Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

INLEIDING: DE PERFECTE WONING VOOR JOU

Welkom bij deze unieke kans om de woning van je dromen te bemachtigen, ideaal voor starters op de woningmarkt, twee-persoonshuishoudens, jonge gezinnen en iedereen die op zoek is naar rust en ruimte. De woning is strategisch gelegen op loopafstand van het bruisende stadscentrum en de charmante Piushaven, maar ook dichtbij alle noodzakelijke voorzieningen en uitvalswegen. Deze woning biedt niet alleen een uitstekende locatie, maar ook een uitgebreide en moderne leefruimte. De perfect onderhouden tuin, royale woonkeuken en drie ruime slaapkamers maken dit huis tot een waar genot om in te wonen.

LOCATIE EN WOONOMGEVING

De ligging van deze woning is werkelijk ideaal. Je bevindt je op een gunstige positie ten opzichte van het centrum, met gemakkelijke toegang tot de uitvalswegen voor een snelle ontsnapping uit de stad. Via de Oeverstraat naar de Voltstraat ben je zo op Ringbaan Zuid, en kun je eenvoudig richting Breda, Eindhoven en ‘s-Hertogenbosch. Bovendien is er een bushalte om de hoek en ligt Tilburg CS op slechts 15 minuten loopafstand, waar je kunt profiteren van trein- en busverbindingen.

In de nabije omgeving van de woning vind je een schat aan voorzieningen: supermarkten zoals Aldi en Jumbo, diverse kapsalons, de Intratuin, huisartsen, het ETZ Ziekenhuis en meerdere scholen. Het stadscentrum ligt binnen handbereik en ook het levendige uitgaanscentrum van de Piushaven is vlakbij, waardoor je kunt genieten van zowel rust als bruisend stadsleven.

HOOGTEPUNTEN VAN DE WONING

* Uitgebouwd: Deze woning is zorgvuldig uitgebreid, waardoor er meer leefruimte is gecreëerd om te genieten van elk moment.
* Grote woonkeuken met dubbele tuindeuren: Een droom voor culinaire liefhebbers! De lichte keuken biedt directe toegang tot de uitnodigende achtertuin.
* Grote stenen berging: Ideaal voor het opbergen van fietsen, tuinmeubelen, of als werkruimte voor de handige doe-het-zelver.
* Zeer verzorgde achtertuin: Een groene oase van rust, perfect voor ontspanning en tuinfeestjes met vrienden en familie.
* Ruime woonoppervlakte van 103 m²: Met comfortabele slaapkamers en een grote zolderkamer die perfect als extra slaapkamer kan dienen.
* Comfort: airco beneden en boven, overal rolluiken.

VOLLEDIGE OMSCHRIJVING

Stap binnen in deze prachtige woning en laat je verwelkomen door de ruime hal met garderobemogelijkheid en een trapopgang naar de eerste verdieping. De entree zet meteen de toon; hier voel je je thuis. Ga verder naar de royale woonkamer waar een sfeer verhogende elektrische kachel de ruimte gezellig verwarmt. Hier ligt een mooie tegelvloer met vloerverwarming die tijdens koude winteravonden voor een extra stukje comfort zorgt. Het lichte, met inbouwspots afgewerkte plafond, biedt een moderne toets aan de woonkamer.

Achterin de woning vind je de grote woonkeuken, die met zijn rechte en moderne opstelling van alle gemakken is voorzien. Stel je voor dat je hier culinaire hoogstandjes bereidt, terwijl de dubbele tuindeuren openstaan en de frisse lucht naar binnen stroomt. De keuken biedt een prachtig uitzicht op de zeer verzorgde achtertuin, die met zijn zuidwesten ligging garant staat voor zonnestralen de hele dag door. Toch zijn er voldoende schaduwplekken voor wanneer je een boek wilt lezen of een dutje wilt doen in de koelte.

Via de keuken loop je naar een handig achterhalletje. Hier vind je een kast met de opstelling voor de wasmachine en droger, en een geheel betegelde toiletruimte met wandcloset. Een deur leidt je naar de weelderige en diepe achtertuin die je uitnodigen om te genieten van de natuur. Achterin de tuin staat een grote stenen berging met een charmante overkapping, perfect voor een zwoele zomeravond.

De eerste verdieping, bereikbaar vanuit de hal, leidt je naar een overloop die toegang biedt tot alle vertrekken. Hier vind je twee slaapkamers, allemaal met een laminaatvloer en strak stukadoorswerk aan de wanden en plafonds. Deze kamers bieden een vredige ruimte om te ontspannen na een drukke dag. De kunststof kozijnen met draai-/kiepramen zorgen voor veel natuurlijk licht en zijn volledig voorzien van dubbel glas voor optimale isolatie.

De geheel betegelde badkamer is een oase van luxe. Met een wastafelmeubel, toilet, aparte douchecabine met thermostaatkraan en een uitnodigend ligbad met whirlpool functie, biedt deze badkamer alles wat je nodig hebt voor een heerlijk moment van ontspanning en verwennerij.

De zolderverdieping bereik je via een vaste trap. Deze grote zolderkamer heeft dankzij de dakkapel aan de achterzijde een overvloed aan licht en ruimte. De kamer is ideaal als extra slaapkamer of als thuiskantoor, met handige opbergruimte onder de schuine kanten.

HIGHLIGHTS VAN DE WONING

Deze uitgebreide woning heeft een uitgebouwde structuur, waardoor je geniet van extra leefruimte en comfort. De royale woonkeuken, met dubbele tuindeuren naar de prachtige en verzorgde achtertuin, is een van de vele hoogtepunten. Een grote stenen berging biedt praktische opslagmogelijkheden. Het geheel is een perfecte balans tussen stijlvol modern wonen en comfortabele rust, wat het een ideale plek maakt voor elk huishouden.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1956
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1956
Woon oppervlakte 103
Inhoud woonhuis 366

Overige

Perceel oppervlakte 95

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1956
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1956
Woon oppervlakte 103
Inhoud woonhuis 366

Overige

Perceel oppervlakte 95

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Tilburg