondafwerking en een stalen binnenkozijn, uitgevoerd in modern matzwart. De woning is bovendien voorzien van een energielabel A, wat betekent dat het energiezuinig en milieuvriendelijk is.

Het sanitair en keukeninrichting zijn recentelijk nog geheel vernieuwd, wat zorgt voor nog meer comfort. 

### HIGHLIGHTS IN 100 WOORDEN

Een volledig instapklare en luxe woning met een separaat eetgedeelte aan de voorzijde en een moderne keuken (2018) met inbouwapparatuur. De sfeervolle, tuingerichte woonkamer heeft een grote raampartij en toegang tot een diepe, onderhoudsvriendelijke achtertuin. De woning beschikt over twee slaapkamers aan de achterzijde en een mooie slaapkamer aan de voorzijde met vide en toegang tot de open kamer op de 2e verdieping. De moderne badkamer (2020) is voorzien van een inloopdouche, badmeubel en wandcloset. Hoogwaardige afwerking met PVC visgraatvloer (2023) en stucwerk. Rustige ligging nabij uitvalwegen, scholen en winkels.

### SOCIAL MEDIA POST

**Facebook & Instagram Post:**

? **Droomhuis gevonden!** ?
Welkom in Tuindorp De Kievit! Deze luxe, instapklare woning is perfect voor jonge gezinnen. Geniet van een moderne keuken, een sfeervolle woonkamer en een diepe achtertuin. Drie slaapkamers, een prachtige vide en een luxe badkamer maken dit huis compleet. Kom snel kijken!

?? **Highlights:**
- Luxe keuken (2018) met inbouwapparatuur
- Sfeervolle, tuingerichte woonkamer
- Drie ruime slaapkamers
- Moderne badkamer (2020)
- PVC visgraatvloer (2023)

?? **Rustig gelegen nabij uitvalwegen, scholen en winkels.**

#Droomhuis #TeKoop #JongeGezinnen #LuxeWoning #Instapklaar #TuindorpDeKievit #Makelaars #NieuwThuis #Bezichtiging

**Benieuwd naar dit prachtige huis? Plan direct een bezichtiging via onze website en laat je verrassen!** ??

### HIGHLIGHTS VAN DE WONING

**Volledig instapklare en luxe uitgevoerde woning:**
Je hoeft alleen je koffers uit te pakken en je bent klaar om te genieten van je nieuwe thuis. Deze woning is tot in de puntjes afgewerkt met hoogwaardige materialen en biedt alle comfort die je je maar kunt wensen. Van een prachtige visgraatvloer tot strak stucwerk op muren en plafonds; aan alles is gedacht.

**Separaat eetgedeelte aan de voorzijde:**
Het eetgedeelte aan de voorzijde van de woning biedt een gezellige plek voor familiediners en etentjes met vrienden. De ruimte is ruim genoeg voor een grote eettafel en is door het stijlvolle stalen kozijn met schuifdeur afgesloten van de hal, wat een huiselijke sfeer creëert.

**Luxe keuken (2018) met diverse inbouwapparatuur:**
De moderne keuken uit 2018 is voorzien van hoogwaardige inbouwapparatuur, waaronder een brede inductiekookplaat, afzuigkap, combi-magnetron, koel-/vriescombinatie en vaatwasmachine. De keuken biedt voldoende opbergruimte en werkoppervlak, waardoor koken een waar genoegen wordt.

**Sfeervol, tuingericht woongedeelte met grote raampartij:**
De woonkamer aan de achterzijde van de woning is licht en ruim dankzij de grote raampartij die uitzicht biedt op de diepe achtertuin. Deze ruimte is perfect om te ontspannen of om tijd door te brengen met het gezin, en de natuurlijke lichtinval zorgt voor een warme en uitnodigende sfeer.

**Moderne/luxe toiletruimte (2020) met wandcloset en fonteintje:**
De moderne toiletruimte op de begane grond is volledig vernieuwd in 2020 en voorzien van een wandcloset en een fonteintje. Deze ruimte is stijlvol afgewerkt en biedt extra comfort voor jou en je gasten.

