Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

Voor mensen die een passie voor het verleden hebben, heeft Hendriks Makelaardij goed nieuws! Dit karakteristieke appartement is gebouwd in 1919 voor opzichters van de Voltfabriek en heeft ruimte voor starters en jonge gezinnen. Het appartement is verdeeld over 3 woonlagen en voelt als een volwaardige tussenwoning door haar stadstuin en de speelse indeling.

De vorige bewoner heeft met hart voor het verleden de woning in 2009 gedeeltelijk gemoderniseerd en de huidige bewoners hebben de woning de afgelopen jaren met veel liefde onderhouden.
Bent u op zoek naar een terrazzovloer, paneeldeuren en meer authentieke details? Kortom, een bijzondere woonbeleving met diverse mogelijkheden… lees dan snel verder en plan direct een bezichtiging in.

Indeling
Benedenverdieping
De originele voordeur met raampje en uniek getrapt kozijn geeft entree tot het woonhuis. De ruime hal, met de prachtige terrazzovloer, meterkast en toilet, biedt toegang tot de woonkamer en de keuken.

De woonkamer is gelegen aan de straatzijde en door de hoge raampartijen is er veel lichtinval. Door middel van de twee openslaande tuindeuren in de woonkamer en de zijdeur is de stadstuin toegankelijk. Het geheel is voorzien van laminaat en biedt een fijne zithoek.

De keuken is geplaatst in twee wandopstellingen en voorzien van diverse inbouwapparatuur. De keuken geeft toegang tot de kelderkast, de bijkeuken met c.v.-opstelling (geplaatst in 2020) en de badkamer die is voorzien van wastafelmeubel en een inloopdouche. Aan de achterzijde van de woning is een inpandige schuur/berging gesitueerd. Deze berging geeft toegang tot de achterom.

Eerste verdieping
De chique trap brengt ons naar de eerste verdieping waar de overloop met opbergkast toegang geeft tot de eerste slaapkamer. Deze kamer is momenteel in gebruik als hoofdslaapkamer, ook hier zien we een afwerking bestaande uit een laminaatvloer en geeft het hoge plafond een ruimtelijk gevoel.

Tweede verdieping
De tweede verdieping is wederom voorzien van een opbergkast en geeft toegang tot twee slaapkamers. Alle slaapkamers zijn gesitueerd aan de rustige achterzijde van het pand. Beide kamers zijn afgewerkt met een laminaatvloer en hebben wederom een hoog plafond.

Stadstuin
De knusse stadstuin is voorzien van bestrating en beplanting. De stadstuin is gelegen op het westen en biedt veel privacy.

Omgeving
Het appartement ligt op loopafstand van het levendige centrum van Tilburg. Je woont dus met alle belangrijke voorzieningen direct voor de deur. Het bruisende Tilburgse uitgaansleven met gezellige terrassen, uitstekende restaurants en sfeervolle cafés is zeer nabij. Zelfs de geliefde Piushaven is makkelijk te bereiken. Voor de dagelijkse boodschappen vind je de Jumbo op steenworp afstand en iedere zaterdag kun je je verse boodschappen halen op de gezellige weekmarkt op het Koningsplein. Via de Ringbaan-zuid zijn de diverse uitvalswegen naar de snelweg richting Breda, Eindhoven en Waalwijk en de omliggende dorpen binnen 5 minuten te bereiken.

- VvE kosten 125,- euro per maand
- 3 mooie stadsparken in de nabije omgeving
- CV Ketel vernieuwd in 2020
- De woning is in 2009 gemoderniseerd (waaronder badkamer, keuken, toilet, elektriciteit. waterleiding (vanaf de meter), wand-, plafond en vloerafwerking en isolatie van diverse muren. Het gezamenlijke deel van de riolering is gemoderniseerd in 2021.
- In 2023 is het dak volledig gerenoveerd en voorzien van een nieuw groen dak.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning beneden + bovenwoning, Appartement
Bouwjaar 1919
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1919
Woon oppervlakte 90
Inhoud woonhuis 319

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning beneden + bovenwoning, Appartement
Bouwjaar 1919
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1919
Woon oppervlakte 90
Inhoud woonhuis 319

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Tilburg