Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Deze ruime hoekwoning biedt alles wat je nodig hebt om comfortabel te wonen, zowel binnen als buiten. Met een praktische garage, een handige berging en fraai aangelegde voor- en achtertuinen, geniet je van ruimte en rust in een fijne, groene omgeving. De woning ligt in een rustige, kindvriendelijke buurt, op korte afstand van winkels, scholen en het Vijverpark. Maar dat is nog maar het begin van wat deze woning te bieden heeft!

Begane grond: Ruimte en licht Stap binnen in de lichte hal en laat je verrassen door de ruimtelijke Z-vormige woonkamer. Aan de voorzijde van de woonkamer vind je een gezellige zithoek, perfect om lekker te ontspannen na een lange dag. Het eetgedeelte ligt aan de achterzijde van de woning, waar je dankzij de grote schuifpui uitkijkt op de mooi aangelegde achtertuin. Dit is de ideale plek om samen te komen voor een diner met familie of vrienden, met de tuin altijd binnen handbereik.

De dichte keuken is praktisch ingedeeld en van alle gemakken voorzien. Met een moderne keukeninrichting, inbouwapparatuur en volop kastruimte heb je alles wat je nodig hebt om uitgebreid te koken. De keuken biedt erg veel werkruimte en kastruimte wat zeker ideaal is voor een keukenprins(es). Ook zijn hier de aansluitingen voor de wasmachine en droger. Extra handig is de achterdeur naar het terras, zodat je gemakkelijk buiten kunt tafelen op zonnige dagen.

Eerste verdieping: Comfort en ruimte Op de eerste verdieping vind je drie ruime slaapkamers en een moderne badkamer. De grootste slaapkamer bevindt zich aan de achterzijde en biedt volop ruimte voor een tweepersoonsbed en een grote kledingkast, tevens is hier een deur naar het dakterras. De andere twee slaapkamers zijn ook licht en ruim, ideaal als kinder- of werkkamers.

De badkamer is recent vernieuwd en biedt een luxe inloopdouche, een stijlvol wastafelmeubel met veel opbergruimte, en een toilet. Deze badkamer is modern afgewerkt en zorgt voor een ontspannen start van de dag.

Zolderverdieping: Extra ruimte met mogelijkheden De woning beschikt over een volledig ingerichte zolderverdieping, die nog meer ruimte biedt. Op de voorzolder vind je de opstelling van de huur CV-ketel en extra opbergruimte. De ruime zolderkamer is voorzien van een groot dakkapel, waardoor er volop licht binnenkomt en de kamer ideaal is als extra slaapkamer, kantoor, of hobbyruimte.

Buitenleven: Fraai aangelegde voor- en achtertuin Zowel de voor- als achtertuin zijn prachtig aangelegd en bieden je een heerlijke plek om te ontspannen. De achtertuin is ruim en biedt veel privacy, ideaal voor lange zomeravonden of gezellige barbecues. Achterin de tuin vind je een extra berging voor fietsen of tuingereedschap, en via de tuin heb je direct toegang tot de garage, waar voldoende ruimte is voor de auto en extra opslag.

Locatie: Rust en gemak in Rijen De ligging van Rubenspark 21 is perfect voor wie van rust houdt, maar toch dichtbij voorzieningen wil wonen. Het bruisende dorpscentrum van Rijen is op korte afstand en biedt alles wat je nodig hebt, van supermarkten tot gezellige eetgelegenheden. Daarnaast liggen de steden Breda en Tilburg op korte afstand, zodat je binnen no-time in het stadsleven kunt duiken.

Rubenspark 21 biedt het complete plaatje: ruimte, comfort, en een geweldige locatie. Klaar om dit huis jouw thuis te maken? Maak snel een afspraak bij ERA Content+ Marlies van Rossum 085- 2220901 en kom het zelf ervaren!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1975
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1975
Woon oppervlakte 129
Inhoud woonhuis 457

Overige

Perceel oppervlakte 172

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1975
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1975
Woon oppervlakte 129
Inhoud woonhuis 457

Overige

Perceel oppervlakte 172

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

ERA Content+ Marlies van Rossum