**Diepe, onderhoudsvriendelijke achtertuin:**
De diepe achtertuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd en biedt volop ruimte voor kinderen om veilig te spelen. De tuin is ideaal voor zomerse barbecues, tuinfeestjes of gewoon een ontspannen middag in de zon. De ligging op het noorden zorgt ervoor dat je zowel zon als schaduw hebt. In de tuin is tevens een berging aanwezig voor o.a. het stallen van de fietsen en een achterom.

**2 slaapkamers achterzijde:**
Op de eerste verdieping bevinden zich twee ruime slaapkamers aan de achterzijde van de woning. Beide kamers zijn voorzien van een laminaatvloer en bieden voldoende ruimte voor een groot bed en opberggemak. Deze kamers zijn perfect als kinderkamers, logeerkamers of thuiskantoor.

*Handige was-/bergruimte t.h.v. de 1e verdieping (te bereiken via slaapkamer achterzijde):**
De handige was-/bergruimte op de eerste verdieping biedt voldoende ruimte voor het opbergen van wasgoed en andere huishoudelijke zaken. Deze ruimte is bereikbaar via een van de slaapkamers aan de achterzijde van de woning en zorgt voor extra gemak en opbergruimte.

**Mooie slaapkamer aan de voorzijde met vide en toegang tot de 2e verdieping:**
De slaapkamer aan de voorzijde van de woning voelt door de vide ontzettend ruim en licht, en biedt toegang tot een open kamer op de tweede verdieping. Deze kan dienen als extra (slaap)ruimte, werkplek of speelkamer. De toegang gaat via een trap in de slaapkamer.

**Moderne/luxe badkamer (2020) met inloopdouche, badmeubel en wandcloset:**
De badkamer, volledig vernieuwd in 2020, is een luxe oase met een moderne uitstraling. Voorzien van een ruime inloopdouche, een stijlvol badmeubel en een wandcloset, biedt deze badkamer alle comfort en gemak die je nodig hebt. De hoogwaardige afwerking en het moderne design maken het een plek waar je heerlijk kunt ontspannen.

**Grote vide t.h.v. de 2e verdieping, ideaal als extra slaapruimte of (werk)kamer:**
De kamer op de tweede verdieping biedt een veelzijdige ruimte die je naar eigen wens kunt inrichten. Of je nu een extra kamer of een werkplek nodig hebt, deze ruimte biedt diverse mogelijkheden. Dankzij het dakraam komt er veel natuurlijk licht binnen, wat zorgt voor een aangename sfeer.

**Hoogwaardige, PVC visgraatvloer op de gehele begane grond (gelegd in 2023):**
De gehele begane grond is voorzien van een hoogwaardige PVC visgraatvloer, gelegd in 2023. Deze vloer geeft de woning een luxe uitstraling en is bovendien onderhoudsvriendelijk en duurzaam. Het visgraatpatroon zorgt voor een chique en tijdloze look.

**Stucwerk wand- en plafondafwerking:**
De wanden en plafonds van de woning zijn grotendeels strak gestuct, wat zorgt voor een moderne en nette uitstraling. Dit hoogwaardige afwerkingsniveau draagt bij aan het luxe gevoel dat deze woning biedt en maakt het interieur compleet.

**Stijlvol stalen kozijn met schuifdeur (in modern zwart) tussen de hal en het eetgedeelte:**
Het stijlvolle stalen kozijn met schuifdeur in modern zwart is een echte eyecatcher in het interieur. Deze deur scheidt de hal van het eetgedeelte en zorgt voor een moderne en industriële uitstraling, zonder afbreuk te doen aan de huiselijke sfeer.

**Rustige ligging nabij uitvalwegen, scholen en winkels:**
De woning is gelegen in een rustige buurt, ideaal voor gezinnen. Daarnaast zijn uitvalwegen, scholen en winkels binnen handbereik, wat het dagelijks leven een stuk gemakkelijker maakt. Alles wat je nodig hebt, is dichtbij.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1998
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1998
Woon oppervlakte 107
Inhoud woonhuis 379

Overige

Perceel oppervlakte 125
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1998
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1998
Woon oppervlakte 107
Inhoud woonhuis 379

Overige

Perceel oppervlakte 125
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Tilburg

Wooninfluencers

Laden..